Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Café Del Mar - buzADA - Bu cumartesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Goering, 25 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Café Del Mar grubun adı cafe falan değil, komik olmayın...

grubun degil, complation serisinin adi. muhtemelen chill out bi dj performansi olacak.[signature][hline]agostos 2005
Mesaj tarihi:
35ytl biletler, almak isteyenler Biletix.

Buluşma değil, haber veriyorum şöyle bi olay var diye.

Café Del Mar bir cafe değil, chillout müzik markasıdır.

Asıl gelen artist Jose Padilla.. tapılası bir akşam olcak.. herkese tavsiye ediyorum..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
iyi be bi kere eleştirmeseniz olmuyo yani..
yok müzikmiş
yok cafeymiş
yok ben adanın isminin Buz'a değiştiğini iddia etmişim

gerçekten insanı bezdiriyosunuz yani.. paticik bu diil[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
cafe del mar diiince benimde aklım bodruma gitti bi an.nese..

walla etraftan duymadım hani kesin duyardım süper bişi olsa :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 25 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
gerçekten insanı bezdiriyosunuz yani.. paticik bu diil

Sadece bu değil.Böyle olmaya başladı artık her topicte.Herkes ayar peşinde..hayırlısı.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
paticik bu diil de, ben değişmedim hala aynı derecede ayar peşindeyim.değişen insanlar.3-5 kişi kaldı eskiden.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
  • Yeni Oluştur...