AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Samsun'da tercih formları dolabın üstünde unutulan öğrencilerin açtığı dava sonuçlandı. ÖSYM herbirine 61BinYtl (61 Milyar) ödiyecek ve tercihlerini değerlendirmeye alacak... Keşke benimkinide unutsalardı :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eheh 61 bin ytl ile özelde bile okur çocuklar düşük puan aldılarsa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Abi ben baktım kızın birinin sonucuna 285 almış sözel :) Bi işe yaramıyo yani heh Gazeteden buldum kimlik no'sunu.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi az bile gazetede bi gun ağlar fotosunu gosterdi (cok tatlıydı ya :P) saka bi yana adamların cektiği uzuntu öfke e.t.c. de cabası[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ulan o osym tam salo ya. ister takvim programlamasıyla olsun ister posta olayları felan hepsi rezil... neyse allahtan türkiyede şaşırtıcı şekilde e-devlet olayı var, belki çok düşük seviyede ama ben gene de şaşırtıcı buluyorum hatta önümüzdeki sene öss tercihleri de bilgisayardan yapılcak bu sene lgsde olduğu gibi bu açıdan iyi ama. ne o mağdur öğrenciyi yollamışlar "bugün git yarın gel" demişler. bir daha girersin demişler. lol. yau kardeşim hadi parasını geç de olsa verdiler de 1 sene paha biçilmez ki neyse...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahaaha ben o parayla kesin direk özel üniv. e geçerdim[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Büyük ihtimal onlarda öyle yapar :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aa. bana da gelmemişti tercih formu. internetten yapmıştım. ben de açsaymışım keşke dava! :( veya onlar niye internekten yapmamışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 E onlar formların gittiğini biliyolarmış :) Ama gitmemiş. Okul yollamadık dese onlarda yaparlar ama dimi heh:)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 super ya o parayla özelde okunur sabancı da falan misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iyi de parayı neden ösym ödüyo, unutan gerizekalı ödesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 unutan gerizekalılar zaten ösym tarafından sonradan cezasını alıcak kesinlikle de bu tür bir durumda öğrenci direk ösym ile karşı karşıya gelir,suçlu duruma da o düşer benim anlamadığım herkese kazandığı yer geldikten sonra onların başvurularını işleme sokmaları nasıl olucak anlamadım büyük bi olaylar çıkabilir[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ekstra kontejan acarlar ayarlanir o is[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Boenx, 23 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki: super ya o parayla özelde okunur sabancı da falan misler gibi o parayla sabancı'da falan okuyamaz misler gibi =)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o parayla o puanla sabancida okuyamazlar da okan universitesinde falan okurlar[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 28i kazanmış üniversiteyi. özel kontenjan açmışlar, geri kalanı barajı geçememiş.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kastin 4 senede bitirdin hadi sabanciyi hazirlik falan da atladin 4*25 = 100 milyar 25 cok rahat tutar yillik benzin parasi falan haric servisle gidip geliyosun yoksa sehirden 50 km uzakta yandin[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi olmuş asıl o unutan aptal herifleri yakmak lazım osymnin ne suçu var[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: insight, 23 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki: ÖSYM herbirine 61BinYtl (61 Milyar) ödiyecek ve tercihlerini değerlendirmeye alacak... Ben mi bir yerini yanlis anliyorum, yoksa bu kadar insan dogru duzgun okumadan laf olsun diye mi cevap yazmis gercekten?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Baggio tercihlerinde düzgün bişi yok. Çoğusu toplamda 260 fln almışlar ve zannedersem tercihleride gelmez. Bu nedenle iyi para diyorum. Haa tercihleride gelecek olanlar vardır. Biz gelmeyecekler köşedir diyoruz :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar