Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King - evlere servis hedesi

Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
Valeron, 08 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
iyide mc donalds'da 10 milyon bi menüye verirken burger'da aynı doyurculuktaki menü 8 milyon ve bence burger mc donalds'tan daha güzel yapıyor

o tartışılmaz zaten...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 08 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
hede hödö bu sıralar cok moda oldu

şahsen paticik açıldığından beri kullanırız. modalıkla alakası ne onu anlamadım.
"kapak açan hede"
"sigara koyulan hödö"
"birbirinin içinden küçüğü çıkan hede"
gibi kullanım alanları var mesela.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Valla son 2 gündür söylüyorum. 2'sinde de ayrı belirtmeniz gerekiyor Burger King'e büyük kola istiyorum diye. Yoksa kutu geliyor.

Mesala bir kere 1 litrelik diğer sefer 500 'lük aldım. Tamamen büyük/hiper seçim olayı. Bu arada patatesler de aynı şekilde tabi.

Eve servis, restornatta yemekle aynı şey değil. Pizzalar gibi aynı ücreti ve servisi beklemeyin yani. Hem daha pahalı olacak hem de kola öyle gelecek. ( Bu şimdilik Burger King'de geçerli tabi.)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de mc yi giç tasvip etmiom. :D kolaları sudan farksız.
alakası olmucak ama bişi geldi aklıma. benim bi kuzen var, bi iki de arkadaşı var onun gibi manyak biraz :D alo pizza diye bi yer vardı, 20 dkyı gecikirse (eve servis) beleş yiyodun. bizimkilerden biri "100 milyonluk şey söyleyin ulen" dedi. nası ödecez olm falan derken, siz bana güvenin olmadı cepten veriim dedi. ii dedik söledik falan, tam 54 dk sonra geldi :D bizim ark da sparişten sonra mototu alıp uçmuştu bi yere. pizzalarla birlikte geldi. 12 kişi 100 milyonluk pizzayı beleş yedik :D anlattı olayı sonra, pizza moturunun önüne geçmiş fren sıkmış yavaş giderken :D ikisi de devrilmişler, küfürleşirken falan zaman geçmiş tabi muahahah :D[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla burdaki burgerking milkshake'i bile hiper boyunda getiyo elma dilimli olayida ayni hatta ben isi abartip koftenin ustune barbeku sosu arasina hardal istemistim onu da aynen yapmıslardi sizinkilerde sourn var
mmmmm canim cekti bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

normal soylersen kutu orta dersen pet sisede buyuk dersen kendi bardaklarinda yolluyorlar .

got gobek iyice buyumeye basladi yasaklanmali fast food un evlere servisi alo duy sesimi hukumet[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...