Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

--Majesty -- Sevenler

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ilk lvllarda hayatta tutabilirseniz mage ler canavar oluyolardı.ama çok kolay ölüyolardı en başta,bi de onları o kadar geliştirmeye yetecek kadar uzun bölüm ek yoktu :P

rogue ları çok seviyodum ya.düşman guild un başına ödül koydum kendi rogue u direk daldı :) .
Sosyal ağlarda paylaş

Xp'de çalışıyor gold edition,en azından bende.Yeniliklere gelince 6 yeni eğlenceli büyü eklemişler,yeni görevler yeni binalar var.Elixir shop eklemişler,bu çok eğlenceli (haste,fire missile,regeneration,strenght,invisibility ve polymorph elixirleri koymuşlar) Bir de normal majesty haritasının üst yarısı açılmış,kuzey bölgeleri.Bu saydıklarım dışında hiçbir farklılık yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada majesty i ya da ek paketini 8800 serisi nvidia larla calistiramayanlar ya eski detanatorlere donecek, 9x serisi denatorlerde bink video cokmeden aciliyor oyun. ya da oyunun kisa yoluna "-nointro" ekleyerek acacaklar ve ilk video yu gececekler. diger video larida geciyor olabilir emin degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sorunsuz çalıştırabiliyorum 8800 ve 27 mart tarihli beta sürücülerle ama nedense bölümlerden biri son aşamaya gelince çöküyor. fakat diyebilirim ki bunca yıl oynamadığıma üzüldüm expansion'ı, hem güzel bölümler var hem de yeni binalar filan çok iyi. özellikle mozoleyi çok tuttum heh

yalnız master seviyesindeki bölümler cidden kasınç, o beş tane kuleyi yıkmak gereken yerde uğraştım filan ama yapamadım. yıktım yıktım ama bir yerden sonra yetiler istila etti 2-3 koldan. :/
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Ben de gaza gelip yükledim. Yeni driver ile çalışmıyor. Eski drivera dönesim yok, oyun klasöründeki bink32.dll'yi sildim, videosuz oynuyorum.

keske bende de campaign ler oynana bilse. Bende sildim o dosyayı intro'ya girmeden oyun açıldı ama campaignlere tıkladığım anda video açılıyor gibi oluyor ve oyun fatal veriyor.
:( Ben videoları görmek istemiyorum zaten ya campaign'teki oyunlar açılsın yeter.

Campaignleri açmayı nasıl becerdin Arcane
Sosyal ağlarda paylaş

dll'yi sildim, campaign de çalışıyor. yalnız herhangi bir cutscene yok zaten var mıydı hatırlamıyorum en son oynayalı çok zaman geçmiş.

Bu arada scroll speed size de çok hızlı geldiyse:

said:
Go to run, type "regedit", then click OK.

Go to HKEY_CURRENT_USER folder

Then go to Software folder

Then go to Cyberlore Folder

Then go to Majesty (or the Expansion if you have that) folder

On the right panel, go to scroll speed, set it to like 10 or something (on hexidecimal).

Now your scrolling should work better now.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...