Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya anlamadım ben bu işi bi anda başladı eskiden yoktu . Şimdi 15 dakka yol gideyim direk kafam düşüyor ve uyumaya başlıyorum anında . Yazlıktan gelirken 9 saat uyudum aralıksız . Araba kullanırken de olur mu aynı sorun ondan korkuyorum çünkü pat diye düşüyor kafa tutamıyorum . Aynı sorunu yaşayanlar var mı ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Küçükken beni de tutardı, hapı var onun (ismini bilmiyorum). Yola cıkmadan önce hap içiyodum hiçbişey olmuyodu. Büyüdüm şimdi geçti :) Bi eczaneye falan sor istersen tutma hapı diye.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok saçma gelecek belki ama bir yerde okumuştum yola çıkmadan biraz çikolata yense iyi geliyomuş diyodu tabi ne kadar doğru bilemem[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 midem bulanıyo dememiş ki, uyuyorum demiş :p araba kullanırken olucağını sanmam, yola, arabalara vs. dikkat ediyorsun çünkü, gelmez uykun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 "Antiem" adlı ilaç bu konuda bayağı etkili.Yola çıkmadan bir yarım saat önce 1 adet alın.Rahat rahat gidip gelirsiniz.Bulantıyı da önlüyor. (Eczacıyız oradan biliyorum)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Deniz tutmasi ucak tutmasi araba tutmasi kisiden kisiye gore degisir.. bende olani söliyim araba kullanirken asla tutmaz cunku dikkatimi arabaya kullanmaya verdigim icin herhalde.. önde otururkende tutmaz genelde ama etrafimi goremiyorsam yani cok dar bi yolda buyuk agaclarin arasinda gidiyorsak yolda cok virajliysa tutar.. bide arabada asla kitap okuyamam deniz tutmasi ise daha bi enteresan 22 yasindayim 20 yildir denizle ic iceyim son 4 senedirde neredeyse denizde yasiorum desem yeridir.. lakin dalgalar 2m yi astigimi basliyorum kusmaya.. hele hele teknenin icine asla giremiyorum ucakta ise genelde inis uzun surerse ve cok ivmeli ve donuslu olursa biraz bi tutma oluo.. yani genel olarak hepsi ivmeye ve sallanmaya bagli bi turlu yenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 banada oluyo söle minicik bi hap vardı karınca büyüklügünde cok acı bişi o bayaı işe yarıyodu.Cikolatanın işe yarıyacagını pek sanmıyorm ben yesem cikolatayı çıkarırım direk arabaya :p[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 emadur diye bi ilaç vardı.. annanem kullanıyo otobüse binmeden 2 saat önce hiç bir şey de olmuyor...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hap alamam her gün ilaç kullanıyorum çünkü hiperaktiflik ve aşırı sinirlilik için merkezi sinir stimülanı kullanıyorum eczacı arkadaş bilir Ritalin ismi ağır bir ilaç . Ama çikolata deneyebilirim şimdi iyi fikir .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Saeros, 25 Ağustos 2005 12:43 tarihinde demiş ki: midem bulanıyo dememiş ki, uyuyorum demiş :p araba kullanırken olucağını sanmam, yola, arabalara vs. dikkat ediyorsun çünkü, gelmez uykun. midesi bulanmasın diye uyuyo zaten. araba kullanırken olmaz çunku önunu goruyosun. benim midem bulanınca öne gecirirlerdi kucukken daha bi iyi olurdum :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Midem bulanmasın diye niye uyuyim hehe . Hiç bulanmaz midem denizde , havada , karada. Daha midemin bulanmaya vakti olmayan hop diye gidiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla o zaman bilemicem senin sorunun biraz farklı :) benim midem bulanıyodu uyumaktan baska carem kalmıyodu. neyse sorununa care bulursun umarım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bi doktora git bide kişisele..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: toggie, 25 Ağustos 2005 12:49 tarihinde demiş ki: midesi bulanmasın diye uyuyo zaten. araba kullanırken olmaz çunku önunu goruyosun. benim midem bulanınca öne gecirirlerdi kucukken daha bi iyi olurdum :) ehe sonradan farkettim, iyi sazanlamışım :p uludağ'a giderken çok fena olmuştum ben o kavşaklarda. daha 13 yaşında filandım o zamanlar, ama şimdi gitsem yine kötü olurum heralde. kavşaklaar öldürüyor beni.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bende de Toplu taşıma araçlarına binememe gibi bi olay var. Karnım ağrıyor sıkışıyorum midem bulanıyor falan. Psikoloğa gittim, adam gibi tedavi edemedi bakalım ne olacak halimiz[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 anti-em diye bi ilaç var.. yola çıkmadan 15 dakka önce mi ne alıyosun.. 800 bin di hatta fiyatı =P baya ii geliyomuş.. en azından annem öle demişti.. eczanedeyim bi gün.. kadının biri geldi "bi tane araba hapı" dedi O_O o ne yaaa? şeklinde kaldım. anneme sordum meğersem araba neym tutması içinmiş. denemeye değer =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar