Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Kısayollar

Qui

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu konuyu c/p için bi kısa yol buldum onu sölemek için açtım ama aklımdada vardı windows'ta bildiğiniz güzel kısayolları yazarsınız. Yanlışlıkla elim çarptı buldum: shift + Insert. ctrl+v ile aynı işi yapıyor.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bunu çok sık kulanıtrım herkeze tavsiye ederim
Örneğin .com lu bir adres varsa uzunca www.bilmeemne.com yazmanıza gerek yok
adres çubuğuna sadece siteinni ismini yazın sonra ctrl+enter a basın hop başına www. getirir sonunada .com getiriyor güzel bişey hep kulanırım (:
bilem ardır belki bilmeyen için söleyim dedim[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ctrl+v o ahah:)

Shift+delete :Dosyayı bilgisayarından tamamen siler çöpe atmaz.

ctrl+c copy eder
ctrl+v paste (pasta kek dondurma)
ctlr+alt+del :Bilgisayar takıldığında tanrınız kurtarıcınız(herzaman olmuo ama)

Ctlr+A folderdaki bütün dosyaları seçer
Klavyedeki bütün tuşlar
Bilgisayardan Diiiiiiiiit diye anırma sesi çıkarır
Alt+f4 dosyayı kapar(mause uzanmadan bilgisayarı kaparsın)(ekranda 50 tane dosya varsa basılı tutunca hepsi kapanır en sonundada bilgisayarı kapatma menüsünü açar gece bilgisayar oynarken basılırsan süper işe yarıo)
Alt+Tab
Aynı anda 2 dosya yada program açıksa ekranına alttaki start up barını kullanmadan çıkarmanı sağlar küçük bir menü açılır ve alt tuşuna basılı tutarak menüden açmak istediğin tuşa ulaşmak için tab a basarsın. Tab a her basış menüdeki farklı bi dosyanın etrafına siyah bi kare çizer istediğin dosyanın üzerinde durunca elini tabdan çekmen yeter dosyanı açmak için.[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir)

Sosyal ağlarda paylaş

marie deil mary idi
shift+del kopyala [Bu mesajla ilgili hala şikayet geliyor, bu kısım GEYİKtir, shift + del dosyayı tamamen silmeye yarar, bu uyarı keni kendini imha etmeyecektir / Nefr]
shift+ins yapıştır
ctrl+del kes

windowstuşu + m masaüstünü göster
windowstuşu+e bilgisayarım
explorerda f4 en son girdiğimiz siteleri gösterir

icqda ctrl+shift+a icqyu açar alttayken
alt+s mesaj gönder

falan filan aklıma gelmedi
bisürü şey war ama[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır

[Bu mesaj Nefr tarafından 18 Şubat 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de sey war cok kullanıslı caps lock war ya onun sag tarafındaki tusa basınca "a" harfi cıkıyo ... Soracıma shift+a yapınca = A buuk cıkıyo , soracıma mesela bi de bole uzuuuun ince bi alet war bole basıyom simdi 3-4 defa bastım bosluk cıktı... bakın " "
Soracıma enter yazan seyin yanındaki tuslara basınca 545168432 rakamlar cıkıyo. Sayma sayısı die adlandırıyoz bunnarı.
Simdi bole penceremsi bisi war ya ona basıyoruz. baslat menusuuuu anaa acılmadı bilgisayar lan lan anaa bu ne alla alla hoss " kaput off "

Taam cok kotuydu silin bu msjı eheueh ..[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...