Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya kizlari cozen kisi veya kisilerin acil yardimi..

BoraBora

Öne çıkan mesajlar

Sinifimi zar zor gecip yaz tatili icin geldim turkiyeye ve beni cok tatli bulup tanismak icin yanima gelen,yazliktan bi kizla cikmaya basladik..kiza yurtdisinda okudumu eylule kalmadan geri donecegimi ancak bi dahaki yaz gelebileceimi ve eger baskasina karsi bisey hissedersem onu aldatmadan ona bunu soyliyeceimi soyledim..eger raziysan deneyebiliriz dedim,kiz da aslinda hos gercekten..Kabul etti..Deneriz yapariz dedi..kizla yazliktan donunce de konustuk..Ama kendisi bayaa kiskanc..ve herseyden killaniyo..ne bileyim 1 saat msg ya da cagri atmasam baska birini buldun galiba bora bey diye tepkiler veriyo ve ben buna cevap vermediimde ise yaaa askim ben oyle demek istemedim affet fln gibisinden mesaj atiyo yine..Arada sirada restler cekiyo ve ben bunlara kayitsiz kaldiim vakit hemen ozur dileme fasli..Yani kiz hos bi kiz ama sanirim bana uymuyo..ya da ne bileyim karar veremedim..Biraz dengesiz gibi...Misal bugun napiyosn diye msg attim iste askim msndeyim fln dedi..iyi dedim,eklesene beni dedim,sabret ya acelen ne gibisinden bisey dedi..ben de ne sabirsiz olcam eklersin istersen dedim,yaa beni gicik ediyosun dedi ve hadi sonra gorusuruz dedi..ben cevap vermedim 1 saat gectikten sonra gelen mesaj..askim benim msn [email protected] elektrikler gitti gelince gircem seni cok seviyorum..

napiyim ben yani dengesizmisin kizim anlayamadim ki??!![signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

dengesız olabılır,bende dengesızım mesela...

valla en zoru kıskanç kızla ugraşmak
sana sabır dılıyorum allah kolaylık versın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

birbirinizi tanımadan hemen çıkmaya başlarsanız olcağı bu..ilk önce aranızda güven oluşması lazım ki bu kızda hiç yok galiba..paranoyalık var onda daha çok.bence bitirin sen türkiye den gidince daha kötü olur.arkadaş olun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

şu msn olayı dışında ....

bende kıskanırım salak salak şeyler söylerim kötü tepki laınca ya da almayınca özür dilerim kızım ya ordan biliyorum ;p

ama adresini geç vermesi cidden garip bide sana bu kadar kıskançlık yapıcak kadar yakın mı? bir iki aylık ilişkide yapmamalı[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 24 Ağustos 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
şu msn olayı dışında ....

bende kıskanırım salak salak şeyler söylerim kötü tepki laınca ya da almayınca özür dilerim kızım ya ordan biliyorum ;p

ama adresini geç vermesi cidden garip bide sana bu kadar kıskançlık yapıcak kadar yakın mı? bir iki aylık ilişkide yapmamalı

bi ay anca doldu..:) yok yok var bence de bi acayiplik..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 24 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
dengesız olabılır,bende dengesızım mesela...

E biliyoduk dengesiz olduğunu başka bişiler söle :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kızları bi nebze çözdüm ama buna paticiğin band with i yetmez yani...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.

[Bu mesaj Nebuch tarafından 24 Ağustos 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de bu topicde biri çıkıp ''kızları çözdüm ben!'' derse asıl onu dengesiz diye nitelendiririm...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş kızsa ne ala, hafif çocuk ruhluymuş ama olabilir bir kız için pek de kötü bir nitelik değil çocuk ruhlu takılmak. Devam etmek istiyorsan genel tavrını ve ağırlığını pek bozma derim. Her şey yolunda gibi geldi bana nasıl bir şey bekliyordun ki kız kıskançsa böyle davranacak tabii ki?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...