Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vaduz ( 21.00 - Kanal D )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçtan yana tek sıkıntım , kanal D nin gerizekalı spikerlerinden maç izleyecek olmamız... pancu içinde bu maç son şans olucaktır kanaatimce...

alalım yorumları...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
aynen bendende o kadar Kanal D'de maç seyretmekten nefret ediyorum NTV werseydi keşke gene[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper
Mesaj tarihi:
katılmamak elde degil ntw kraldı :-/
maca gelince bjk rahat alır..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
galatasaraylıyım ama beşiktaşı severim başarılar beşiktaşa ..türkiyede doru düzgün spiker yokki kanal d ninkini beğenmiyosun hepsi bok gibi bence[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
beşiktaşa başarılar diliyorum kolay bi tur olur işallah bu sene yaşanan rum rezilliğinden sonra[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
BJK TV'yi özel kanallardan biri satın almış galiba, sanırım kanal d. Eğer öyleyse İlker Yasin ister istemez BJK TV'de olacaktır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
:(((((((
ya öyle kereste bi herifin televizyon camiasında hala nasıl barındıgını anlamış değilim bide topragım olucak allahım yarabbim yaa
beşiktaşı bırakıcam demiştim ya şaka yaptım inanmadınız dimi hihi :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
İnşallah alırız.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
bjk:0 vaduz:1 dk.29 gaspar[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
ilk yarı sonucu 1-1[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Böyle dandik takıma karşı nası oynuyoruz ya saçlarımı yola yola kel kalacağım =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
bu dakikaya kadar besiktasta gordugum tek olumlu sey ailton un bitirici vurusu.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...