MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sen gitarı calıp mılletın basını agrıtırsın be zub :) ama elı yatkındır cok kral masa toplar :p[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: MoMo, 20 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki: sen gitarı calıp mılletın basını agrıtırsın be zub :) ama elı yatkındır cok kral masa toplar :p HAHAH :D ağrıtırım valla :D masayıda toplamam valla yemeği ben yaparım :D masayıda yemek yapmayan toplasın[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hedef büyük koşmak gerek! Bende Gazi'yimi denesem :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 demekkı pızzayı cagırdıgımız ıcın topladın anladım :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hayırlı olsn Zubadam, umarım bu topic'in bir faydası dokunurdaa yanına bir kaç pati veya pisicik gelebilir..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Eldar_Knight, 20 Ağustos 2005 19:17 tarihinde demiş ki: olm saydıgın seylerin bi tanesini yapabiliosan cıkalım senin istedigin biyerde ewe.. Hepsini yapıom merak etme sen :) Haydi paticikler toplaşın öğrenci evine çıkalım :D bana sıhhıye ye yakın bi yer uygun 200-250 ev kirası da veririm :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Zubadam an itibariyle ankarada ev arıyor tek başınaa :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ankara Üniversitesi fakülteleri çok zordur ya :( kolay gelsin...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Zubadam bende ev ark ı arıyorum ilgilenirsen görüşüp tanışalım.[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hoş geldin :) en kısa sürede ankara'yı beğenip,seveceğine eminim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eheh gerçekten hoşgeldinde ben orc lord'a katılmıorum.Ankara'yı beğenmeme ihitmalin de yüksek gibi gelio bana...Hele ki istanbuldan geliosan (nerden geliosun bilmiorum) hiç beğenmeyebilirsin :) Ama yinede hojgeldin şehrimize :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İzmirden gitti zubadam Şu sıralar kendıne orada ev arıyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar