Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nasıl Şaka?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 24 June 2003 14:59 tarihinde demiş ki:
Metboy, seni ilk gordugum yerde yapicam bunu sana :)[hline]tHe Original fi$h®

lol be :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Adam temizlerken sokmuş :D Kötü niyet sezmiyorum desem yalan olur :D asdadhad[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
Geçen abim söylemişti inanmamıştım yuh bea.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
aolm saka dıılkı ıskence gıbı bısı bu yanı o ıslemde çat dıe 1 2 sanıede yapıp ınsanı falan sasırtmazkı saka olsun adamın baya bı zorlaması gerek yanı zamöan almıstır ,acı acı offff çok kotu ya bu nası arkadaslık uınsan dusmanına yapmaz bıdekompresor baska bısımı bulamadın bea
Mesaj tarihi:
sözlüğünüz konuşuyor ;) makat insanın anüsünün olduğu bölüm yani o yumuşak etten oluşan kısım yani 3 harfli yani... hala anlamadıysan yuh :P[signature][hline]May The "K" Be With You
Mesaj tarihi:
Tarihe bakmamıştım .) milliyet eski haberleri yenidenmi yayınlıyor gibisinden oldum...[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Mesaj tarihi:
Bu haberin 1000 tane versyonu var . Biri fenalaştı der öbürü iç organları patladı der .Kendisiyle bir konuşmalı nerene ne oldu diye .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Aşk
Mesaj tarihi:
tamam da adam ne yapıyormus makatına kompresör sokulurken onu anlamadım. elı armut mu topluodu yani...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
  • Yeni Oluştur...