raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mage classının ilk günlerinden beri standart olarak fire/arcane ve frost/arcane buildları tercih edilmis ve tavsiye edilmistir. Ozellikle son zamanlarda fire/frost spec.leyen oyuncular gundeme gelmis ve bu konuda bazı videolar da hazırlanmıstır. Bu konuda, fire/frost specin artı ve eksilerınden bahsetmeye calısacagım. Lutfen bu konuda olumlu yorumlarda bulunalım ve "hade leyn orda fire/frostda neymıs" gibi yorumları kendımıze saklayalım. Niye fire/frost spec? Farklı bir oyuncuysanız, kitleleri takip etmeyi sevmiyorsanız, fire/arcane frost/arcane buildlardan sıkıldıysanız, mage karakterinizle farklılık yasamk ıstıyorsanız fire/frost size gore. Daha önceden kullanan varmı? Evet ozellikle bu konuda us forumlarda sticky koskoca bir topic var. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=109627&p=1&tmp=1#post109627 Fire/Frost Artıları: Fire'ın yuksek dmg vurabilen buyulerı ile frostun aynı sekılde crit+chill efektli buyuleri yan yana geldiginde ve uzerıne ozellikle IceBlok gibi pve/pvp de hayat kurtartıcı bır buyu geldıgınde gercekten cok iyi sonuclar alabiliorsanız.. Su anda kullanmakta oldugum talentlarım: Fire: 25 points Improved Fireball 5/5 Fireball buyusunde 0.5 snlik bir azalma saglarken asıl secme nedenım Pyroblast icin gerekmesi. Impact 5/5 Fire buyulerıne %10 sansla hedefı 2 sn stun etme ozellgi veriyor. Bunu secme nedenım ise mumkun oldugu kadar savasta hedefı hareketsiz bırakıp spellcast icin zaman saglayabilmek FireBlast 5/5 Olmazsa olmaz diyebilirim kendı acımdan. 1.5 snlık bir azalma sayesınde etrafa durmadan FireBlast sacabiliyorsunuz Incinerate 2/2 FireBlast ve Scorch'a %4 crit sansı eklıyor. Sahsi olarak Fireblast ve scorch favori buyulerımden oldugu icin bu %4 oldukca ısıme yarıyor Pyroblast 1/1 Aslında pyroblastı Presence of mind olmadan kullanmak zor olsada, ozellikle pve de dps zamanlarında ıhtıyac duyulabilir. Yinede cok gereklı oldugunu dusunmuyorum. Belki birdahaki talent resette yine fire/frost specleersem pyroyu almamayı dusunebilirim. Improved Flamestrike 3/3 Malum Instant Arcane Explosiondan mahrum oldugumuz icin mumkun oldugu kadar aoeyi guclu tutmamız lazım. Bundan dolayı %15 crits sansı oldukca iyi ve artık olarakda BlastWave'e giden yol burdan geciyor Improved Scorch 3/5 Yine Scorch favori buyulerımden oldugu ıcın aldıgım bir talent Blast Wave 1/1 Malum oldukca hos bir buyu ve sık sık kullanıyorum. IAE'sizken AOE yanınızı guclendırmek icin birebir Frost: 26 Points Permafrost 5/5 Chill efektlerinn 3 sn artması, dusmana karsı oldukca rahatlatıyor. Ice Shards 5/5 Frost buyulerının crit bonus dmgını %100 arttırarak dusmanı oldukca uzecek vuruslar ıcın :) Improved Frost Nova 2/2 Shatter'a giden yol burdan geciyor.. Cold Snap 1/1 Sıkıstıgınız durumlarda ikinci bir Ice Block veyada anında ikinci bir Cone of Cold ozellikle battlegrounds gibi karambol yerlerde cok ıse yaramakta. Improved Blizzard 2/3 Aynı sekılde AOE yanımızı guclendırmek icin oldukca iyi. Yine battlegrounds toplu mekanlarda guzel yer tutabilirsenız bulundugunuz yerdeki savasın kaderını cevırmenız ıcten bile degil. Artctic Reach 2/2 Frost nova ve Cone of Coldun alanı %20 artıyorki benım yaptıgım gibi CoC'a yuklenıyorsanız ve CoC'u guclendırdıysenız oldukca ise yaramakta. Shatter 5/5 Frozen targetlara karsı crit sansı frost speller icin %50 artyıor. Boylece frost nova + CoC + Cold Snap + CoC ile dusmanızı bayagı uzebilirsiniz :) (b] Ice Block 1/1 [/b] hem pvp hem pve de super yararlı. eski bir fire mage olarak priestlar gordugunuz kacmanıza gerek kalmıyor :P Improved ConeofCold 3/3 %35lik dmg artısı, ozellikle frost bir targetta ki %50 crit dusunuldugunde super otesi. Dezavantajlar / Zor Yanları Sahsi olarak sunları ozluyorum: * PoM + Pyro combo * Evocation * IAE (bi yere kadar aslında bay gelmıstı aslında. fire/frost'un aoe yetenkerlını daha cok sevıyorum. ama yinede ozellikle bazı instancelarda iae'yi cok ozelyeceksınız * Clearcast: Bu gercekten evlat acısı gibi koyuyor insana :) * Imporev mana shield: blizzin bunu ne kadar nerfledıgımızı bılıyoruz. cok uzulmedım acıkcası * Improved Counter Spell Silenceı cok sık kullanmasada gerektıgı zamanlar oluyor. Burdanda feda ediyoruz[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bilmiyorum ya getirisi vardır doğrudur ama götürüleri de çok yani özellikle IAE ve Silence falan çok büyük handicaplar POM çok fazla koymuyor gerçi 33 / 18 templatelerden dolayı[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben 27frost/24fire kullanmıstım kısa bir süreliğine. Oynaması zewkli, hem mcde hem de kalabalık savaşlarda işe yarıyor ama götürüsü getirisinden fazla olduğu için 33frost/18arc e çevirdim sonradan. Arcane treenin taktiksel avantajı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: FireBlast 5/5 Olmazsa olmaz diyebilirim kendı acımdan. 1.5 snlık bir azalma sayesınde etrafa durmadan FireBlast sacabiliyorsunuz saçtığımız fireblast 15fire resistle yarılanıyor ne yazıkki said: Improved Scorch 3/5 Yine Scorch favori buyulerımden oldugu ıcın aldıgım bir talent %2 lik dmg inc çok az hele bir de bunu %60 şansa bırakmışsın gereksiz olmuş bence. fire için son olarak 25 talent harcayıp Critical Mass almamak kötü olmuş. frost a gelirsek said: Permafrost 5/5 Chill efektlerinn 3 sn artması, dusmana karsı oldukca rahatlatıyor. buna vereceğin talentları imp frostbolta vererek rank 1 frostbolt ile 1sn de 5sn lik chill koyabilirsin düşmanına. said: Improved Blizzard 2/3 Aynı sekılde AOE yanımızı guclendırmek icin oldukca iyi. Yine battlegrounds toplu mekanlarda guzel yer tutabilirsenız bulundugunuz yerdeki savasın kaderını cevırmenız ıcten bile degil. chill efekt dmg vermiyor ne yazık ki.üstelik frostbite ta yok o yüzden imp blizzard ada vermeye gerek yok. ve bana göre fire/frost gidecek biri şöyle birşey kullanmalı Frost Mastery Improved Frostbolt Rank 5 Ice Shards Rank 5 Improved Frost Nova Rank 2 Piercing Ice Rank 2 Cold Snap Rank 1 Arctic Reach Rank 2 Shatter Rank 5 Ice Block Rank 1 Improved Cone of Cold Rank 3 Frost Total: 26 Fire Mastery Improved Fireball Rank 5 Ignite Rank 5 Flame Throwing Rank 2 Incinerate Rank 2 Pyroblast Rank 1 Improved Flamestrike Rank 3 Critical Mass Rank 3 Blast Wave Rank 1 Fire Total: 22 Total Total Points Spent: 48 Level Required: 57 fire da 3 talent eksik. onlar da isteğe göre burning soul veya impact e verilebilir. [Bu mesaj EarS tarafından 22 Ağustos 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Damage vermiyor doğru ama yüzde 30 hıza düşünce biri nerdeyse bütün blizzardı yiyior kafasına[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 SAdece blizzard yemek değil ayrıca o sırada orda karamboldekilerede cok faydan oluyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Pom olmadığı için pyronun da çok anlamı yok, imp blizz de sadece kalabalık savaşlarda (hatta şu sıralar bi tek avde) işe yaradığı için ben şöyle yapmıştım. 27 frost: imp Frstbolt 5/5 ice shards 5/5 imp. Frstnova 2/2 piercing ice 3/3 Coldsnap Shatter 5/5 Arctic reach 2/2 imp. CoC 3/3 ice block 24 fire: impact 5/5 ignite 5/5 imp. fireblast 5/5 tercihe bağlı imp. scorch da olablr incinirate 2/2 imp. flamestrike 3/3 blastwave critical mass 3/3[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you [Bu mesaj Juzzam tarafından 22 Ağustos 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: EarS, 22 Ağustos 2005 17:21 tarihinde demiş ki: said: FireBlast 5/5 Olmazsa olmaz diyebilirim kendı acımdan. 1.5 snlık bir azalma sayesınde etrafa durmadan FireBlast sacabiliyorsunuz saçtığımız fireblast 15fire resistle yarılanıyor ne yazıkki said: Improved Scorch 3/5 Yine Scorch favori buyulerımden oldugu ıcın aldıgım bir talent %2 lik dmg inc çok az hele bir de bunu %60 şansa bırakmışsın gereksiz olmuş bence. fire için son olarak 25 talent harcayıp Critical Mass almamak kötü olmuş. frost a gelirsek said: Permafrost 5/5 Chill efektlerinn 3 sn artması, dusmana karsı oldukca rahatlatıyor. buna vereceğin talentları imp frostbolta vererek rank 1 frostbolt ile 1sn de 5sn lik chill koyabilirsin düşmanına. said: Improved Blizzard 2/3 Aynı sekılde AOE yanımızı guclendırmek icin oldukca iyi. Yine battlegrounds toplu mekanlarda guzel yer tutabilirsenız bulundugunuz yerdeki savasın kaderını cevırmenız ıcten bile degil. chill efekt dmg vermiyor ne yazık ki.üstelik frostbite ta yok o yüzden imp blizzard ada vermeye gerek yok. ve bana göre fire/frost gidecek biri şöyle birşey kullanmalı Frost Mastery Improved Frostbolt Rank 5 Ice Shards Rank 5 Improved Frost Nova Rank 2 Piercing Ice Rank 2 Cold Snap Rank 1 Arctic Reach Rank 2 Shatter Rank 5 Ice Block Rank 1 Improved Cone of Cold Rank 3 Frost Total: 26 Fire Mastery Improved Fireball Rank 5 Ignite Rank 5 Flame Throwing Rank 2 Incinerate Rank 2 Pyroblast Rank 1 Improved Flamestrike Rank 3 Critical Mass Rank 3 Blast Wave Rank 1 Fire Total: 22 Total Total Points Spent: 48 Level Required: 57 fire da 3 talent eksik. onlar da isteğe göre burning soul veya impact e verilebilir. [Bu mesaj EarS tarafından 22 Ağustos 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] oncelıkle talent buildimi savunmuyorum bunu sadece ornek bir fire/frost build ornegı olsun dıe verdım. fireblast konusunda haklısın ama sımdı karar vermemız gereken konu su, tumevarımmı yapcaz tumdengelımmı. 15lik fireresisti goz onune alıpda, fireblastın dehset savcmayacgını dusunursek zaten gecen bir arkadasın gordugı 3 hanelı fireresistli roguelar oldugu dusunuldugunde bızım ztn mageı bırakmamaız lazım. illaki yaptıgımız treeyi karsılıyacak bırı cıkacaktır. scorch konusuna gelınce tekrarlıyorum cok favori bir spellimdir elımde kalan bos 2 pointi oraya vermekte uygun gordum oldukca falza kullanıyorum ama dedıgınde dogru perfafrost yerıne ımpfrostbol vermek, ve impfrostbolt ile yapmak ıyı hos guzelde frostbolt non-moving bir spell. ozellikle 1vs1 de frostbolt atacak kadar zamanınızn olmadıgı durumlar olabilir. cok iyi bilindigi gibi mage oldukca fazla hareket etmeli ve instant spellerin ustune buldugu fırstlarda durup zamanlı buyulerını vurmaldıır. bende bu durumdan olsa gerek permayı secmıs bulunuyorum Imp.blzde chill efektın dmg vurmadıgını bılıyorum hatırlattıgın icin tesekkur ederım yınede. usttekı mesajda arkadasın dedıgı gıbı amac mumkun oldugu kadar hedef(leri) bliz altında tutabilmek harakterleri zaten bu talent sayesınde kısıtlanıyor.. bugun AV'de oldukca kullandııgm bir taktik soyle; ilk once uygun bir mesafaden toplu bır grubu imp.bliz ile yumsatmak, tabiki tek kısı bunu yapmak mumkun degıl ama yanınızda bırılerının oldugunu varsayıyorum, bir sure sonra, blink + frostnova ile tam ortada arkadasları durdrup bir CoC ile mumkun oldugu kadar critli dmg vermek. hatta Cold Snap + CoC ile tekrardan frozen durumda iken yıne agır hasar verılebiliryor..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Juzzam, 22 Ağustos 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Pom olmadığı için pyronun da çok anlamı yok, imp blizz de sadece kalabalık savaşlarda (hatta şu sıralar bi tek avde) işe yaradığı için ben şöyle yapmıştım. ewt aslında sonradan tree yı ınceldıgımde pom gereksız kaldı ama vermıs bulundum.ilk yazıdada zaten dusunmeyı degıstırdıgım soyledim.. ama bir dahaki 15g talent reset ne zaman olur bılmem :)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya hade pom+ap pyro, evo, aoe felan falan bunlar zavgeçemeyeceğim şeyler ama silence olmassa palayı druidi nasıl kesceksiniz? bence bu pve.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 15lik fireresisti goz onune alıpda, fireblastın dehset savcmayacgını dusunursek zaten gecen bir arkadasın gordugı 3 hanelı fireresistli roguelar oldugu dusunuldugunde bızım ztn mageı bırakmamaız lazım. ben zaten 3hanelilere birşey demiyorum.dediğim 15fire resistle bile böylesine dmg reduce yiyen bir büyüye 5 talent harcamak mantıklı değil. said: perfafrost yerıne ımpfrostbol vermek, ve impfrostbolt ile yapmak ıyı hos guzelde frostbolt non-moving bir spell. ozellikle 1vs1 de frostbolt atacak kadar zamanınızn olmadıgı durumlar olabilir. cok iyi bilindigi gibi mage oldukca fazla hareket etmeli ve instant spellerin ustune buldugu fırstlarda durup zamanlı buyulerını vurmaldıır. bende bu durumdan olsa gerek permayı secmıs bulunuyorum zaten yavaşlatıp uzak durman gereken class lar melee classlar onun içinde ice armor var. blizz in chill efektine gelirsekte av de illaki piercing howl atan eb totem bırakan frost trap bırakan oluyor.mantıksız geliyor blizz e talent. [Bu mesaj EarS tarafından 22 Ağustos 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: muzcu, 22 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: ya hade pom+ap pyro, evo, aoe felan falan bunlar zavgeçemeyeceğim şeyler ama silence olmassa palayı druidi nasıl kesceksiniz? bence bu pve. Sen de haklısın tabi ama buildlarımızı if yada oggy dısında tek adamla duel yapmak için yapmıyoruz. Sonuç olarak bu grp içinde oynanan bir oyun. 1vs1 pvp istersen en iisi sanırım 31arcane/20fire olacaktır. dipnot: zaten ben de yukarda belirttiğim gibi frost/fire değil suan frost/arcane kullanıorum.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: EarS, 22 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: zaten yavaşlatıp uzak durman gereken class lar melee classlar onun içinde frost armor var. frostarmor ftw o zaman :) bide gorseydik mereti..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mayıs ayı boyunca elemental mage olarak oynamıştım BL'de , hiç fena deil. Southshore - Tarren Mill arası gerçekleşen, durmak bilmeyen zerg fest'ten bahsediyorum. Nova+coc+blastwave ağlatıyor fakat instant Ae'siz bir şeylerin eksik olduğunu anlıyorsunuz... Hele ki warsong ve AV gibi stratejik oyunlarda evocation , imp. cs ve Ae nin yokluğunu çok hissetmeye başladım. Zaten Haziran sonundada bıraktım BL'yi... ilk 1 2 hafta için çok eğleniceğiniz hoş bir olay elemental mage, fakat sonradan klasikleşmiş templatelere dönmek zorunda kalıyorsunuz.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya bir şey soracağım Diyelim ki ben frost arcane gittim, fire ball falan kullanmak saçma mı olur pvp de ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kuzuyu açarken veya düşmanın frostnova içinde değilken pom basarsan fireball kullanmak mantıklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Fire / Frost PvE'de ağlatır :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben de arada sırada oynamak için undead mage açtım Frostwhisper sunucusunda. Amacım arada sırada girip instance'larda takılmak. Onun dışında quest ve grind pek düşünmüyorum. Zaten aynı quest'leri zilyon kere kere yapa yapa sıktı iyice. Yaparsam da grind yaparım. 2 sorum var. 1) Instance için frost build daha iyi denmiş. Bu düşük level instance'lar için de geçerli mi? Ne gibi artıları var? Oyun başından beri warrior oynadığım için aggro'yu fire oynasam da kontrol edebileceğimi düşünüyorum. Kararsız kaldım. 2) Seçersem frost/arcane ya da fire/arcane seçeceğim. Ama ilk arcane'e mi gitsem, yoksa sona mı bıraksam? Neden? %90 instance için geçerli bu sorduklarım ona göre cevaplarsanız sevinirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 frost arcane derim İlk arcane e git arcane exp e kadar aç sonra frost a dön Tabii bir de Ice blocka gidip arcane e dönmek te ayrı bir seçenek, ama bence arcane missiile talentları (Resist ve interruption düşüren) bayağı yararlı, bir de düşük aggro çekiyor zaten.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla ben şimdiye kadar edindiğim kısıtlı tecrübeyle cvp vereyim. ben fire kullanıyorum. lvl 50 oldum ve şu ana kadar hiç bi instance de sorun çıkarmadı. sanırım arkadaşlar mc de fln fire resist li moblar olduu için frost daha iyi diyo. bilemicem tam olarak. bence ilk olarak improved fire/frostbolt yap. sonra iae ye kadar arcane git. iae çok işe yarıyo.[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben mage'imle arcane başladım 2 level sonra pom alıcam ondan sonrada fire gidicem.instancelarda pek bi problem olmuyo bence aggro alsan bile pek bi tehlike falan olmuyo düşük level instancelarda.zaten almamak icin dikkat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya aggro ayarlamayı nasıl yapıyorsunuz ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 direk damage abanmıyosun oluyo işte eheh.mesela gidipte moba pom+pyro fire blast hede hödö diye girişirsen instanceta aggroyu alman muhtemel.onun yerine arcane missiles yada fireball sapam falan yapınca aggro almıyosun genelde anca warrior daha tam aggro alamadan critlersen falan.ondada warrior kolayca geri alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hmm tamam, tahmin ettiğim gibiymiş[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pve için 60a kadar ignite ve scorch'a crit chance veren talentlar brs hariç yok zaten düzgün fire resist eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar