Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN'de Onun Bunun Hakkında Karalama Yapmaya Çalışan Yeni Tipler

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

MSN'ime bu akşam bir adam dadandı, en başta niyetini anlayamadım, sohbet etmek istediğini söyledi. Ben tanımadığım insanlarla bu gibi sohbet programları üzerinden tanışmaya sıcak bakmayan bir insan olduğumdan blokladım. Sonra yeni bir hesapla yetki istedi, ben de kabul ettim. Avatar kısmında bir fotoğraf (erkek) bulunuyordu, sonra oldukça eşcinsel tavırlar sergilemeye başladı. Sanırım bu şekilde davranarak avatarda fotoğrafı bulunan adamı karalamaya çalışıyordu. SOnra webcam davetiyesi yolladı; bunu tabiki kabul etmedim. Sonuçta karşınızda görmek istemeyeceğiniz şeylerle karşılaşabilir veya önceden kaydedilmiş bir görüntü size izletilebilir. Ama şunu söyleyebilirim ki fotoğrafında bulunan insanı karalamak için bunu yaptığından son derece eminim. Bu nedenle bu gibi adamların deşifre edilmesinden yanayım. Buyrunuz, aşağıda yazılmış olan e-posta adresleri adam bile diyemeyeceğim bu yüreksiz insana ait;

[email protected]
[email protected]

diğer bir e-posta adresinde, isim geçtiğinden dolayı, yukarıda belirttiğim şeyleri de göz önüne alarak bu e-postayı yayınlamıyorum. Bir de bu adam e-posta adresimi sniperteam diye bir yerde görüp eklediğini söylüyor. Sanırım bu da kendini hacker zannedenlerin takıldığı sitelerden biridir. Siz yine de siteye girmeyi, belki de istediği siteye girip bakmamdı ve de bu şekilde hesaplarımı ele geçirmek istiyordu. Cümleler düzgün olmadı, anlatımdan dolayı kusra bakmayım ama böyle de bir olay için düzgün yazı yazmakla uğraşamazdım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 25 Ağustos 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benide ekledi bir başka kişi saçma sapan sorular sormaya başladı 2 kelime edip block :) iyi yapmışsın "ibnesel tavırlar" olayıda süper lol
editle onu istersen.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 25 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 25 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
benide ekledi bir başka kişi saçma sapan sorular sormaya başladı 2 kelime edip block :) iyi yapmışsın "ibnesel tavırlar" olayıda süper lol
editle onu istersen.

Pardon, iki kelimeyi aynı anda düşününce ortaya melez birşey çıkıvermiş işte :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...