irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya ben bugun 4 tane ice tea green ictim.ve simdi midem biraz garip..hani sakızların falan sık tuketilmesi tehlikelidir ya.yazar ustunde.bundada ole bişi mi varki.ama ustune baktım yazmıo ole bişi.napayım?.tavsie edilebilecek ilac falan var mı?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bişeyler ye ekmek gibi. sonra da uyu yarına bişiyin kalmaz[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gözünüzü seviyim içmeyin şunu ya hayatımda ondan igrenc bisey gormedim Limonlu ve seftalısı super ama o IGRENC OTESI ya bı kutu dıs macunu yemıs gıbı oluyorum[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Talcid? Lansor.. mide ilaçları?? tabi tavsiye üzerine ilaç almak ne kadar doğru bilmem..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 da işte.boyle kullanılırya,bulantı giderici falan...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Talsit al oydu sanırım cigneyerek alinan o baya saglam direk kesiyor[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ice tea içtikten sonra boğazımda garip bi tat bırakıyo sevmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @doruk ekmek iyi geldi.umarım tamamen durur.saolunuz hepiniz..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Talcid iyidir bu ve benzeri konularda (hazımsızlık, mide yanması, bulantı ve hatta stresse dayalı bulantı falan..)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herşeye hap kullanmayın abi. haplar bişiler verirken bi yandan da bişeyler alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende ayda 60 tane Vermidon bağımlı olduk ya valla[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yeşil çay normalde çok içince normalden daha fazla tuvalete gidiyorsun ki zayıflama çayı gibi bişey işte olmaz kötü birşey : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 24 Ağustos 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hap hap kimyasala boğmayın kendinii bi zararı olmaz ne olucak içinde vucudda birikip adam öldürücek bişey yok. bekle gecer. Ayrıca bi saat mide bulanmasına katlanmak gidip hap almaktan iyidir.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence de, gerekmedikçe hap almayın, organik bişey değil sonuçta.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yeşil çay var onda . Bağırsakları çalıştırır . Ondan olabilir .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya yeşil çay falan bilmiyorum ama Ice Tea sorun çıkarabilir Ben günde 3-4 kutu içiyorum kardeşim de öyleydi, ama geçen kan testi yapıldı kardeşime, oksijen azlığıyla trombosit fazlalığı mı ne çıkmış. Doktor direk beslenme falan diye atlamış, Ice Tea yi bırak dedi, 1.5 ay hiç içmedi kardeşim değerler normalde döndü[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar