tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bi kaç sene önce iki kere kiki miydi neydi bi programda sevda demirel hande ataizi ni tokatlamıştı hatırlıyomusunuz haberlerde 35bin kere tekrarlayıp göstermişleri artık böle gece kulağımda çınlıyodu "ne dedin sen ha ne dedin s s s-çaaat" sesei geçenlerde bi arkadaşım "ne dedin sen" büyülü sözcülklerünü söleyince aklıma geldi ama bi turlu hatırlayamadım içime dert oldu sevda demirel o tokatı niye atmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hande ateizi senin ne mal olduğunu herkes biliyor gibisinden birşey söylemişti.rahatladın mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kadını deli etmişti laf oturtmuştu die hatırlıyorum. Bundan sonra böle şeyleri "Gerektiği bölümde " açsak? kimse kırılmaz hem.. Garbıç mesela[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hande Ataizi ile Sevda Demirel kapışıolardı hatta demişlerdi ki S.D:"Ben bazıları gibi fimlerde çırılçıplka sürtmüyorum" gibisinden bişi demişti.. H.A:"Bende bazıları gibi gelene geçene vermiyorum" gibisinden bişi demişti sonra...[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iyi oturtmuştu ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sevda mı hande mi?;)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aman.. hepsi aynı ot[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ot?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 i$te olayin birincil tanigindan tam acilimi; hande - artocum, sen sesinden daha cok biraz da sivri dilin sayesinde isim yaptin oyle degil mi? arto - ehm...ohm..evt, siz bayanlar nasil bazi yerlere gelmek icin daha cok vucutlarini kullaniyolarsa, ben de dilimi kullaniyorum. dilini kullanmayi bilmeyenler bundan cok zarar goruyo ama bu benim elimde degil(eblek bi siritma) hande-amma yaptin artocum, seninki biraz genelleme olmuyo mu? arto - alakasi yok handecim, hepiniz biraz da olsa kullanmiyo musunuz vucudunuzu? hande- dogrusunu istersen evet ama, mesela ben...en azindan polis tarafindan basilmiyorum*...(ihihih diye siritir) bu sozun uzerine kendini tutamayan sevda ayaga firlayip...(gerisi malum) sevda-ne dedin sen hee? ne dedin?...$$$$rrrraaaaaaakkkk!(studyo cinlar) ...ve sevda devam eder haykirmaya.... sevda-agzindan cikani kulagin duysun! ben senin gibi donsuz kalmadim tuvalet damlarinda. donsuz bi vaziyette kendimi rezil etmedim anladin miiiii!!...(double hoykurme) Kaynak Ek$i ne derece doğrudur bilmem.. Sadece duymuştum olayı =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ekşi sözlüğün ansiklopedisi çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kitabı vardı zaten galiba değil mi?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kesmez kitap ben 48 cilt ansiklopedi isterim. toplumun her kesiminin bi yansıma var ekşide. her tür görüş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ama cidden hande nın tuvalet camında sıkışması harbı felaket bı rezıllıkt ıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İkiside plastik yaw bu kadınların.. Birbirlerinden aşağı kalır yanları yok.. Sevda daha bir "at" tabi..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 at? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne dedin sen demiyordu ni dedin sen diyordu[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 25 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 At ebatlarında insan evladı.. Büyük cüsseli, ne biliiim kibarca iri kemikli..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 at gibi aynı yaw. binip sırtına suruceksin derler ya o misal iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 balık etli "desek":D yada "olgun" nese cıvıtlamaylm :D sorumun cevabını aldım teskur edıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gereksiz insanların gereksiz tartışmalarını böle süfer bir bölümde tartışmak ne kadar gereksis.. nededim ben ya =) [signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dedektif Mike Hammer!!! Valla onlar sordu ben yardımcı oldum arkadaşlara.. Bi suçum yok dedektif bey.. :([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok hainsin bunu tvde bin kere gördüüm için beynim kendi kendine tekrarlıyor elimde olmadan kafama soktun yine ühühühüh : ([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sevda sağlam kadındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben hala "at" kelimesinde kaldım:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 At ın neresinde kaldın yaw..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar