Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Matrix, Star Wars, Lord Of The Rings gibi ciddi Trilogy'lerden sonra bu film serisine "Trilogy" demek tuhaf kaçıyor ama olsun. 1999, 2001, 2003 yıllarında çıkmış bu filmler. 2şer yıl arayla. Zamanında bu American Pie filmi çok meşhur olmuştu ama izleyememiştim. American Pie 2 de öyle. Ama American Pie 3'ü direk sinemada izleme imkanını elde etmiştim. Son birkaç gün, gaza gelip bu filmleri izlemeye karar verdim. 3 filmi de buldum internetten, oturup izledim baştan sona. Filmlerin sonunda ağzımda çok hoş bir tat bıraktı. Özellikle Finch, Stiffler ve Michelle karakterlerine hasta oldum. Michelle zaten Alyson Hannigan tarafından oynanıyordu. Buffy'de de çok hoşuma giden, sevimli biriydi. Burda da benzer bir afacan nerd'ü oynamış. Finch zaten direk "ağır abi" gibi dolaşıyor ortada. Ha bi de Jessica vardı. Herkesin birbiriyle dansettiği "prom"un ortasında kulaklıkları takıp walkman dinlemesi beni bitirdi direk. Rahat tavırları, agro konuşmaları felan epey ilginç, filme de renk katıyor. Yalnız filmlerde genel olarak hoşlanmadığım bir konu vardı. Özellikle ilk filmde çok geçiyordu bu. Sürekli karakterlere birşey oluyordu, sürekli başlarını belaya sokuyorlardı. Tamam filmin sonunda herşey tatlıya bağlanıyor. Ama güldürmek için yaptıkları şeyler bazen insanı sıkıyordu. "Artık yeter öeeeh. Daha fazla başlarını belaya sokmasınlar, bunaldım, sıkıldım" dedim bazı sahnelerde. İlk filmde diğerlerinden daha ağır bir şekilde "gençlik sorunları"na yer verilmiş gibi geldi. Romantik ilişkiler, kişilerin sevgili olma çabaları gibi şeyler sıkça geçiyor. Jims Nadia'yı ayarlamaya çalışırken Michelle'le tanışıyor. "This one time at band camp" hikayeleri dinliyoruz. İkinci filmde gençlik sorunlarından çok seks üzerine eğilmişler gibi geldi. Jims Nadia öncesi hazırlık yaparken Michelle'e aşık oluyor bu sefer. Bu olay bana "Trojan Wars" filmini hatırlattı. Orda da esas oğlana siyah saçlı bir kız yardım ediyordu, kanka modunda konuşuyordu. Çocuk tüm film sarı saçlı kızla birlikte olmaya çalışırken, en son kısımlarda kafasına dank ediyordu ve siyah saçlı kıza koşup filmi mutlu sonla bitiriyordu. Bu da ona benzemiş çok. Üçünce filmde konsept tamamiyle değişmiş. Daha önceleri Jims ve saz arkadaşlarını anlatırken, bu sefer Stiffler üzerine yoğunlaşmış film. Michelle ile Jims'in evlilik hazırlıklarını izliyoruz. Michelle nerdlükten epey uzaklaşmış gibi geldi bana, en azından saçını uzatmış daha güzel olmuş. Daha önceki filmlerde "jerk" olarak nitelendirilen Jims ise direk grubun lideri konumuna çıkartılmış. Jessica yoktu, üzüldüm o yüzden. Filmlerin yönetmenleri farklı. Bundan dolayı filmlerin gidişatı farklı işlenmiş, ama birçok yerde benzerlikler var. Karakterler çok hoşuma gitti. Sanki kırk yıllık arkadaşım gibi hissettim. Hatta bu karakterleri kullanarak dizi yapsalar, veya kısa film çevirseler, müptelası olurdum herhalde. Bu kadar derin filmler hazırlamalarına da gerek yok, örneğin basit bir okul haftasını gösterseler, karakterler arasındaki dialog bile yetter de artar bana :) Neyse öyle işte, anlatacak çok şey var aslında, ama bu filmleri izlemiş diğer kişilerin de görüşlerini merak ediyorum, teşekkür ederim.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 22 Ağustos 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 american wedding'i sinemada izledikten sonra gaza gelip diğer iki filmi indirip izlemiştim :) arşivimde duruyor hala. dün starda 2. film vardı yine (yoksa evvelsi gün müydü?) türkçe dublaj falan çok kötü yalnız, stiflerin sesi ne öyle kalın kalın orjinaline hiç uymuyor. yenisi çekilse de izlesek ya[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3 ününde dvd sini aldım direk swg ve lotr trilogy'nin yanında hoş duruyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 üst üste izleyince çok hoş oluyor fimlerin içindeki esprilerin birbirini izledigini daha çok anlıyorsun :) bende 1 ay evvel aynı olayı yapmıştım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 üst üste izleyince hayatımda bir boşluk olduğunu hissettim tıpkı sevdiğim bir kitabı bitirdiğimde yaşadığım olay gibi (Lotr vs) önermiyorum izlenmesini :p üzülüyor insan, e hadi nerde devamı diyor kendi kendine.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 22 Ağustos 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gayet güzeldi filmler.Batmadı bana hiçbi yeri[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 off hastasıyım ben american pie ın.oturup bi tanesinni 2-3 kere arka arkaya izlemişligim vardır lotr da aynı şekil.sıkılmadan izliyebilirim her gun[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim için klasikler ne zaman izlesem gülmekten ölüyorum.Konusu diylogları muhtesem tek kelımeyle...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 en çok izlediğim 3 lemedir lotrden sonra, call me stiffler's mom... :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 basligi gorunce ilk filmi izlerkenki halimi hatirladim. butun tayfa ergenlik cagindayiz, azman mode on geziyoruz. tam hedef kitleydik yani :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İlk 2 film çok güzeldir, 3.yü o kadar sevmem.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2.filmdeki tutkal muhabbeti yardırmıştır[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: wanderer, 23 Ağustos 2005 01:47 tarihinde demiş ki: basligi gorunce ilk filmi izlerkenki halimi hatirladim. butun tayfa ergenlik cagindayiz, azman mode on geziyoruz. tam hedef kitleydik yani :) eheh biz de lise 1 deydik bilmiyoruz filmin ne olduğunu sınıftan 2 kızla gitmiştik izlemeye...kızlar 1 hafta yüzümüze bakamadı.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gerçekten de çok eğlenceli bir üçlemedir. Oyuncular, hikaye, filmin atmosferi... Herşey tam olmuş. Çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Stiflera çok gülüyorum ya hele 3. filmde dans etmesi :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 American Pie 1. filminden beri takip ederim ve hala sıkılmadan izleyebilirim o kadar sevdiğim bir film. Ama en sevdiğim kişiyi söylerseniz kesinlikle Jim in babası özellikle yaptığı yorumlara bayılıyorum =)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 American Pie yüzünden gaza geldim, Jim ve Michelle'i oynayan kişiler var diye gaza gelip Girls & Boys filmini çekeyim dedim. Ama sadece iki kişi üzerinde işliyor film herhalde. Film bitmek üzere, biraz önizleme yaptım, 30-40 sn felan gözüküyor Alyson Hannigan. Beyond The City Limits (Rip It Off)'te de oynuyormuş herhalde Alyson Hannigan. Girls & Boys bitince onu çekicem. Doğru dürüst bir filmi yok mu kadının American Pie'dan başka? Gaza gelip Buffy DVD Pack'i ısmarlıycam bu gidişle :D. Hem SMG, Michelle Trachtberg, Eliza Dushku felan da var onda :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar