Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İlk önce en büyük hatam o sinamaya girmemdi kadiköyde neydi yaa ismi süreyya mi neydi öyle bir ses sistemi olmaz adam sesini açmista açmiş vallaği acayıp baş ağrısı yaptı tabi birazda filminde etkisi var ilk başlarda oldukça yavaş ha kalkalım ha oturalım hefesi kendimi kamçıladım dayanamayıp uyuyan arklarım vardı tabi filme oldukça yavaş bir film gerçekte 2 kişi ve bir su sızıntısı film bundan ibaret diye düşünürken ikinci yarısı biraz hareketlilik ve olmıcak bi tarafa doğru yön buldu film merak uyandırdı acaba ne olcak sonu diye derken film yavaş yavaş bitti verdi.... Ne gerildim ne bişey çıcık sadece konusu ilginçti o kadar.... HA birde seyreden arkadaşlarıma bir sorum olacak artık son sağnelerde adamla kız evi boşaltırlarken asansörden aşağa ineyorladı zemin katta adam çıkıyor kapı kapanıyor ve kız içerde annesi ile baş başa kalırken o sahnede kızın başı ilk baştan beri örğülümüydü yoksa annesi o sırada mı ördü bunu arkadaşla tartıştıkta aklıma takıldı dikkat eden varmı o sahenye acep...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 orjinalini izle istersen ,onun cok daha kasvetli bir havasi var ,en azindan gerildigini hissedeceksin Honogurai mizu no soko kara(dark water) yonetmen :hideo nakata(ayni zamanda ringu 0-1-2 serisini ceken amcamiz)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bugün gidiyorum[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 filmden 20 dk önce fln geldim vasat bi film diyebilirim tamda korku diyemeyiz filmi hiç tırsmadım diyebilirim daha çok gerildim.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Filme gitmeyi planlıyodum ama japon versiyonlarını alıp izlemek daha makul göründü şimdi[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 korku-gerilim türü filmlerinin uzakdoğu yapımı olan orjinallerini izlemek çok daha iyi bir tercih olur zaten. hollywoodda senaryoya bir şekilde klişe sokmayı başarıyorlar ve orjinal atmosferi yakalayamıyorlar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 japon versiyonunu izlemiştim ve beğenmemiştim bu japon korku filmleri hep aynı anne + küçük çocuğu + küçük bi kız + bolca su[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 anne ve kucuk kız cocuklari, ozellikle sorunlu sarı giysili hasta cocuk; bu turun gizeminde ,mayasinda yatar :) ancak pek cok farkli ,aslinda birazda ilginc turu var bu japon korkularinin onuda ayri bir baslik altinda isleriz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Uzun zamandır fragmanlarını izleyip beklediğim bir film. Gidicem inşallah..[signature][hline] Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @Lıama: kızın saçı örgülü değildi annesi ördü bugün gittim güzel bi film..genelde ben şu düşünceyle ön yargı ile izlerdim "nasıl olsa iyi kazancak kötü gidicek" ama öyle bişey yok korku filmi değil aksine sürükleyici bi gerilim filmi başarılı buldum ben.. halkadan güzel..izleyin görün [Bu mesaj trapt tarafından 24 Temmuz 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj trapt tarafından 24 Temmuz 2005 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 film basitliğin üzerine iyi kurgulanmış...ama senaryo halkanın aynısıydı....aynı kişi yazdı diye olması gerekmezdi.....ama neyse[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gayet tırt bi film[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hatta halkanın yazarı wc de sıçarken yazmıştır senaryoyu kesin okadar mal bi konusu war gitmeyin biraz filmden anlıosanız artık direk adam kazıklıolr bütün sene bi elin parmagı kadar gzl film gelmedi[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uzumaki,dark water,ringu serisi, bunlar hep orjinal japon korku sinemasi armaganlari .once orjinalleri izleyin zaten onlari izleyince amerikalilarin sadece filme bir iki guzel yuz bir iki de efekt eklemekten baska hic bir sey yap(a)madiklarini anlayacaksiniz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Japon versiyonunu izlemedim ama amerikan versiyonu gerçekten berbat.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 arkadaşlar bu kadar önyargıya gerek yok, geçen gün gittim bu filme ve açıkçası eli yüzü düzgün, güzel çekilmiş, güzel kurgulanmış bir film çıktı karşıma. çok korkutma amacı gütmüyor, daha çok ana karakterin psikolojisini ve kızıyla olan ilişkisini irdeliyor, temposu yerinde, özenli ve de saçma sapan korku filmine çevirmemişler, orjinal filme ve kitaba sadık kalmışlar. ancak sonu beni hiç tatmin etmedi neden bilemiyorum. streamin: uzumaki baya bi kötüydü be![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 walla benim bu tür filmlere karşı yaklaşımım degişti garezden sora dünyanın en korkunç filmi die geldi bazı sahnelerinde güldüm yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ya ne hayret verici insanlar var.. SPOILER diye bi olay var forum tarafından desteklenen.. Kaldı ki alet nerdeyse vizyon konularına spesifik yapılmış bir olay.. Yaa güzel di hoşdu felan deyip sonra arkasından "yaa bide küçük kızı bilmemne yaptıktan sonra bilmemne olunca nooluyor orada" diye soru sormanın olayı nedir.. Kaçıncı bu arkadaş, hangi film topiğine girsem illaki bir iki adam çıkıp "yaa şurda nooldu, bilmem nerede bilmemne olunca ne güzel oldu" felan diye giriyor olaya.. Moderatör yok mu ortamda.. kitlensin silinsin abicim böyle mesajlar.. Fİlme gitmeden bi bakayım millet beğenmiş mi diyorum, caaaart diye başlıyor iki saygı özürlü spoiler'a.. İzlemediğim filmin topiğine bakamaz oldum..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o değilde..kız çok tatlıydı o "cecilia " varya böle ne bilim çocuk yapasım geldi...acaip güzel bi sesi var ya :D hele o anasınıfında oynarken falan böle[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 neden bilmiyorum, bilimum japon filmleri ziyandan baska bir sey degil. ne dogru durust bi konusu var ne de baska bir sey... Illaki sorunlu bir cocuk, bir garip anne, icinde kotu ruh olan ev ve bolca su. Bu film de igrencti bence..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Diablo, 25 Temmuz 2005 17:07 tarihinde demiş ki: walla benim bu tür filmlere karşı yaklaşımım degişti garezden sora dünyanın en korkunç filmi die geldi bazı sahnelerinde güldüm yani :) garez harbi bombaydı ya afiştede halkadan korktuysanız bundan çok daha fazla korkacaksınız tarzı bişi yazıyodu sanırım.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: trapt, 24 Temmuz 2005 04:41 tarihinde demiş ki: @Lıama: kızın saçı örgülü değildi annesi ördü teşekkür ederim[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 harika bi film biz katili çamaşır makinası sanmıştık meğer katil duşakabinmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya bu sıcak havalarda adamın duş yapma şevkini kıran bir eser banyoya giremiyorum patlayacak sağ sol diye :)[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: trapt, 26 Temmuz 2005 04:20 tarihinde demiş ki: o değilde..kız çok tatlıydı o "cecilia " varya böle ne bilim çocuk yapasım geldi...acaip güzel bi sesi var ya :D hele o anasınıfında oynarken falan böle hi everybıdıklarrr my name ceciiii :D burda cok şirin cıkmıstı sesi =) gercekten güzel ancak biraz yaramaz bir kız kargoyla ona cantasını yollamaya karar verdim[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar