PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben de tezlerinizi çürüteceğim şimdi :). ben tam 5 senelik arkadaşımla 2 aydır çıkıyorm. hehe. ama çok güzel teklif ederim. (otobüste kıza raslanır ve kız 3 sokak arkada oturduğu için aynı otobüsle evedönülmektedir...) kız: *görür* aa naber? (aşıktır) pru: *heycan heycan* e-ehm a iyidir senden? kız: iyii. (otobüs kalabalıktır sıkışık bir köşede kızla yanyana durulmaktadır) kız: e nası gidiyor kız arkın filan var mı? ben boştayım valla :) pru: (hala aşıktır :() yok da olacak inşallah, aşık oldum.. kız: (aslında pruyu beğenmektedir) nasıl güzel mi :) pru: (heyecandan anlayamaz) güzel işte ya.. (pru gaza gelmiş, ok yaydan çıkmıştır) pru: benden kısa...(kızı tarif etmektedir) pru: ehmm kumral, mavi gözlü. (kız hala anlayamamıştır) pru: *gözlerine bakar* (kız sonunda anlar) pru: seni seviyoğüaaam ( tabi tam böle olmadı :D) kız: ben de senden hoşlanıyordum zaten pru... pru: ehuehauhau öle mi aa janeems kız: ehehe *!hebele hübele* yani sonu tma öle diil de hem otobüs sıcak hem ben daha da sıcakladım zaten tam hatırlamıyom ehehe ama tez çürütürüm pis[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 z:elektrikler kesildi burda a ((arkasokakta oturur)) : burda da z:elektrikler geldi!! yaşasın seni seviyorum a: bende seni & elektirkleri z: -bozulur- ertesi akşaaaaaam z:bi kavgadan sonra çok seviyorum seni canım özür dilerim a:ben daha çok z:hayır ben daha çok a:en çok ben seni salak z:hadi ordan yaklaşık 20 küsür msj sonra z: iyi iyi seviyorsun ama ne türlü ;p a:senin beni sevdiğin gibi z: ((delirdim sinirden sölye işte di mi!)) ne türlü seviyomuşum ben a:benim seni sevdiğim türlü z:eee? a:biliyosun işte z:eeee sonuç? =p a:ben senden hoşlanıyorum ne düşünyorsun? z:hani seviyordun! :( a:ya şimdi bu böyle denir yoksa seviyorum z:iyi şeyler düşünüyorum o zaman a:iyi çıkıyorum z:12 ekim wooooo :D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 24 Ağustos 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh senn adına tezimin çürütülmesine sevindim ancak bnm geliştirdiğim tez teoriydi kanuna dönüşmemişti ee artık dönmeyebilir de de hipotezim kesinlikle doğru (ya sorry ne yazdığımı ben de pek anlayamadım ama acaip sinirliyim şuan ve abuttum bu ysdn tkrr soryy)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: crysania, 24 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: bi kız olarak atlıyorumm asla yemeyizz deneme bile bence tabe ne o öle sarhoştum ayakları değerini yitirirsin bi kre sona uyarmadı demeyin he :-p burada mesele yeme veya yememe diil...burada okuyucuya verilmek istenen sevdiğimiz kıza açırırken nassıl en az hasarla olayı atlatabiliriz dir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ama bu zaten yeterince kayıba neden oluo çnkü sen bunu hissedebiliosun ve daha çok kızıosun en azından bn kendi adıma öleyim genel tanıdıklarım da öle...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aynısı başına gelseydi böle düşünmezdin buna eminim.Hatta hoşuna bile giderdi.Siz kızları tanıyorum ben...(en azından çoğunuzu)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ortaokul 3'teyim, okuldan çıkmış eve dönüyorum. bi kız grubunun yanından geçtim sokaktaki. içlerinden biri de ilkokuldan arkadaşım. yetişti bana "sae bi arkadaşım senden hoşlanıyo" dedi. "sonra gösterirsin" dedim. "ya hadi bi bak" dedi. zaten hava sıcak bunalmışım, yokuş tırmanıyodum tam da. tırlattım ben hafif. "iyi göster" dedim. "şu" dedi. bi çift göz gördüm, çevirdim kafamı "hayır" dedim arkadaşıma. yürüdüm gittim. şimdi hatırlayınca "ulan ne öküzlük yapmışım be" diyorum, kızın hissettiklerini düşününce üzülüyorum tabi. orta 1'de yaz kampındayım, uludağ'da. güzel bi kız gördüydüm bigün, yanımda da arkadaşım oturuyodu. "ne güzel kızmış" gibisinden bişey söyledim. arkadaş "ayarlıyim mi?" dedi. yok lan öylesine söyledim filan dedim. ama taktı tabi bu. konuşmuş filan kızla direk. sonra bi akşam kampın diskosunda yanına gittim, "selam tanışalım mı?" dedim. "hayır" dedi. "peki" dedim. kötüydü. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: kaleidoscopic, 23 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bende lafı ağzıma tıkmışlardı ehehe gidip çağırmıştım falan (e benim salak evladım, çağırıp "hava da pek kapalı bugün" diyecek halin yok ya, çaktılar hemen), bu en yakın arkadaşıyla rap rap rap rap geld, ben daha ağzımı açmadan "ya bak senden hoşlanıyorum ama ..mıymıymıymıy.... arkadaş kalalım" dedi, ben cevap veremeden de aynı hızda gitti. kaldım orada alık alık:) bari bi fırsat verselerdi dilimizi kullanıp kalbini çalacaktık ama.. fırsat değilmiş:) ehehe komedi burdan çıkarılacak ders: hedefin "en yakın arkadaşı"nı tavlayıp ondan sonra harekete geçin;) ertesi gün gidip, "ama ben senden zaten hoslanmıyorum ki? sadece bende silgini unutmuşsun..." deseydin :-)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: paspatur, 24 Ağustos 2005 14:07 tarihinde demiş ki: aynısı başına gelseydi böle düşünmezdin buna eminim.Hatta hoşuna bile giderdi.Siz kızları tanıyorum ben...(en azından çoğunuzu) geldi ve bn ondan diorumm inanmadım ve sonra ona da bunu itiraf etmesi için yapmadığım işkence kalmadı ki üstüne edince de bittirdim ondan böyle konuşuorum sanırım bn tanıdığın kız grubuna girmiyorumm...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sanırım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu ana kadar kimseye çıkma teklifi etmedim.kimseyle çıkmadım da diyebilirim :horace: çıkma teklif etmek çok aptalca geliyorbana.. seni seviyorum bi de öpücük kondurursun(tabi verilen cevaba göre) olur biter.. :) ... neyse konuya dönelim: hazırlıktayken bi kızdan çok etkilenmiştim..sürekli bakışıyoduk falan.. ama bedevi şansım sağolsun kızla hiç bi ortak arkadaşım yoktu.. e bu durumda en boktan yolu secmek zorunda kalmıştım.. gittim kızın yanına: me: x biraz konuşabilirmiyiz it( :D ): sanmıyorum.. hayır cevabı falan olur da "sanmıyorum" ne demek yaa :-?[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ekşi sözlükten bikaç kuple hehhhe - çık benle. - olmaz mert -... - ay nereye çıkçaz deli misin? - e madem bilmiyon nereye çıkçaz ne bana lolo yapıyon. - ay tamam ayol kıyamam, çıkalım hadi gel. - cumartesi bos musun? - ohoo cumartesiye kadar bekliyo hirdavat. haaa-yir. - ama ama..... -birer hamburger yeseydik beraber.. -bu bir çıkma teklifimi? -hayır ya açız ya ondan dedim.. -dooru söle bak!? -evet evet tamam öyle. en aptalca ve klasik olanı: -eee,meraba,bi dakka gelir misin şööle.. -ok,ne var? -benimle çıkar mısın? -eee,düşünmem lazım.. bi gün sooora: -düşündün mü? -evet... -cevabın? -hayır!!!!!! -benimle cıkar mısın? -ben lezbiyenim -eee... peki... -selmagul senle cikakmi la -ok -erdener abi benimle cıkar mısın -mümkün mertebe uzaklasmak isterim senden -ilk kez prezervatifle sevişicem... -uzun süre sevgilim olcaksan çıkarırım.. - ???????? - sevimgül, bakar mısın bi... seninle çıkmak istiyorum ben... - şimdi çıkamam, 12:00 - 1:30 arası gel... -sen bu kitabin arkasina bisiler yazmisin (iki sahsin bir kalp icinde resimleri vardir) -evet yazdim.sen bu konuda negativ dusunuyorsan sorun deil -hayir dusunmuyorum -ne diyorsun yani? (kisa kes hadi) -pozitif dusunuyorum -iyi sen de telefonum var, ara aksam konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: cuytherock, 24 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: şu ana kadar kimseye çıkma teklifi etmedim.kimseyle çıkmadım da diyebilirim :horace: çıkma teklif etmek çok aptalca geliyorbana.. seni seviyorum bi de öpücük kondurursun(tabi verilen cevaba göre) olur biter.. :) ... neyse konuya dönelim: hazırlıktayken bi kızdan çok etkilenmiştim..sürekli bakışıyoduk falan.. ama bedevi şansım sağolsun kızla hiç bi ortak arkadaşım yoktu.. e bu durumda en boktan yolu secmek zorunda kalmıştım.. gittim kızın yanına: me: x biraz konuşabilirmiyiz it( :D ): sanmıyorum.. hayır cevabı falan olur da "sanmıyorum" ne demek yaa :-? sanmıyorum = ihtimali bile sözkonusu değil[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: cuytherock, 24 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: sürekli bakışıyoduk falan.. o zaman siz bakışmıyormuşsunuz, sadece sen kıza hödük gibi bakıyormuşsun :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eğer 20 yaşının üstendeyseniz ve hala çıkma teklifi ediyorsanız bir sorun var demektir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe koptum ya bunnara efendim cikma teklifleri turlu turludur. olay bir tarafin digerine cikmak istedigini ifade etmesidir. bunun adi "cikma teklifi", hadisenin genel adi da "cikma teklifleri"dir. ortaokul yillarimizdan hatirlayalim misal: - nurcihan - efendim fazil - kadinim olmani istiyorum - olacagim varsa da olmam kapalı bir mekanda kızla erkek yanyana oturmaktadır. erkek: ee hadi çıkalım mı artık? kız- e biz zaten çıkmıyomuyuz... beraber- eheh birkaç kur yapma denemsinden sonra: erkek: yarın sinemaya gidelim mi? kız: gideliiim... erkek: tamam.. arıcam seni (nası yani?) - eee biliyorsun her olgun insanin bir takim ihtiyaclari vardir. - evet, biliyorum. - ve bu ihtiyaclar bir takim durtulere gore sekillenirler. - eee - bu durtuler ekonomik durtuler olabilir, duygusal durtuler olabilir, cinsel durtuler olabilir kem kum. - anliyorum, sen beni dutmek istiyorsun. - yok yok yok, baslangic icin cikmamiz yeterli. benimle cikarmisin? - hayir, ama dutmek isteseydin beraber olabilirdik. benim bu aralar sadece cinsel durtulerim mevcut. - peki. -aslında biliyo musun sen hiç tipim diilsin..... -??? -sadece tatlısın.... -??? -ama seni seviyorum -çüş (gerçek bi olaydır) e- "resmi kayitlara gecsin diye soruyorum senem, benimle cikar misin?" k- "ne demek resmi kayit mayit...?" e- "hayir yani 3 haftadir fiilen cikiyoruz zaten, adini koyalim sadece diye, zaten cikiyoruz ya!" k- "hadi be ne cikmasi, iki uc yere beraber gittik diye mi?... salakkk." e- "ulan ben de seni domaltip......." k- "ne dedin sen?" e- "yok bir$ey, sabirliyimdir ben, peki dedim sadece." -cık benle senı evımın gulu bahcemın en guzıde cıcegı yatagımın kolesı yapayım -cusss ohhaa -benimle cikar misin? -nereye cikiyoz? aya mi cikiyoz? -$ey... yani ya$adiklarimizin adini koymak istemi$tim... -tamam husamettin olsun -allah belani versin! e-"-hayatimda ciktigim kizlardan hicbirisi ile mutlu olamadim tulay..." k-"-a a, neden ki niye?" e-"-hepsi yanli$ kizlardi, onlar beni ben de onlari mutsuz ettim hep." k-"-anliyorum, umarim birgun dogru kizi bulursun tolga." e-"-ben de sana bunu anlatmaya cali$iyordum tulay, senin dogru kiz oldugunu hissediyorum!" k-"-nasil? ne demek, yani $imdi sen..." e-"-evet tulay, senden ho$laniyorum, benimle cikar misin?" k-"-dur bir du$uneyim, fena yerden baglamadin mevzuyu..........hmmmm...." en bombası bu----------------------------- - meraba bayan senin benimle çıkmana karar verdim.. - peki*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Saeros, 24 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 24 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: sürekli bakışıyoduk falan.. o zaman siz bakışmıyormuşsunuz, sadece sen kıza hödük gibi bakıyormuşsun :) yok o da hödök gibi bakıyordu o zaman.. çünkü dikkatini çektiren oydu.. bakmaya önce o başladı yani :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Smoke, 24 Ağustos 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Eğer 20 yaşının üstendeyseniz ve hala çıkma teklifi ediyorsanız bir sorun var demektir. O zaman bizi bir aydılatırmısın sen nassı yapıyosun bu işleri ? (20nin üzerinde olduğunu varsayıyorum...)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 - dayt - erkeğimm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Madcat, 23 Ağustos 2005 16:03 tarihinde demiş ki: oha demek ki memlekette hala "çıkma" diye birşey varmış. Çıkmak nedir ya of. işte budur yanii!! bişi demiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu değildir !!! çıkmak diye birşey vardır. Aynı işyerinde çalıştığın bi hatun vardır hoşlanırsın tanışmak istersin. Konuşursun tanışmak ve açılmak için de şöyle dersin "öğlen yemeye çıkalım mı ne dersin?" hatun da ertesi gün arkadaşlarına der ki "dün blabla ile yemeğe çıktık" işte çıkmak budur ve hala vardır sonsuza kadar da olacaktır...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 - kinyas seninle çıkmak isteyen biri var - hadi yaa! kim lan o? hani göster banaaa! - dur olm hemen o kadar heyecanlama! asansör çıkmak istiyormuş seninle! - yedim denyo seni! bana lolo haa!! hhııaağğğhh! -arzucan, bak kac zamandir seninle oturup sohbet ediyoruz -evet oguzcan, cok da guzel anla$iyoruz dii mi? -ya ben diyorum ki; hani cift olsak da ciftle$sek ya? -kalpler kuşlar kadar özgür olmak isterler,ama benim kalbim yoruldu ve bir güle konmak istiyor.o gül sen olur musun fehmiye? fehmiye:puhahaha:))ney? olay aynen yasanmistir... -erkek: bana bak kizim benimle cikmazsan burnunu kirarim. -kiz: .... olay ben unv* 2. siniftayken olmustu. ben okulu bitirip giderken hala beraberdiler.... -artik $u aramizdaki $eye isim versek diyorum -ne gibi? -yani cikmaya baslasak diyorum -e biz napioruz -olsun ama sen bana hic sormadinnnnnnn -ya ne gerek var cikioruz iste -teklif ettin yane simdi??? -he gulum he ettim -ayyyyy tamam ama benim dusunmem gerek birazz -neyi dusunecen allahin salagi,suandada bidaha gorusmemeyi teklif ediyorum -ama ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -biliyormusun dun gece cok ilginc bir ruya gorudum . -hayirdir anlat yoksa beni mi gordun (bu laf az soylenir ama i$itildigi anda konu degistirilmelidir) . -hmm nasil anlatsam $oyle ruya ben ve cok guzel bir kizla ilgili bu kizi cok seviyorum ben ona asik oldum benim icin degerli insanlar arasinda yerini aldi ama .. -eee ??? -i$te bu kiz sensin ve bunu sana soylemeye cekiniyordum dogrusu sen cok iyisin bi tanesin mukemmelsin (ne varsa soylenebilir smileyler ucusuyordur havada zaten) .ikimizin daha iyi olmasini istiyorum anliyacagin . -ohh nekadar tatlisin .bende ayni $eyleri hissediyordum senin icin . (basari %95 tutmassa gelin yuzume tukurun) . -sana birini ayarlicam -ahaha hade canim -allah carpsinki pejk yakisikli tam anadolu erkegi -kimmis o * -ben -* * -ciddiyim -hatun kisi gulmeye devam etmekte en son olay kopar esas oglan kizin olayin farkinda olup caktirmadan reddettigini dusunur netekim kiz sarisin olmasindan kaynaklansa gerek 2 gun sora bi arkadasi vasitasiyla sorar ciddi mi deil mi diye. -benimle çıkar mısın? --nereye? orgazmın doruklarına mı? -hö?...haa..ha evet... --tamam olur. ama ücreti peşin alırım. ağzıma da almam. pçeteçi yan odada... -peki abla. ateşli bir ilişkinin başlangıcı) -eh hehe ben ..ehemm ehe sizi izliyorum da..yani oldukça uzun ehe zamandır..şey dicektim -benimle yatmak istiyorsun? -hem de çatır çatır ehem :) -allahın emri peygamberin kavliyle kızınızla çıkmak istiyorum. -lan ne terbiyesiz ahlaksız bişeymişsin sen be? $ahit oldugum bir adedi. isimler gercektir. emrah: bugune kadar pek cok hata yaptim, hep yanli$ ki$ilerle ciktim. ceren: bu kez dogru bir $ey yap ve benle cik? -hanfendi bi bakar mısınız? -evet..!? -etrafta benimle seviyeli ve düzeyli bir ilişki kurabilecek bir insan arıyordum, acaba o siz misiniz? -nasıl bir ilişki bu..? -bildiğiniz düzeyli seviyeli ilişki işte. -o kadar mı yani? -e daha ne olacak -ıh ıh olmaz. birebir tanık olunmuş bir hadisedir. erkek- biliyormusun ali özleme çıkma teklif etmiş kız- ay hala çocuk gibi çıkma mı teklif ediyorlar erkek- ohaaa götüme tıkadın lafımı kız- nasıl yani erkek- bende sana ne desem diye düşünüyordum kız- kendi kendine olur bu işler böyle sormalarla olunmaz cık cık cık neyse ben gidiyorum birolla buluşacam belki onunla kendi kendine olur! erkek- kızım siktir git! kız- ayısın ayııı erkek- git birola göt ver şerrrefsiz! hatun tarafının acımasızlık derecesine göre insanı dramatik durumlara sürükleyebilecek süreç. şu ibret-i hakikat vesikasını aktarmayı borç bilirim; [elemanımız aşk şarabıyla sarhoş olmuş, kara sevdaya yakalanmıştır, canına tak eder başlar ilan-ı aşka] ------- - melda çok düşündüm... - neyi?? - belki ilişkimizi daha da ilerletebiliriz - bu bir teklif mi? - ... - hahaha senin bana çıkma teklif etmen benim brad pitt'e teklif etmem gibi birşey! esas oglan:ee, ımmm, biliorsun,seninle cok guzel zamanlar gecirdik , ben bunlari daha yogun yasamak istiorum bla bla blaa.. esas kız: sen cok iisin cidden ama benim bir duzenim var, bunu bozamam, anliorsun beni deil mi?... - bayandan az kullanılmış, 82 model bekar görünümlü bir beyim... ihtiyaçtan, acil, çok temiz satıl... şey amaan! benimle çıkar mısın? + hadi canım güle güle... bakımını yaptır öyle gel... -bu haftasonu bos musun? +neden? doldurmayi mi dusunuyorsun? -eoh.. neyse.. - sana cikma teklifi etsem meselaa ne dersin ? hi ? - et once bi - ettim diyelim. ettim evet - ee ? - ne eesi ? kabul etmiyo musun yani - hayir ? - ediyosun yani ? - hayir - ahheooeah $aka yaptiim, $aka yaaptiim. nasil da yeeedii ? ulan ben sana cikma teklifi eder miyim be kız ve erkek kuytudan dinlenir, bir süre sonra bomba patlar, işte yaşanmış bir hikaye daha: m: ee, aybige nasılsın? a: iyiyim m abi sen nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: paspatur, 24 Ağustos 2005 14:58 tarihinde demiş ki: O zaman bizi bir aydılatırmısın sen nassı yapıyosun bu işleri ? (20nin üzerinde olduğunu varsayıyorum...) -Ayşe benimle çıkarmısın? -Evet necmi -Napıcaz sinemaya gidelim -eki eki olmuyo işte belli bir yaştan sonra onu demeye çalışıyorum. Kız ile ilişkiniz belli bir yere geldikten sonra zaten konuşmadan bazı şeyler kesinliğe varıyor. Bu bir öpüşme olur yada durup dururken romantik bir sarılma olur yada bir anda kendinizi çıkıyor gibi bulursunuz. Ama çıkma teklifiymiş veya böyle romantik veya etkileyici tekliflermiş falan kalmıyor... ve kalmaması da lazım diyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım öyle tekliflerle zaten kızla dalga geçme iyetinde değilsen böyle bi teklif yapmazsın sadece bazen hoşlandığını söylersin o kadar -benimle çıkar mısın nedir ya ama bi yerde bişeyler içelim olur tabi veya bişeyler atıştıralım tabi anadüşünce kıza farkettirmek ondan hoşlandığını ki bu cümleyi kurduktan sonra kız aşırı salak deilse anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok güldüm yaa neyse en yakın arkadaşım anlattı ırmak kenarında yürürken erkek: -evet mi hayır mı -evet de.... unutmadan bu ilk konuşma:)[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar