Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 2-1 olmuş yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gooooll oldu ama ahmed hassan ofsayt ta kaldıgı için sayılmadı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 erman ın geçen sene dediii gibi youla yı gördükçe ters çevirip ayakkabımı fırçalayasım gelio.. başka bi vasfı yok çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Youla'da kaç ciğer,kaç dalak var bilemicem ama adam sadece koşuyo be...[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3-1 olmuş muş.. hadi rıza getir golleri[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3-1 Ahmet Dursun (pen) Bu arada taraftar penaltıdan önce "pascal nouma" diye mi bağırıyordu?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Mike, 25 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: 3-1 olmuş muş.. hadi rıza getir golleri cok agir bi laf edicektimde degmezssin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adem dursun attı 4-1 oldu[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 off pancu süper attı[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 5-1 bitti maç Son 2 gol mükemmeldi. Koray'ın asisti süperdi 4. golde, 5.de de Pancu öyle bi attı ki top yavaş yavaş süzüle süzüle gitti aşırtmadan kaleye...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Mike, 25 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: 3-1 olmuş muş.. hadi rıza getir golleri Rıza sizin gibileri takmamayı öğrendi,siz hala laf atıyorsunuz.BJK'li de değilim avukatı da değilim ama yanlış anlamadıysam bu laf biraz haddini aşmış..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nedense ben bu skoru çok seviyorum :)[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tebrikler bjk.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Pancu iyorum budur diyorum ba$ka 1 $ey demiyorum. Yarin kurada bi monaco felan gelmsin de[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu arada beyler şimdi gs ve bjk eleme maçı oynicak mı yoxa direk gurup kuraları mı yarın?[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eleme oynayacak yanılmıyosam ikisi de[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Smoke, 25 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: 3-1 Ahmet Dursun (pen) Bu arada taraftar penaltıdan önce "pascal nouma" diye mi bağırıyordu? Oscar Cordoba diye bağırdılar Çok kötü oynadık bence skor aldatmasın kimseyi tabi bu kötü oyunda rakibinde etkisi var konsantre olamazsınız tam kapasiteye çıkamazsınız fln ama bunlar bahane değil bana göre Koray çok iyidi bugün zaten koray hermaç iyi yaptıgımız en iyi transferlerden biri bence Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Pancu yedek kulübesi için mükemmel bir adam, ilk 11de çok şans bulamaz artık. Ama yedekte mutlaka olur. Adam joker gibi, nereye koysan oynuyor, nerde açık varsa kapatıyor, fena da değil, ilk geldiği sezonki futbolu olsa da keşke ilk 11de görsek, ayrıca kolay kolay da formdan düşmüyor, o kadar oynatma sonra sok ilk 11e yine oynuyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: tony_montana, 25 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: nedense ben bu skoru çok seviyorum :) ondan sonra bana gslilere satasma diyolar ya..gelde tut kendini..sakın gelipte yarası olan gocunur yazma!!![signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sadece takılma amaçlı söledim gene de özür diliyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eleme yok bildiğim kadarı ile 1.tur var[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Deli bi skor gerçekten :) Çok sevindim 5-1 heh. Bekle bizi UEFA kapıcı Rıza ve tayfası geliyoooOoOo.. :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kapıcı olan rıza değil rızanın babası belirtmek istedim sadece :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hadi janım?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar