Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kotu sarkilar!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yonca evcimiin sarkisi baya basarisiz hakkaten..Kal geldi fln diyo ki cok acayip..
ama yurtseven kardesler tabii ki ayri ahahahaa soytari kardesler[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
vışşşşşşşş say say bitmez:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
kötü şarkı demiş adam siz ibo demişiiniz.sevmio olabilirsiniz ama şimdi ibo nun şarkılarına laf atana ben bişi demem
rapçi rockçı gençlik işte türkü dinlemem ben kro işi die gezin ortada[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Türkü dinleyenler veya söyleyenler ne zama kro oldular ki?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 25 Ağustos 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
kötü şarkı demiş adam siz ibo demişiiniz.sevmio olabilirsiniz ama şimdi ibo nun şarkılarına laf atana ben bişi demem
rapçi rockçı gençlik işte türkü dinlemem ben kro işi die gezin ortada

laf atmıyorum bence kötü kardeşim

türkü dinlemem demiyorum belli bölgelerin türkülerinden hazzetmiyorum kendi zevkim..

not: rapçi ya da rockçı değilim[signature][hline]Atam izindeyiz!
Mesaj tarihi:
ibrahim tatlises
zeki müren
popçular
fanteeeeezi sanatçı(!!!)ları

bana göre oldukça rezaletler[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Mesaj tarihi:
elektronik müzik girişli ve devamında keman başlayan pop ritmli fantezi müziklere kusasım gelir, ne var ki bu tarz iğrenç şarkıları taş gibi hatunlar söyler[signature][hline]Atam izindeyiz!
Mesaj tarihi:
+1
Bütün gurbetçi şarkıcılar
Dj akman..vs.vs[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
PLACEBO - EVERY ME EVERY YOU
( Gitara dikkat edelim aynı iki tane ritimle başlıyor ve bitiyor şarkı ) Buda placebo'nun güzelliğini gösteriyor :PPP[signature][hline]I NeeeD A GirL
  • Yeni Oluştur...