daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Oncelile gecmis olsun. Gecen ay izmir alsancakta kordonda duruyoduk arabanin icinde bi anda travestinin biri kafasini arabanin camindan iceri soktu, kendini pazarlamaya falan giristi biz yok istemiyoz birakta gidelim falan derken birden cogalmaya basladi bunlar arabanin etrafinda,arkadasta heycan yapip herifin kafa icerdeyken bi basti gaza,kafasinin bi kismi icerde kaliodu katil olcaktik bide yok yere sonra nasil gittigimizi allah bilir.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben olsam büüyk ihtimalle panik yapıp camı falan kapatmaya çalışırdım iyice batırırdım olayı eheh:) düşünsene "KAFAMI BIRAKSANA SAÇINI BAŞINI YOLARIM BIRAKSANA IRSPI" o şekilde polis çeviriyo "şş gençler camınızdan travesti sarkıyo"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hım silah konusunda en sanslı kişiler veterinerler;veterinerler kanuna göre silah tasıma ve bulundurma ruhsatı alabılıyorlar sadece diplomalarını göstererek.sebebi sanırım eskıden atları falan vurmaları gerektıgınde kullanmak için.ayrıca düzenin polis tarafından saglanamadıgı tam tersine bozuldugu(bakınız rüşvet,cop vs)bir ortamda herkes kendını koruma hakkına sahıptır.türkiyedede silah tasıma ruhsatının verılmesi taraftarıyım enazından dogrudurust egitim veren polis okulları yapılana kadar(6 ayda tüm işsizleri polis yaptılar)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hala anlamamakta ısrar edıyorsun sılah taşımak oyle fılmlerdekı gıbı degıldır ehr onune gelen taşırsa en ufak kavgada dırek sılahalr patlar kan govdeyı gotururdu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla viktor sen anlamamakta ısrar ediyorsun.istanbul gibi bir şehirde kendını korumak ıcın polise guvenıyorsan hata edıyorsun demektir.sanıyormusunki ınsanlar rahat rahat dolasıyor?benım tanıdıgım cogu ınsan geceleri dolasırken çakı,bıçak vs zaten tasıyor ve hıcte kan gövdeyı goturmuyor,kaç kişi arabasında levye,sopa tasıyor?önemli olan kullanmak degıldır sılahı,korkutmaktır;zor ise kurusıkı tası,veya elektrik soku verenlerden tası(bu cok rahat elde edılıyor)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Havaya sıktın diyelim iki el elin travestisi de sana sıktı diyelim ne yapacaksın ? Silah taşımakla ancak bela bulursun başına, eğer gözün karşındaki vurmayı yemiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sıkmayın havaya falan, kacın onlardan.Anormal bir insandan nasil normal bir davranis bekleyebilirsiniz ki ? 20 km le giden arabanin camindan kafasini cekmemeye kararli olan bir insan bu bahsettigimiz.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 öeh geçmiş olsun.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi biraz yazış gibi geldi olay ama..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence inanmak istemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iyi yırtmışsın vicdanlıalra denk gelmişsin. pzikopatlarına denk gelseydin bu akdar ucuz kurtulmazdın gibi geliyor bana.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 geçmiş olsun ne diyim valla bu shockerlardan var bende bi tane ama çok büyük bişey o onun ufakları falan varmı ?? hazır sormuşken tahmini bi fiyatta sölersiniz iyi olur..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kardeş geçmiş olsun ne diim benzer olayda bana gelmişti gerçi ben direnmiştim vermemekte sonucu sıkı bi dayak oldu..keşke karakola falan gitseydin hemen.. direk bulurlardı..şikayetçi olduktan sonra 15 seneden başlıyo şu an ben yakalattım Allah' a bin şükür şu anda adliyelerde sürünüyorum o ayrı.. 2 ay adliyeye gidip geliosun ama sonucunda rahatlıyosun..ülke pisliklerden kurtuluyo..hemde vatana millete vazife[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya polis molis boş ya artık.. polislerde bişi yapamıyor yapmıyorda çok.. bn polisin 3-4 metre ilerisinde gasp çetesinin gazabına uğradım adam bakmadı bile oralı olmadı ya baktı bana polise bakıyorum dik dik adam tınlamıo ya da korkuyo bilemedim.. neyse geçmiş olsun kardeş. zaten bugünlerde en iyisi taksi.. bomba falan vs çıktı dolmuş otobüs bile pırstırıo adamı ya...[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eski günlerim geldi lan aklıma. evden dışarı çıkamazdım. çıktığım anda 10 kişi bıçakla kovalardı aehahe çoğunlukla kız meselesi için. bi kerede para istemişlerdi gurur yapıp vermemiştim, bıçağı salladı direk üstüme göstermeden bile ama refleksler nede kuvvetliymiş kaçtım. arkadaşlar yetişti dövdük bebeyi yolun ortasında. o değilde, arkadaşımı bir gün 4 kişi sıkıştırdı, işlek yolun ortasında bir dönüp bakan bile olmadı, uzaklaştılar sadece olay mahalinden. annemde almış bi tane baretta takılıyo onla zaten. bireysel silahlanmaya hayır diye dolanıyom evde![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tazer ve biber spreyi ancak tek kişiye karşı etkili:) 5-6 kişi sıkıştırırlarsa tekini yerde süründürürken diğerleride seni süründürür.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tam otomatik bi tufenk lazim. 3un1'i favorim de uzi de olur tabii, cantada tasimasi da kolay bayanlar icin ideal.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tinerci ayağına yatan çocuklar var . Onlar gelince hiç tınlamam bile cepte varsa çıkarır sallarım . Gerçek tinerci tek gelirse onu bile sallamam koyarım ağzına kaçarım kalkamaz yerden . Ama travestiye gelince hiç riske almam . Bi arkadaş geri sayfalarda demiş ''anormal bir insandan ne kadar normal bir davranış beklersin ki'' diye . Son derece doğru . Sinirliyken yaptığım hareketi pek düşünmem ama gecenin bi vakti hayattan beklentisi kalmayan bir half-breed gelip de jilet çekerse al abla diye veririm direk . Ama senin elinde gitar varmış onu ileri tutup 360 derece dönseydin kafalarında patlatsaydın . Çok fantazı oldu , geçmiş olsun ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar