eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu afişi nerde bulabilirim ist,ankara,eskişehir,izmirde olması fark yapmaz zaten teker teker hepsine gitmem gerekiyo :([signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 istanbul kadıköyde akmar pasajında görmüştüm ben, orta dünyada da vardı sanırım bir arkadaşım söylemişti.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Taksime gidiyorsun Atlas pasajına giriyorsun İçerde bir yerlerde(pek bilmem bi kere görmüştüm) bi tane dükkan var . Hemen dışında yerli yabancı filmlerin ve grupların büyük boy posterleri vardı . Afişleri yani . Orda dünyayı kurtaran adam da vardı en son baktığımda eminim . Vaktin olursa oraya bir uğra derim .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pazar günü atlas pasajında vardı. zaten sipariş verirsen bikaç gün içinde getiriyolar. bulamazsan galatasarayın oralara bak[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 akmarda gördüm geçende[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Eski evimde kapımda asılıydı ama taşınmadan sonra bir daha rastlayamadım. Nereden aldığımı da hatırlayamıyorum :/[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karga müzği diyosunuz sanırım geçen gün atlas pasajında umutla aradım bulamadım bazı şeyler şans işi galiba :([signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 24 Ağustos 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tam bir sanat eseri,yaratıcılıkta son nokta[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...[Bu mesaj Lopeth tarafından 24 Ağustos 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 akmarda görmüştük epey önce..ordaki elemanlara sor en iyisi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Lopeth, 24 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki: tam bir sanat eseri,yaratıcılıkta son nokta GALACTICA Muhahahah :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi altın boyası adamın eldivenlerdeki renk ya. altın boyasına batırdı elleri ya.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çizmeler de altın rengi üstte resim var bak dikkat et :D[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 altn boyasına değil atalarımızın yaptığı altın kılıcın altın suyuna[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne altin kilici mukavva bildigin hehe[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Chemical, 24 Ağustos 2005 22:01 tarihinde demiş ki: abi altın boyası adamın eldivenlerdeki renk ya. altın boyasına batırdı elleri ya. yok yok altın boyasına batırmadı. tenekenin altına odunla ateş yaktı o şekilde taşa wurunca taşı ikiye bölen kılıcı eritti. sonra kaynarken ellerini we ayaklarını soktu bu hale geldi[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar