KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu MALLIGI Duymuştum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: twistedemo, 23 Ağustos 2005 10:26 tarihinde demiş ki: bence bu eski üye yeni nickle gelip gıcıklık yapıyor şakaya maruz bırakılan adam yoksa abin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Padi, 25 Ağustos 2005 11:37 tarihinde demiş ki: sözlüğünüz konuşuyor ;) makat insanın anüsünün olduğu bölüm yani o yumuşak etten oluşan kısım yani 3 harfli yani... hala anlamadıysan yuh :P Hmm,o zaman Yuh! bana:) Valla tahmin etmiştim makatın neresi olduğunu ama canlandıramadım olayı gözümde,böle bişeyi yapması için herifin homosexuel olması lasım,bide şaka demiş alla alla..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 "O da bana yapmıştı" sen komaya girdin mi peki allahin mali tovbe tovbe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oha yani demek böyle dallamalarda var... Yalnız adam harbiden bişiy yapamamışmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gay galba bunlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayvan herif nasıl körüklediyse kompresörü adamın yüzü gözü şişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ohaa yaa böle şakada mı olurmuş.. aslında görmek isterdim açıköası..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu sırada şaka ya maruz kalan kişi ölmüş .... öeh ya ne hayvanlar var şu memleketimde[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bu olay örtbas edilmiş . Bunlar homoseksüel bir çiftmiş . Kesmemeye başlamış bir yerden sonra . Onlar da kompresöre başvurmuş . Sonra tabi adamın yaptığı açıklama gayet normal : -O da bana yaptı .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 öeğ iğrenç ya (kirlenen kompresörü nereye sakladığı bulunamayan x... :D :D )[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar