slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4 kız 3 erkek dost diyebileceğim insanlar var kardeşim sayılabilecekde 2 kişi var biri kız biri erkek[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 23 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim eniyi dostum sevgilim 12 yıldırda dostum canım herşeyim =) onun dışında eskiden esin vardı ama beni terketti mi desem artık benle dost olmak istemedi mi desem öyle birşey çok çok çok üzüldüm hala kimseyle dost olamadım =(([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P Eğer 12 tane dostun varsa ortada bir gariplik var demektir... 1-Ya zenginsin... 2-Yada dostluk kavramı senin için farklı işliyor... 3-Yada kanka adamsın..(O neyse artık)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dost kavramı şöyle : her şeyimi açıklamadığım ama güvendiğim insanlar bunun 12 tan olması fazla deil bence :/ ama süpr güvendiğim gerçek dost dediğim 4 tane var . 1. O kadar zengin değili ama durumum iyi ama arkadaşlarım para için gelmez yanıma çünkü onların durumuda aynı. 2. dost kavramım farklı deil 3. Muhabbet biraz iyi o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cevremde cok ınsan var ve bunların coguyla cok ıyı anlasıyorum 7 tane falan da dostum var hıc yalnız kalmadım yanı bu konuda kendımı cok sanslı hıssedıyorum buyuzden:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bi de ben varım, BEybin' in kankası olaraktan.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 3'du, 1'mis.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Erkek: 1 Kız: 0 Dostum diyebilecegim bir kız vardı ama o bana kar$ı 1 $eyler hissediyormu$ herneyse dostluk bitti arkada$lık olarak da sadece selamla$ırız muhabbet yok yani[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yakın arkadaşım yok normal arkadaş vardıe 5-10 tane[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben kızlarla erkeklerın daa ıyı dost olabılceklerıne ınanıyorum kızlarla kızlardan...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1 tane .o da merciman[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet. eğer kız veya erkekten biri gerçekte diğerinden ho$lanmıyorsa!![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 23 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: bahçevlievler/istanbul yayla meydan aşşası aynur apartmanı no:6 daire:8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1 tane dostum var oda soyleki benzememize ragmen 3 ayda 30 kisi (5 6 tanesi ikizmisiniz bile dedi) siz kardesmisiniz seklinde sorular yoneltti.. Zaten dost boyle olur 1 tane bilmiyorum insan bikac kisiye esit ve asiri fazla deger verebilirmi..[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 3[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 15 yıllık bir arkadaşım var, evet dostum diyebilirim ona sanırsam..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 14 yıllık dostum var yerini hiç bir şeye değişmem , onun yanında her şeyden çok sevdiğim sevgilim yer alıyor . Baya baya fazla arkadaşım var hatta ailem bu yüzden çok ürküyor çünkü her türlü insanla arkadaşlık yapıyorum . Baya bolca da dostum var ama boş dostlar değil gerçekten .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 8 tane falan dostum var. bende bu konuda şanslıyım ama gelin görün ki bazen kendimi aşırı yalnız hissediyorum...[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu ne ya garbıçlık bi topic ama cevabı da verim :) 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 kişiye ailemden derim.biri ankara'da biride ıspartaya gidio off :([signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Kasanova, 24 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki: bu ne ya garbıçlık bi topic ama cevabı da verim :) 6 Neresi garbage anlatır mısın ? Arkadaş ilişkilerini sormuş gayet de güzel bi şekilde .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir tane dostum var..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kaç tane dostunuz diyo ne saçma bi topictir bu kişiselle alakası yok dostlarınızla ilişkiniz nasıl vs dememiş direk kaç dostun var neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dost 1 tane var... arkadaş 2 tane ....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız dostum 1 tane oldu ama sonra dişli sıyırdı raydan çıktım ve anladımki kızlarla arkadaş ayağı döt ayağıymış erkek dost ise harbi harbi 2 tanedir çok yakın arkadaş ise baya fazla[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaş çok. dost olarak gördüğüm kişiler değişebiliyor günden güne ama 3-4 belki 5-6 belki 7-8 falan belki de 1 tane belki 2[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar