Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç tane dostunuz var?Kız/Erkek

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

4 kız 3 erkek dost diyebileceğim insanlar var
kardeşim sayılabilecekde 2 kişi var biri kız biri erkek[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)

[Bu mesaj slayer77 tarafından 23 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P

Eğer 12 tane dostun varsa ortada bir gariplik var demektir...

1-Ya zenginsin...
2-Yada dostluk kavramı senin için farklı işliyor...
3-Yada kanka adamsın..(O neyse artık)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Dost kavramı şöyle : her şeyimi açıklamadığım ama güvendiğim insanlar bunun 12 tan olması fazla deil bence :/ ama süpr güvendiğim gerçek dost dediğim 4 tane var .

1. O kadar zengin değili ama durumum iyi ama arkadaşlarım para için gelmez yanıma çünkü onların durumuda aynı.
2. dost kavramım farklı deil
3. Muhabbet biraz iyi o kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

cevremde cok ınsan var ve bunların coguyla cok ıyı anlasıyorum
7 tane falan da dostum var
hıc yalnız kalmadım yanı bu konuda
kendımı cok sanslı hıssedıyorum buyuzden:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane dostum var oda soyleki benzememize ragmen 3 ayda 30 kisi (5 6 tanesi ikizmisiniz bile dedi) siz kardesmisiniz seklinde sorular yoneltti..
Zaten dost boyle olur 1 tane bilmiyorum insan bikac kisiye esit ve asiri fazla deger verebilirmi..[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Sosyal ağlarda paylaş

14 yıllık dostum var yerini hiç bir şeye değişmem , onun yanında her şeyden çok sevdiğim sevgilim yer alıyor . Baya baya fazla arkadaşım var hatta ailem bu yüzden çok ürküyor çünkü her türlü insanla arkadaşlık yapıyorum . Baya bolca da dostum var ama boş dostlar değil gerçekten .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 24 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
bu ne ya garbıçlık bi topic ama cevabı da verim :) 6

Neresi garbage anlatır mısın ? Arkadaş ilişkilerini sormuş gayet de güzel bi şekilde .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

kız dostum 1 tane oldu ama sonra dişli sıyırdı raydan çıktım ve anladımki kızlarla arkadaş ayağı döt ayağıymış erkek dost ise harbi harbi 2 tanedir çok yakın arkadaş ise baya fazla[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...