Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Skin,Korn,Radiohead,Audioslave,Muse,Offspring dinlemeye başlıycam, hangi şarkıları güzeldir?

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

valla muse favori gruplarım arasındadır. ama sadece dinlemek onları anlamaya yetmez bence. yaşamak gerekir onların müzikleriyle ve sözleriyle. butun albumlerini dinle derim. başlayınca bırakmak cok zor.

radiohead ise kendi tarzında tek diyebilirim ama elektronik ağırlıklı parçaları gına getirebiliyor. mutlaka bi creep parçasını ve ilk albumlerini Pablo Honey albumunu My Iron Lung albumunu mutlaka dinle derim. son albumleri beni sarmıyor dediğim gibi elektronik unsurlar cok fazla.

audioslave ise live 8 de canlı performanslarını gorunce midem dayanmadı. parçaları fena olmasa bile iğrendim desem yalan olmaz. ne bilim keşkem dinlemeseydim onların live 8 performanslarını.
benim önerebileceklerim bukadar. diğerleri hakkında pek bilgim yok. arada karşıma çıkarlarsa dinlerim onları o kadar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Korn
Blind, Clown, Dirty, Hey Daddy, Wake Up, Wicked, Y'all Want A Single

Raidohead
Creep, Idioteque, Let Down, No Surprises, Paranoid Android

Muse
Feeling Good, Hysteria, Muscle Museum, Plug in Baby, Showbiz, Time is Running Out, Unintended

Offspring
Americana, Feelings, Have You Ever, Hit That, Original Prankster (Videosu da tavsiye edilir), Pay the Man, Pretty Fly, She's Got Issues, Staring at the Sun, The Kids Aren't Allright, Why Don't You Get a Job[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

Radiohead hariç hiçbirini dinleme bence şarkı dersen radiohead'n bütün parçalarını dinle bu arada çok karışık bir beyin yapın olacak Korn arkasından Radiohead üzerine birde Offspring sen yakında paranoya olursun :) Bence RADIOHEAD de geç diğerleri pehh dedirtecek kadar kötü ( şahsi fikrim )[signature][hline]I NeeeD A GirL
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...