Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vaduz ( 21.00 - Kanal D )

tunch

Öne çıkan mesajlar

said:
Mike, 25 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
3-1 olmuş muş.. hadi rıza getir golleri

Rıza sizin gibileri takmamayı öğrendi,siz hala laf atıyorsunuz.BJK'li de değilim avukatı da değilim ama yanlış anlamadıysam bu laf biraz haddini aşmış..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 25 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
3-1 Ahmet Dursun (pen)

Bu arada taraftar penaltıdan önce "pascal nouma" diye mi bağırıyordu?

Oscar Cordoba diye bağırdılar
Çok kötü oynadık bence skor aldatmasın kimseyi tabi bu kötü oyunda rakibinde etkisi var konsantre olamazsınız tam kapasiteye çıkamazsınız fln ama bunlar bahane değil bana göre
Koray çok iyidi bugün zaten koray hermaç iyi yaptıgımız en iyi transferlerden biri bence
Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Pancu yedek kulübesi için mükemmel bir adam, ilk 11de çok şans bulamaz artık. Ama yedekte mutlaka olur. Adam joker gibi, nereye koysan oynuyor, nerde açık varsa kapatıyor, fena da değil, ilk geldiği sezonki futbolu olsa da keşke ilk 11de görsek, ayrıca kolay kolay da formdan düşmüyor, o kadar oynatma sonra sok ilk 11e yine oynuyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 25 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
nedense ben bu skoru çok seviyorum :)

ondan sonra bana gslilere satasma diyolar ya..gelde tut kendini..sakın gelipte yarası olan gocunur yazma!!![signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...