BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sinifimi zar zor gecip yaz tatili icin geldim turkiyeye ve beni cok tatli bulup tanismak icin yanima gelen,yazliktan bi kizla cikmaya basladik..kiza yurtdisinda okudumu eylule kalmadan geri donecegimi ancak bi dahaki yaz gelebileceimi ve eger baskasina karsi bisey hissedersem onu aldatmadan ona bunu soyliyeceimi soyledim..eger raziysan deneyebiliriz dedim,kiz da aslinda hos gercekten..Kabul etti..Deneriz yapariz dedi..kizla yazliktan donunce de konustuk..Ama kendisi bayaa kiskanc..ve herseyden killaniyo..ne bileyim 1 saat msg ya da cagri atmasam baska birini buldun galiba bora bey diye tepkiler veriyo ve ben buna cevap vermediimde ise yaaa askim ben oyle demek istemedim affet fln gibisinden mesaj atiyo yine..Arada sirada restler cekiyo ve ben bunlara kayitsiz kaldiim vakit hemen ozur dileme fasli..Yani kiz hos bi kiz ama sanirim bana uymuyo..ya da ne bileyim karar veremedim..Biraz dengesiz gibi...Misal bugun napiyosn diye msg attim iste askim msndeyim fln dedi..iyi dedim,eklesene beni dedim,sabret ya acelen ne gibisinden bisey dedi..ben de ne sabirsiz olcam eklersin istersen dedim,yaa beni gicik ediyosun dedi ve hadi sonra gorusuruz dedi..ben cevap vermedim 1 saat gectikten sonra gelen mesaj..askim benim msn [email protected] elektrikler gitti gelince gircem seni cok seviyorum.. napiyim ben yani dengesizmisin kizim anlayamadim ki??!![signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dengesız olabılır,bende dengesızım mesela... valla en zoru kıskanç kızla ugraşmak sana sabır dılıyorum allah kolaylık versın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 walla başarmış olan biriyle tanışırsanız bana da söyleyin ben bugüne kadar öyle biri ne gördüm ne de duydum[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 at gitsin at gitsiin, manyaksa at gitsin.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 haha deli lan bu :) -başkasını buldunuz heralde bora bey -cevap yok bisüre -pardon bilmemne hahaha koptum uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 birbirinizi tanımadan hemen çıkmaya başlarsanız olcağı bu..ilk önce aranızda güven oluşması lazım ki bu kızda hiç yok galiba..paranoyalık var onda daha çok.bence bitirin sen türkiye den gidince daha kötü olur.arkadaş olun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 BEN ÇÖZDÜM !!! diyen yalan söler...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sonuç:Kız psiko olmuş..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu msn olayı dışında .... bende kıskanırım salak salak şeyler söylerim kötü tepki laınca ya da almayınca özür dilerim kızım ya ordan biliyorum ;p ama adresini geç vermesi cidden garip bide sana bu kadar kıskançlık yapıcak kadar yakın mı? bir iki aylık ilişkide yapmamalı[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ayrıl güzel kardeşim, uğraşmayın birbirinizle. Kız bu kadar kasıyorsa daha hayatın onu törpülemesi lazım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: twistedemo, 24 Ağustos 2005 16:14 tarihinde demiş ki: şu msn olayı dışında .... bende kıskanırım salak salak şeyler söylerim kötü tepki laınca ya da almayınca özür dilerim kızım ya ordan biliyorum ;p ama adresini geç vermesi cidden garip bide sana bu kadar kıskançlık yapıcak kadar yakın mı? bir iki aylık ilişkide yapmamalı bi ay anca doldu..:) yok yok var bence de bi acayiplik..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kıskanç bir kızım bende iki saat aranmasam başlarım şirretlik yapmaya ama çok çok güvneiyorum sevgilime o sana tam güvenemiyorsa ondan iyice berbat oluyordur... anlıyorum ama çok çok erken bunları yapması için[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 5 mesaj arka arkaya... A S K I M cevap soyle guzelim? SENI COK SEVIYOM... cevap cok mu cok? anormal kesinlikle..teshisi koydum koyacam yani.. :)[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sana arash'tan boro boro şarkısını armağan ediyorum[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: ivy, 24 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki: dengesız olabılır,bende dengesızım mesela... E biliyoduk dengesiz olduğunu başka bişiler söle :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben kızları bi nebze çözdüm ama buna paticiğin band with i yetmez yani...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. [Bu mesaj Nebuch tarafından 24 Ağustos 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O değil de bu topicde biri çıkıp ''kızları çözdüm ben!'' derse asıl onu dengesiz diye nitelendiririm...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 euheue şaka gibi wlalahi insanı sinir hastası yapar :) sen kıza başkasını bulabilirim demeseydin keşke :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 seni kıskanan kişi seni seviyodur daha ne istersin şu boktan hayatta?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Normal bi kız ya ne olucak ne bekliyosun ki melek falanmı =) Bulursan öyle bir kız kaynağını bize de iletirsin artık[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dengesizlik iyi bir şey değildir. söyleyeyim dedim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 buldunuzda daha iyisini istiyosunuz yıkılın karşımdan deli etmeyin beni akşam akşam la havle vela kuvvet[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hoş kızsa ne ala, hafif çocuk ruhluymuş ama olabilir bir kız için pek de kötü bir nitelik değil çocuk ruhlu takılmak. Devam etmek istiyorsan genel tavrını ve ağırlığını pek bozma derim. Her şey yolunda gibi geldi bana nasıl bir şey bekliyordun ki kız kıskançsa böyle davranacak tabii ki?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kız dengesizse yürümez bence...Ne biliim alttan alırsın alırsın biyere kadar.Bi noktadan sonra daha kötü olur aranız.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yok oğlum normal bu.sen böyle elde edilmesi zor rolündesin kızda.kız da hafiften kendini ağırdan satıyo.ama sonra bakıyo ki aşık ve sabırsız yapamıcaıını anlayıp geri dönüo:)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar