Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne dedin sen...?

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

bi kaç sene önce iki kere kiki miydi neydi bi programda sevda demirel hande ataizi ni tokatlamıştı hatırlıyomusunuz haberlerde 35bin kere tekrarlayıp göstermişleri artık böle gece kulağımda çınlıyodu "ne dedin sen ha ne dedin s s s-çaaat" sesei geçenlerde bi arkadaşım "ne dedin sen" büyülü sözcülklerünü söleyince aklıma geldi ama bi turlu hatırlayamadım içime dert oldu sevda demirel o tokatı niye atmıştı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hande Ataizi ile Sevda Demirel kapışıolardı hatta demişlerdi ki

S.D:"Ben bazıları gibi fimlerde çırılçıplka sürtmüyorum" gibisinden bişi demişti..
H.A:"Bende bazıları gibi gelene geçene vermiyorum" gibisinden bişi demişti sonra...[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

i$te olayin birincil tanigindan tam acilimi;

hande - artocum, sen sesinden daha cok biraz da sivri dilin sayesinde isim yaptin oyle degil mi?
arto - ehm...ohm..evt, siz bayanlar nasil bazi yerlere gelmek icin daha cok vucutlarini kullaniyolarsa, ben de dilimi kullaniyorum. dilini kullanmayi bilmeyenler bundan cok zarar goruyo ama bu benim elimde degil(eblek bi siritma)
hande-amma yaptin artocum, seninki biraz genelleme olmuyo mu?
arto - alakasi yok handecim, hepiniz biraz da olsa kullanmiyo musunuz vucudunuzu?
hande- dogrusunu istersen evet ama, mesela ben...en azindan polis tarafindan basilmiyorum*...(ihihih diye siritir)
bu sozun uzerine kendini tutamayan sevda ayaga firlayip...(gerisi malum)
sevda-ne dedin sen hee? ne dedin?...$$$$rrrraaaaaaakkkk!(studyo cinlar)
...ve sevda devam eder haykirmaya....
sevda-agzindan cikani kulagin duysun! ben senin gibi donsuz kalmadim tuvalet damlarinda. donsuz bi vaziyette kendimi rezil etmedim anladin miiiii!!...(double hoykurme)

Kaynak Ek$i ne derece doğrudur bilmem.. Sadece duymuştum olayı =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...