irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pek hayal ettiğim gibi deil ama yine guzel olmus.masa sahnesi,turk filmi gulyabaniden sahneler falan muthiş olmus..ben seviom bu hatunu,yaptıgı işleri ...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben bu grubu fanta festivalinde izlemiştim.paso bağırıyodu şarkılarını tam dinleme fırsatı bulamamıştık o zaman .onun için gitmemiştim aslında ama onu da dinlemiştim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biraz daha açıklayıcı topicler açsak, mesajlar yazsak. gulyabani ne? şu aylin aslım'ın gülyabani şarkısından mı bahsediyorsunuz. e o zaman aylin aslım pek "grup" denecek birşey değil sanmıyorum. gülyabani şarkısından bahsediyorsanız hangi kanalda izlediniz, açıp ben de bakayım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aylin aslım ve tayfası olarak çıktıkları için onun icin grup demi$ arkada$ heralde..artık tek cıkmıyo aylin. bu arada sanırım bahsettikleri klip evet o. number one'da,dream tv'de falan yayınlanıyo sürekli.[signature][hline]just g3nk
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm izliyelim madem öyleyse. merak ettim.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ilk yayınını izledim;soundwave-dream tv de[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ilginç olmuş klip. ama hoşuma gitmedi benim. bir önceki klip kat kat iyiydi bundan. şu kurtçuk'un orda ne aradığını hiç anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu kız şu ben kalender meşrebim(?) güzel çirkin aramam diye devam eden şarkıyı söyleyen kızmı hehe.
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben de beğenmedim. zaten sinir oluyorum o aslım'a :/[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ilk klibi & ilk şarkısı çok çok itic gelmişti ama ama bu şarkının sözleri nedense beni anlatıyo =P çok çok sevdim klibide süper olmuş. : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Darko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben çok beğendim valla güzel,değişik olmuş,Aylin Aslım' ilk çıktığı zamandan beri severim
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aylin Aslım cok guzel bı kadın. Makyajsız halini bıle gordum mukemmeldi. Yaptıgı işlerde farklı hoş.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şarkıda igrenc klipte aylın aslım ın tayfasız halı daha iydi bence[signature][hline]DN 41
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 4 gün 4 geceden soorasi yalan benje..[signature][hline] ...
Öne çıkan mesajlar