Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSYM Tazminat Ödedi

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Samsun'da tercih formları dolabın üstünde unutulan öğrencilerin açtığı dava sonuçlandı.
ÖSYM herbirine 61BinYtl (61 Milyar) ödiyecek ve tercihlerini değerlendirmeye alacak...

Keşke benimkinide unutsalardı :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben baktım kızın birinin sonucuna 285 almış sözel :)
Bi işe yaramıyo yani
heh
Gazeteden buldum kimlik no'sunu.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan o osym tam salo ya. ister takvim programlamasıyla olsun ister posta olayları felan hepsi rezil... neyse allahtan türkiyede şaşırtıcı şekilde e-devlet olayı var, belki çok düşük seviyede ama ben gene de şaşırtıcı buluyorum hatta önümüzdeki sene öss tercihleri de bilgisayardan yapılcak bu sene lgsde olduğu gibi bu açıdan iyi ama.

ne o mağdur öğrenciyi yollamışlar "bugün git yarın gel" demişler. bir daha girersin demişler. lol. yau kardeşim hadi parasını geç de olsa verdiler de 1 sene paha biçilmez ki neyse...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimal onlarda öyle yapar :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

E onlar formların gittiğini biliyolarmış :)
Ama gitmemiş.
Okul yollamadık dese onlarda yaparlar ama dimi heh:)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Sosyal ağlarda paylaş

unutan gerizekalılar zaten ösym tarafından sonradan cezasını alıcak kesinlikle de
bu tür bir durumda öğrenci direk ösym ile karşı karşıya gelir,suçlu duruma da o düşer
benim anlamadığım herkese kazandığı yer geldikten sonra onların başvurularını işleme sokmaları nasıl olucak anlamadım
büyük bi olaylar çıkabilir[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 23 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
ÖSYM herbirine 61BinYtl (61 Milyar) ödiyecek ve tercihlerini değerlendirmeye alacak...
Ben mi bir yerini yanlis anliyorum, yoksa bu kadar insan dogru duzgun okumadan laf olsun diye mi cevap yazmis gercekten?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...