Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gulyabani klibi

irin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pek hayal ettiğim gibi deil ama yine guzel olmus.masa sahnesi,turk filmi gulyabaniden sahneler falan muthiş olmus..ben seviom bu hatunu,yaptıgı işleri ...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
ben bu grubu fanta festivalinde izlemiştim.paso bağırıyodu şarkılarını tam dinleme fırsatı bulamamıştık o zaman .onun için gitmemiştim aslında ama onu da dinlemiştim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
biraz daha açıklayıcı topicler açsak, mesajlar yazsak.

gulyabani ne? şu aylin aslım'ın gülyabani şarkısından mı bahsediyorsunuz. e o zaman aylin aslım pek "grup" denecek birşey değil sanmıyorum.

gülyabani şarkısından bahsediyorsanız hangi kanalda izlediniz, açıp ben de bakayım.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
aylin aslım ve tayfası olarak çıktıkları için onun icin grup demi$ arkada$ heralde..artık tek cıkmıyo aylin.
bu arada sanırım bahsettikleri klip evet o.
number one'da,dream tv'de falan yayınlanıyo sürekli.[signature][hline]just g3nk
Mesaj tarihi:
ilginç olmuş klip. ama hoşuma gitmedi benim.
bir önceki klip kat kat iyiydi bundan.
şu kurtçuk'un orda ne aradığını hiç anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
ilk klibi & ilk şarkısı çok çok itic gelmişti ama ama bu şarkının sözleri nedense beni anlatıyo =P

çok çok sevdim klibide süper olmuş. : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
Aylin Aslım cok guzel bı kadın. Makyajsız halini bıle gordum mukemmeldi. Yaptıgı işlerde farklı hoş.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...