Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok

karakedi

Öne çıkan mesajlar

said:
2001-07-18 17:21 tarihinde, Sanrey yazmış:
daikin klimaa daikin
daha yakiiinnnn
iyyy irenc bi reklam :-)

öfffff = ) bu arada ben daha hiç daikin reklamı gormedim varmıdır acaba .. hm neyse saptırmayalım..

serinlemek isteyenlere: vantilatorunuz varsa onunde bir kaba soguk su ve buz koyun buharlaşan serin su sizi donduracaktır. (ansiklopedi gibi oldu buda)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-07-18 19:06 tarihinde, Delanoresse yazmış:
heh deviL çok fazla amerikan filmi izledin dimi bu aralar? hep orda görmüşümdür :-D

yok bi klipte görmüştüm eskiden. hani şarkı şöyleydi

"yanımaa korlar mı adam seni, koparıp, avutmazlar mı beni nafile; yanar elim dudağım; Seni bana yaaar edeerlerr mii? seni bana yar edderlermiii?" cok abstract bi klipti kadın ruyasında ormanda kosuyodu ayagından kırmızı ayak izleri falan cikiyodu sonra heykelden bir adam hareket falan ediodu. adını unuttum yoksa bu kadar kasmazdım = p
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 5 ay sonra ...
açmışım odamda vantilatörümü salonda klima çalışıyor bir oraya bir buruya gelip gidiyorum ohhhh.[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
said:
piqlet, 21 Ağustos 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
klima kullanın kullandırın

-2003ün topiğiymiş =) uplamış adam eheh

[Bu mesaj piqlet tarafından 21 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]

Bi daha bak :)
18 Temmuz 2001 16:52[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US
Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...