Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahauhauahuahuaa abi harbi ölüyorum gülmekten o belt neden düştü sorması ayıp?
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 talosdan düştü onu almak için party i disband ettim :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 talosa bak be ne bossmus :P hiç te ole durmuyor hani :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hood gene yattım cz de msg yazarken sırf zararsın :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hq dan düşüyo diye duydum :D sq da düşürüyomuş :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 öledir bir kere bug vardı d2 de canavarlar dalmıyodu talosun altına bi girdim taştan bi aleti vardı kalktığında nasıl dır düşünemiyorum arkadaş sq ile 2 sini snowda yakalamış talos unki kalkmış aoe golem yapanlar korkudan kaçmış :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence sen bosslarla olan ilişkini biras gözden geçir.inan iyi gelcektir :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beyler kaçın murtaza bi topic editledi az önce sıra burda sanırım kaçıııııııııııııııııııııııııın :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oyunu bıraktım sadece videolarda izliyorum ama shadow talosun altına girme kalkarsa dudağın uçuklar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eternalus korkma burası bir yardım sayfası bizde iptal olan arkadaşlara tavsiyelerde bulunuyoruz murtazacım kapatma burayı pls =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hoodstar, 24 Ağustos 2005 23:29 tarihinde demiş ki: oyunu bıraktım sadece videolarda izliyorum ama shadow talosun altına girme kalkarsa dudağın uçuklar :D bişi olmaz desem kötü olur desem kötü :) ben boss sevmem :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 beyler diş çektirdim acaba resimlerini çekip kişisele koysam mı?
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 koyma abi ayıp olur kıskanırlar biras önce elime geçen bir konuşma cengiz ile blooddaki sasha arasında geçmiş küçük bir alıntı HOODSTAR FARKIYLA =) s@sh@: gün aşırı sex yapmassam başım dönüyo Cengiz: abaza mısın s@sh@: yok s@sh@: isteriğim[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! [Bu mesaj Hoodstar tarafından 24 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 isterik nedir MTU sözlüğe bağlanıyoruz isterik = histerik histerik = isterik :D:D:D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cengiz öküzüne baksana kıza ne diyor abaza mısın utanmasa or...pumusun diycek :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O bir tam keko.Napim adamla K.O combo konusuyoruz.Adam birden bire bunları soyledi.Sapık işte :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 neyse ben yatıcam akşam akşam gothic iptal oldu artık banyoda kasıyormudur film i izliyodur fındık fıstık mı yiyodur mesir macunumu yiyodur bilmem inş fazla kaçırıp etrafı pisletmez neyse hadi love all bb[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bb tatlı bi muhabbet oldu ama di mi?
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Herkes moda girmiş.Bütün topicler patlıyo bugün :D Alanlar verenler Dönenler Kestirenler. Yeni bi konu başlığı açılması lazım.3 türden etkileşimler diye.:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Harbi haa bugün baya bi güldüm saolasın buzi :D
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 baba çok pis döndüm +6 iron crossbow...goblin full plate helmet(rogue)geris+6/10 set full plate bide biri para versin otçuya dönecem[signature][hline]céska républica
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Geçmiş olsun kardeş.[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hoodstar, 24 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki: bu arada gothic diezde satılık amulet of sex power ve belt of orgazm var uygun fiyattan bırakabilirim ilgilenirsen :D:D:D Ha s.... lan :):):)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehuehueeh valla uygun fiyatım :D:D
Öne çıkan mesajlar