BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yonca evcimiin sarkisi baya basarisiz hakkaten..Kal geldi fln diyo ki cok acayip.. ama yurtseven kardesler tabii ki ayri ahahahaa soytari kardesler[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 vışşşşşşşş say say bitmez:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kötü şarkı demiş adam siz ibo demişiiniz.sevmio olabilirsiniz ama şimdi ibo nun şarkılarına laf atana ben bişi demem rapçi rockçı gençlik işte türkü dinlemem ben kro işi die gezin ortada[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hayko Cepkin diye bi tip var. klibi falan çıkıyo. irenç bi şarkı sölüyo. ama tam hatırlamıyom adını[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kıl oldum abi![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 crazy fog mu ne çok berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Türkü dinleyenler veya söyleyenler ne zama kro oldular ki?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Diablo, 25 Ağustos 2005 13:07 tarihinde demiş ki: kötü şarkı demiş adam siz ibo demişiiniz.sevmio olabilirsiniz ama şimdi ibo nun şarkılarına laf atana ben bişi demem rapçi rockçı gençlik işte türkü dinlemem ben kro işi die gezin ortada laf atmıyorum bence kötü kardeşim türkü dinlemem demiyorum belli bölgelerin türkülerinden hazzetmiyorum kendi zevkim.. not: rapçi ya da rockçı değilim[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ibrahim tatlises zeki müren popçular fanteeeeezi sanatçı(!!!)ları bana göre oldukça rezaletler[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 elektronik müzik girişli ve devamında keman başlayan pop ritmli fantezi müziklere kusasım gelir, ne var ki bu tarz iğrenç şarkıları taş gibi hatunlar söyler[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ismail YK nın tüm şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 +1 Bütün gurbetçi şarkıcılar Dj akman..vs.vs[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 PLACEBO - EVERY ME EVERY YOU ( Gitara dikkat edelim aynı iki tane ritimle başlıyor ve bitiyor şarkı ) Buda placebo'nun güzelliğini gösteriyor :PPP[signature][hline]I NeeeD A GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar