Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Kablonet alalı 1-1.5 ay oldu. Ve deliler gibi download yapıyorum. Bu yüzden de bir çok p2p programını kullanma fırsatım oldu. En çok kullandıklarım dc++ ve edonkey oldular. Genelde dc++ kullanıyorum. Daha her zaman girdiğim hub da (avrupa ve amerika kıtasından elemanlar var hep) ufak bir konuşma geçti... also cable here in turkey it is very expensive and slow i can only download 16kbps and upload 4 kbps ive gotten 10-12 kbs on dialup your cable is a turkey ? sorry ; couldn't resist lol these are the maximums. why? i've gotten 180 kb/s on dsl ? hrrrrrrrr i wanna cryyyy :( i think i could d/l about 130 kbs at max Böyle bir konuşma geçiyor ve ben sinirimden duvarlara vuruyorum. Xobar brezilyalı... Kuukkeli finlandiyalı... GirlElf ise amerikalı... Ben ise Türkiye de yaşıyorum.... Başka da yorum yapmak istemiyorum çok sinirliyim... :hrr:[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eheh sen bunu yeni mi farkettin? şunlara bak bir de: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37602&page=2 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=13779 ayrıca amerikada dial-up beleş. adamlar makinelerini açık bırakıp saatlerce uzakta duruyorlar.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Burası Türkiye, Yok Öyle... (: bazen banada geliyo öle milet 200kb da dl yaparken[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Amerika'da dialup beleş deil sanırım. Yani aylık sabit ödüosun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: MrMedia, 12 July 2003 22:00 tarihinde demiş ki: Burası Türkiye, Yok Öyle... yetinmesini bilin kardeşim :P neyinize yetmiyor 3-5kb hayret birşey ne doymaz milletiz :) *!kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 your cable is a turkey ? sorry ; couldn't resist lol bu eleman mal *lol*[/i][hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, [b]death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Rezil edenler utansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 adam daha Türkiye'nin ülke olduğunu bilmiyor muhattab oluyorsun bunlarla[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 abi telekom müdürün tv ye çıkıp atış yaptığı bi ülkede yiz yani ne olabilirki başka?[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 " your cable is a turkey ? sorry ; couldn't resist lol" brezilyalıda ing. sıfır galiba ilk cümlenin tercümesi şöyle sanırm "senin kablon bir hindimi?(turkey) " yannışım varsa söleyin[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Brezilyalıları hiç sevmem. Dünya kupasından sonra da benle alay etmişlerdi bi oyun sunucusunda.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bize yazık ya adamların dial up ları bizim nerdeyse 128kb kablodan iyi ya. ?!?!? NE diyim utan telekom.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 O Xobar ı Eminönü de taşlarlar be :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ondan sonra biraz daha konuştuk Konu bağlantı fiyatlarına felan geldi aralarında en fazla ödeyenin ben olduğum ortaya çıktı... Yok karedeşim bu ülkede internet kırk ıl geçse de düzelmez...[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: behran, 13 July 2003 11:54 tarihinde demiş ki: " your cable is a turkey ? sorry ; couldn't resist lol" brezilyalıda ing. sıfır galiba ilk cümlenin tercümesi şöyle sanırm "senin kablon bir hindimi?(turkey) " yannışım varsa söleyin[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- aynen öyle adam süfer zeka. yada eleman espri yapmış ama cins kaçmış.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 o brezilyalı gitsin kapoera tam tam dansı faln yapsın bizle alay ediceene. bu arada türkiyenin ing ini turkey yapanıda anıyorum burdan en içten hislerle......[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar