HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilkine de topic acilmisti... Burda da ikincisi yine efsanevi bir 10lu olmus :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dedigim gibi ilkine acilmisti... dedim ikincisine farkli bir tane acayim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 immortal bir ekol ya ahaha[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Of bu ilkinden de rezil. İlk iki tanes super ama (9 ve 10) ilkinden hicbi sekilde kotu olamazlar. Yok yani cidden yerlere yattım gulmekten =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 5. resim iğrenç! öghhhkkk[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilkinin yıllardan beri hayranıyım, her platformda dağıttım insanlara ehjas. Umarım resim seçenlerin performansları aynı kalmıştır ama asıl bomba olan yorumlardı be.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilkinin yorumları daha bombaydı bence.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 O 1.nin ki neymiş öyle yahu öyk... Hepsini toplayıp atalım kızmış yağa görsünler black metali... (:
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Resim #3teki çiçekli perdeye dikkatiniz çekmek istiyorum, ambiyansı ne hale getirmiş ehash. #9daki abide rahatça yeşilçamda gotik köyünün ağası olabilir yani inanılmaz bir yetenek eahjsa. #1 numaraya da sözüm var ama, "zenci değilsin bir şey değilsin, ne bu içindeki dizginlenemez teşhircilik hırsı ?"
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ulan In Flames tshirtu ne alaka be[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 HAHAHA herifin yorumlar ayrı bi harika Immortala yaptığı şu yorum : "It looks like he iss about to be hit by a bus and Horgh, unable to rescue him, is on the sidewalk screaming, ";Nooooooooo" bide Handful of Hate için yaptığı yorumlara yarıldım ehhe : " Is that Cher on the right? Because there is no way in hell that is a man, not with that hair. " [Bu mesaj Predator tarafından 22 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cher inanılmazdı hakkaten :) korsan herif çok saçmaydı. gimp var bi de ona bittim, yine çok harika bi liste olmuş.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 acınacak derecede gülünçler[signature][hline]paint it black arkadaşım
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Dextra, 22 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: acınacak derecede gülünçler bencede
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1'yi gördükten sonra sandalyeden düştüm gülmekten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tamam mı manyaq bunların beyinsiz insan lar bunları görüm insanlığımdan utandım böle bi kaç tane daha var bu tarz topunun öbür dünyada cayır cayır yanışlarını izlemek için nelerimi vermezdim ama kefenin cebi yoqqq[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 "Kefenin cebi yok" deyimiyle dediklerinin alakasını izah etsene bi?
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 en sağdakini beğendim aslında..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 biliyodum öle bişey yazan olcağını :) biliyorum çok yanlış bişey dedim ama gece gece espiri yapma yeteneği bitiyo önce töbe diyorum sonra sizden özür diliyorum[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: 2pac, 22 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: tamam mı manyaq bunların beyinsiz insan lar bunları görüm insanlığımdan utandım böle bi kaç tane daha var bu tarz topunun öbür dünyada cayır cayır yanışlarını izlemek için nelerimi vermezdim ama kefenin cebi yoqqq nacizane yorumlarınla bize farklı bakış açıları sunduğun için teşekkurler.ayrıca bende kefenin cebi yok lafına takıldım edit: gitara takılmısım alt+s e basana kadar cevap atılmıs[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 22 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 özür diledim ya kefenin cebi konusun da [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 22 Ağustos 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yeah, yeah, we all know Cradle of Filth isn’t black metal -- they're more a retarded version of Marilyn Manson aimed at really sexually frustrated teenage losers Lol derim başka bişey demem. :D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahahahah koptum ya super resımler[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 2pac, 22 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: tamam mı manyaq bunların beyinsiz insan lar bunları görüm insanlığımdan utandım böle bi kaç tane daha var bu tarz topunun öbür dünyada cayır cayır yanışlarını izlemek için nelerimi vermezdim ama kefenin cebi yoqqq dogrularla yanlislari belirleyen ne ki? senin gibi yasamanin dogru , onlar gibi yasamanin yanlis oldugunu kim bellirliyor mesela? 2pac dinlemiyorlardir en azindan. Bu arada, yorumlar ilkinde daha bombaydi ama childre of finland yorumlarina güldüm baya : ) Cok salak hallere sokuyolar kendilerini cogu zaman[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Öne çıkan mesajlar