MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sen gitarı calıp mılletın basını agrıtırsın be zub :) ama elı yatkındır cok kral masa toplar :p[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: MoMo, 20 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki: sen gitarı calıp mılletın basını agrıtırsın be zub :) ama elı yatkındır cok kral masa toplar :p HAHAH :D ağrıtırım valla :D masayıda toplamam valla yemeği ben yaparım :D masayıda yemek yapmayan toplasın[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hedef büyük koşmak gerek! Bende Gazi'yimi denesem :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 demekkı pızzayı cagırdıgımız ıcın topladın anladım :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hayırlı olsn Zubadam, umarım bu topic'in bir faydası dokunurdaa yanına bir kaç pati veya pisicik gelebilir..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Eldar_Knight, 20 Ağustos 2005 19:17 tarihinde demiş ki: olm saydıgın seylerin bi tanesini yapabiliosan cıkalım senin istedigin biyerde ewe.. Hepsini yapıom merak etme sen :) Haydi paticikler toplaşın öğrenci evine çıkalım :D bana sıhhıye ye yakın bi yer uygun 200-250 ev kirası da veririm :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Zubadam an itibariyle ankarada ev arıyor tek başınaa :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ankara Üniversitesi fakülteleri çok zordur ya :( kolay gelsin...[signature][hline]These open doors...
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Zubadam bende ev ark ı arıyorum ilgilenirsen görüşüp tanışalım.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hoş geldin :) en kısa sürede ankara'yı beğenip,seveceğine eminim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eheh gerçekten hoşgeldinde ben orc lord'a katılmıorum.Ankara'yı beğenmeme ihitmalin de yüksek gibi gelio bana...Hele ki istanbuldan geliosan (nerden geliosun bilmiorum) hiç beğenmeyebilirsin :) Ama yinede hojgeldin şehrimize :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İzmirden gitti zubadam Şu sıralar kendıne orada ev arıyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar