karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 sıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 çay için. harareti alır (hadi len) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 daikin klima rulz evden cikamiyorum disari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 acin klimayi essin pufur pufur oohhhhh!!!! :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 daikin klimaa daikin daha yakiiinnnn iyyy irenc bi reklam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 benim kuzen sey yapmıstı simdi biten bi parfum sisesine kolonya doldurdu fıs fıs dakka bası sıkıpodu kendine ehehe bayaa ise yarıodu:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 said: 2001-07-18 17:21 tarihinde, Sanrey yazmış: daikin klimaa daikin daha yakiiinnnn iyyy irenc bi reklam :-) öfffff = ) bu arada ben daha hiç daikin reklamı gormedim varmıdır acaba .. hm neyse saptırmayalım.. serinlemek isteyenlere: vantilatorunuz varsa onunde bir kaba soguk su ve buz koyun buharlaşan serin su sizi donduracaktır. (ansiklopedi gibi oldu buda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xdreed_shopar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 said: 2001-07-18 18:49 tarihinde, Delanoresse yazmış: hehehehe burası püfür püfür esmekte ve acayip soğuk dün gece kardeşim polarla dolanmaktaydı (ciddiyim) ilginç insan polar bear la üşümez ki hem ne alaka annamadım :-D :-D :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 said: 2001-07-18 19:06 tarihinde, Delanoresse yazmış: heh deviL çok fazla amerikan filmi izledin dimi bu aralar? hep orda görmüşümdür :-D yok bi klipte görmüştüm eskiden. hani şarkı şöyleydi "yanımaa korlar mı adam seni, koparıp, avutmazlar mı beni nafile; yanar elim dudağım; Seni bana yaaar edeerlerr mii? seni bana yar edderlermiii?" cok abstract bi klipti kadın ruyasında ormanda kosuyodu ayagından kırmızı ayak izleri falan cikiyodu sonra heykelden bir adam hareket falan ediodu. adını unuttum yoksa bu kadar kasmazdım = p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2001 daikin reklami radyoda var ben basladimi kapiyom aleti :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Canım yaz çekti (:[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 adam nerden up ladı ya ::)[hline] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Harbi yuh :) Bu arada topic bi işe yaramış olsun deviL in sorduğu şarkı Sibel Alaş - Adam[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ehe yaz geldi tekrar up lıyak :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hala çok sıcakkkkkkk topic eski sıcaklar yeni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 karakedi 2 yıl evvel sıcak olcanı bilmiş valla helal :) harbi sıcak be yaf hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet çok sıcak toplayın abi malleti giti havuza sabahtan akşama kadar : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 açmışım odamda vantilatörümü salonda klima çalışıyor bir oraya bir buruya gelip gidiyorum ohhhh.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: BonePART, 18 July 2001 18:58 tarihinde demiş ki: eriyorummmmmmmmmmm sana bişi olmaz :D[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 klima kullanın kullandırın -2003ün topiğiymiş =) uplamış adam eheh [Bu mesaj piqlet tarafından 21 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: piqlet, 21 Ağustos 2005 15:23 tarihinde demiş ki: klima kullanın kullandırın -2003ün topiğiymiş =) uplamış adam eheh [Bu mesaj piqlet tarafından 21 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Bi daha bak :) 18 Temmuz 2001 16:52[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bu balonlular bu konuyu nerden bulmus yav :-? 40 yil arasam bulamam :D[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ileri görüşlülüğün böylesi..:-)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kedinin gözler çakmak gibi[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar