Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

döndüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
talosdan düştü onu almak için party i disband ettim :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
öledir bir kere bug vardı d2 de canavarlar dalmıyodu talosun altına bi girdim taştan bi aleti vardı kalktığında nasıl dır düşünemiyorum arkadaş sq ile 2 sini snowda yakalamış talos unki kalkmış aoe golem yapanlar korkudan kaçmış :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
oyunu bıraktım sadece videolarda izliyorum ama shadow talosun altına girme kalkarsa dudağın uçuklar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
eternalus korkma burası bir yardım sayfası bizde iptal olan arkadaşlara tavsiyelerde bulunuyoruz murtazacım kapatma burayı pls =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 24 Ağustos 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
oyunu bıraktım sadece videolarda izliyorum ama shadow talosun altına girme kalkarsa dudağın uçuklar :D

bişi olmaz desem kötü olur desem kötü :)
ben boss sevmem :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
koyma abi ayıp olur kıskanırlar biras önce elime geçen bir konuşma cengiz ile blooddaki sasha arasında geçmiş küçük bir alıntı HOODSTAR FARKIYLA =)

s@sh@:
gün aşırı sex yapmassam başım dönüyo
Cengiz:
abaza mısın
s@sh@:
yok
s@sh@:
isteriğim[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!

[Bu mesaj Hoodstar tarafından 24 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cengiz öküzüne baksana kıza ne diyor abaza mısın utanmasa or...pumusun diycek :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
neyse ben yatıcam akşam akşam gothic iptal oldu artık banyoda kasıyormudur film i izliyodur fındık fıstık mı yiyodur mesir macunumu yiyodur bilmem inş fazla kaçırıp etrafı pisletmez neyse hadi love all bb[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Herkes moda girmiş.Bütün topicler patlıyo bugün :D
Alanlar verenler Dönenler Kestirenler.
Yeni bi konu başlığı açılması lazım.3 türden etkileşimler diye.:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
baba çok pis döndüm +6 iron crossbow...goblin full plate helmet(rogue)geris+6/10 set full plate bide biri para versin otçuya dönecem[signature][hline]céska républica
Mesaj tarihi:
said:
Hoodstar, 24 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
bu arada gothic diezde satılık amulet of sex power ve belt of orgazm var uygun fiyattan bırakabilirim ilgilenirsen :D:D:D

Ha s.... lan :):):)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
  • Yeni Oluştur...