Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 10 En Sacma Black Metal resimleri 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Of bu ilkinden de rezil. İlk iki tanes super ama (9 ve 10) ilkinden hicbi sekilde kotu olamazlar. Yok yani cidden yerlere yattım gulmekten =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
ilkinin yıllardan beri hayranıyım, her platformda dağıttım insanlara ehjas. Umarım resim seçenlerin performansları aynı kalmıştır ama asıl bomba olan yorumlardı be.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
Resim #3teki çiçekli perdeye dikkatiniz çekmek istiyorum, ambiyansı ne hale getirmiş ehash.
#9daki abide rahatça yeşilçamda gotik köyünün ağası olabilir yani inanılmaz bir yetenek eahjsa.
#1 numaraya da sözüm var ama, "zenci değilsin bir şey değilsin, ne bu içindeki dizginlenemez teşhircilik hırsı ?"
Mesaj tarihi:
HAHAHA herifin yorumlar ayrı bi harika

Immortala yaptığı şu yorum :

"It looks like he iss about to be hit by a bus and Horgh, unable to rescue him, is on the sidewalk screaming, ";Nooooooooo"

bide Handful of Hate için yaptığı yorumlara yarıldım ehhe :

" Is that Cher on the right? Because there is no way in hell that is a man, not with that hair. "

[Bu mesaj Predator tarafından 22 Ağustos 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cher inanılmazdı hakkaten :) korsan herif çok saçmaydı.
gimp var bi de ona bittim, yine çok harika bi liste olmuş.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
said:
2pac, 22 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
tamam mı manyaq bunların beyinsiz insan lar bunları görüm insanlığımdan utandım böle bi kaç tane daha var bu tarz topunun öbür dünyada cayır cayır yanışlarını izlemek için nelerimi vermezdim ama kefenin cebi yoqqq

nacizane yorumlarınla bize farklı bakış açıları sunduğun için teşekkurler.ayrıca bende kefenin cebi yok lafına takıldım
edit: gitara takılmısım alt+s e basana kadar cevap atılmıs[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 22 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yeah, yeah, we all know Cradle of Filth isn’t black metal -- they're more a retarded version of Marilyn Manson aimed at really sexually frustrated teenage losers

Lol derim başka bişey demem. :D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
said:
2pac, 22 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
tamam mı manyaq bunların beyinsiz insan lar bunları görüm insanlığımdan utandım böle bi kaç tane daha var bu tarz topunun öbür dünyada cayır cayır yanışlarını izlemek için nelerimi vermezdim ama kefenin cebi yoqqq
dogrularla yanlislari belirleyen ne ki?
senin gibi yasamanin dogru , onlar gibi yasamanin yanlis oldugunu kim bellirliyor mesela?
2pac dinlemiyorlardir en azindan.

Bu arada, yorumlar ilkinde daha bombaydi ama childre of finland yorumlarina güldüm baya : ) Cok salak hallere sokuyolar kendilerini cogu zaman[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
  • Yeni Oluştur...