DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 MSN'ime bu akşam bir adam dadandı, en başta niyetini anlayamadım, sohbet etmek istediğini söyledi. Ben tanımadığım insanlarla bu gibi sohbet programları üzerinden tanışmaya sıcak bakmayan bir insan olduğumdan blokladım. Sonra yeni bir hesapla yetki istedi, ben de kabul ettim. Avatar kısmında bir fotoğraf (erkek) bulunuyordu, sonra oldukça eşcinsel tavırlar sergilemeye başladı. Sanırım bu şekilde davranarak avatarda fotoğrafı bulunan adamı karalamaya çalışıyordu. SOnra webcam davetiyesi yolladı; bunu tabiki kabul etmedim. Sonuçta karşınızda görmek istemeyeceğiniz şeylerle karşılaşabilir veya önceden kaydedilmiş bir görüntü size izletilebilir. Ama şunu söyleyebilirim ki fotoğrafında bulunan insanı karalamak için bunu yaptığından son derece eminim. Bu nedenle bu gibi adamların deşifre edilmesinden yanayım. Buyrunuz, aşağıda yazılmış olan e-posta adresleri adam bile diyemeyeceğim bu yüreksiz insana ait; [email protected] [email protected] diğer bir e-posta adresinde, isim geçtiğinden dolayı, yukarıda belirttiğim şeyleri de göz önüne alarak bu e-postayı yayınlamıyorum. Bir de bu adam e-posta adresimi sniperteam diye bir yerde görüp eklediğini söylüyor. Sanırım bu da kendini hacker zannedenlerin takıldığı sitelerden biridir. Siz yine de siteye girmeyi, belki de istediği siteye girip bakmamdı ve de bu şekilde hesaplarımı ele geçirmek istiyordu. Cümleler düzgün olmadı, anlatımdan dolayı kusra bakmayım ama böyle de bir olay için düzgün yazı yazmakla uğraşamazdım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 25 Ağustos 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kötüymüş...Hayır ne istiyorsun ki o avatarına koyduğun adamdan? Terbiyesiz adam.!.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 işte beeeen herkesi engelli tutup kafama göre kaldırıyorum beni yeni ekleyenleri de ekleyip engelliyorum bana hep sadist derlerdi görsünler =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benide ekledi bir başka kişi saçma sapan sorular sormaya başladı 2 kelime edip block :) iyi yapmışsın "ibnesel tavırlar" olayıda süper lol editle onu istersen.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 25 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet eşcinsel tavırlar olarak . Bkz : Sıkıntı insana neler yaptırıyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: kingpin, 25 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: benide ekledi bir başka kişi saçma sapan sorular sormaya başladı 2 kelime edip block :) iyi yapmışsın "ibnesel tavırlar" olayıda süper lol editle onu istersen. Pardon, iki kelimeyi aynı anda düşününce ortaya melez birşey çıkıvermiş işte :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vay be sinir bozucu bişey. hea ama benim resmimle yapsalar bi tepki vermem[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hep öyle denir ama işin sonunda mağdur şahıs gerekli tepkiyi verir . Normalde öyledir yani genelleme yapmayayım da .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eziklikte sınır yok diyosunuz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar