Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Café Del Mar - buzADA - Bu cumartesi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar.. bu olay kaçmaz.. gelen varsa yazsın[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

35ytl biletler, almak isteyenler Biletix.

Buluşma değil, haber veriyorum şöyle bi olay var diye.

Café Del Mar bir cafe değil, chillout müzik markasıdır.

Asıl gelen artist Jose Padilla.. tapılası bir akşam olcak.. herkese tavsiye ediyorum..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

iyi be bi kere eleştirmeseniz olmuyo yani..
yok müzikmiş
yok cafeymiş
yok ben adanın isminin Buz'a değiştiğini iddia etmişim

gerçekten insanı bezdiriyosunuz yani.. paticik bu diil[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...