Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iyide mc donalds'da 10 milyon bi menüye verirken burger'da aynı doyurculuktaki menü 8 milyon ve bence burger mc donalds'tan daha güzel yapıyor[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Valeron, 08 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: iyide mc donalds'da 10 milyon bi menüye verirken burger'da aynı doyurculuktaki menü 8 milyon ve bence burger mc donalds'tan daha güzel yapıyor o tartışılmaz zaten...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: DueLisT, 08 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki: hede hödö bu sıralar cok moda oldu şahsen paticik açıldığından beri kullanırız. modalıkla alakası ne onu anlamadım. "kapak açan hede" "sigara koyulan hödö" "birbirinin içinden küçüğü çıkan hede" gibi kullanım alanları var mesela.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 spastik sanırım çağrı merkezindekiler dün elma dilimli olsun dedim patatesler patatessiz geldi bigking menu,bugunde bigking yerıne whooper getırmısler.bir gıcıkları var ama anlamadım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sımdı gerı verdım bı endıse aldı uyuzluk yapıp tukururlerse ıcıne fln :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla son 2 gündür söylüyorum. 2'sinde de ayrı belirtmeniz gerekiyor Burger King'e büyük kola istiyorum diye. Yoksa kutu geliyor. Mesala bir kere 1 litrelik diğer sefer 500 'lük aldım. Tamamen büyük/hiper seçim olayı. Bu arada patatesler de aynı şekilde tabi. Eve servis, restornatta yemekle aynı şey değil. Pizzalar gibi aynı ücreti ve servisi beklemeyin yani. Hem daha pahalı olacak hem de kola öyle gelecek. ( Bu şimdilik Burger King'de geçerli tabi.)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Baba burger a para bayacağınıza açın www.yepeksepeti.comu verdiğiniz paranın karşılığında güzel bir şeyler yemiş olun... Hem servis hızlı, hem sorun çıktı mı jet hızıyla ilgileniyorlar..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yemeksepeti dir o bea :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 harbi lan , yepeksepeti de nedir ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bi de mc yi giç tasvip etmiom. :D kolaları sudan farksız. alakası olmucak ama bişi geldi aklıma. benim bi kuzen var, bi iki de arkadaşı var onun gibi manyak biraz :D alo pizza diye bi yer vardı, 20 dkyı gecikirse (eve servis) beleş yiyodun. bizimkilerden biri "100 milyonluk şey söyleyin ulen" dedi. nası ödecez olm falan derken, siz bana güvenin olmadı cepten veriim dedi. ii dedik söledik falan, tam 54 dk sonra geldi :D bizim ark da sparişten sonra mototu alıp uçmuştu bi yere. pizzalarla birlikte geldi. 12 kişi 100 milyonluk pizzayı beleş yedik :D anlattı olayı sonra, pizza moturunun önüne geçmiş fren sıkmış yavaş giderken :D ikisi de devrilmişler, küfürleşirken falan zaman geçmiş tabi muahahah :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 MEta kusura bakmada soyledıgın şey baya bi fantezi ürünü geldi bana bilemicem yani :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bana kutu kola koydular ilk ama orendim 2 tane istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla burdaki burgerking milkshake'i bile hiper boyunda getiyo elma dilimli olayida ayni hatta ben isi abartip koftenin ustune barbeku sosu arasina hardal istemistim onu da aynen yapmıslardi sizinkilerde sourn var mmmmm canim cekti bea[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 normal soylersen kutu orta dersen pet sisede buyuk dersen kendi bardaklarinda yolluyorlar . got gobek iyice buyumeye basladi yasaklanmali fast food un evlere servisi alo duy sesimi hukumet[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mc nin patatesi burgerin big king xxl double seçim ötesi yok.. direk big king xxl alırsın 2 tane bakkaldan 2.5 litre kola alırsın, mc dende 2 tane büyük boy patates alırsın.. ölümüne yersin maliyeti 20 kaat[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 git kadıköyde kır pidecisine ye yemeğini doyur karnını maliyet 5 ytl[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar