HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu topicte bu tarz tartisma cikarmayin sakin sakin organizasyonunuzu yapin[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: HellHound, 13 Temmuz 2005 06:30 tarihinde demiş ki: bu topicte bu tarz tartisma cikarmayin sakin sakin organizasyonunuzu yapin ya çok dooru sölüosn abi peki sen gelmeyi planliomsun ?[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
taz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya şimdi çadır olayı nası olcak kombine + kamp 80 ytl vericez çadırı falan nerden bulcaz?
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi çad1r heryerde satilior bulursun cadiri kurmandada icerde yrdm ediolar bazen genc guzel ve sexsi kizlar cadir icin senden yrdm istiolar iste o zaman cadir kurmasini bilmesen bile geri cekilin len diyip artizlik yaparken cadiri kullanilmaaz hale getiriosn ve daha sonra kizlari kendi cadirina davet edip threesome yapiosunuz ve cok eeleniosn[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Rock'n'Coke a bende geliyorum fakat başka arkadaşlarımla yaklaşık bi 30 kişilik grup olucaz tahminimce o yüzden fırsat buldukça bende gelirim yanınıza =) Ayrıca Korn için özel bilet isteyen arklar varsa benim yakın bir arkımın elinde 4 tane bilet var fakat normal fiyatına satmıyordur tahminimce cünkü alırken fazladan alıp karaborsa yapıcam dedi..Belki ilgilenen olur diye yazdım..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gelicem bende. Hatta yanımda bi kaç tane daha 77 Getirecem. Biz oraya 77 diye tabela açacaz :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2kişiyle çadırını paylaşacak birisi vbar mı :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: HellHound, 13 Temmuz 2005 06:30 tarihinde demiş ki: bu topicte bu tarz tartisma cikarmayin sakin sakin organizasyonunuzu yapin Devirin bunu, despot bu. //payback[signature][hline]g3nk.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben manitayla gelicem de manitanın fizibilite raporlarını inceliyorum çadırda kalmak için uygunmu diye daha uygununu bulursam onla gidicem çünkü =) ne pisliğim lan! bu arada ne kadar fiyatlar kombine falan hiç bi yerde bulamadım ben zaten kombine bilet çıkmamış herhalde...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kombine + Kamp 4 Temmuza kadar 65 Ytl idi ama şu anda 85 YTL oldu son gün de 95 YTL olucak..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 direk bizi ordan atarlar bu kadar kafa dengi bir araya gelirse nolyr başka ama güzel olur bende şimdi cola almaya gidiyorum beleş bilet cıkarsa ordayım[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bende gelebilirmiyim kombine biletim var şöle köşeye bi yere geçer sessiz sessiz otururum abi..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gelicem işallah[signature][hline]Nightwish Power go2hell
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 @gokayy: hayir @alexi: aci cekiceksin!!eins![signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: HellHound, 15 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: @gokayy: hayir @alexi: aci cekiceksin!!eins! i ehuheue :D[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 abi gelcek veya gelebileceklerde eklesin msnimi [email protected] herhangi bi sorusu olanda msnden sorabilir...[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 toplu bilet alımında indirim için
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 beyler toplantı saati belirledim ağustosun 25 inde msnde online olun pls saaat 24:00 daa teşekkür ederim.[signature][hline]Nobody loves noone...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben bugun aldım biletimi ama eksta 3000 kişilik alandan nası yapcaz?[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 rock n coke görevlisi olarak da bari köyün muhtarı ben olayım:P:P ciddi olmak gerekirse genelde bu tür atraksiyonlar genelde hep patlar, her forumda insanlar aylar öncesinden gaza gelir, son hafta hepsi "bi ark"larını bulup giderler. başarılırsa burada helal olsun derim valla...ben de taşıyabilirsem min6 max 8 kişilik çadırımı(sirk çadırı da denebilir) götürecem de o doldu bile valla, dolmasa dükkan sizin..
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: taz, 31 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ben bugun aldım biletimi ama eksta 3000 kişilik alandan nası yapcaz? neyi nasi yapcaz abi sen msne ekle beni
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: taz, 31 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ben bugun aldım biletimi ama eksta 3000 kişilik alandan nası yapcaz? ekstra alanamı yerleşmek zorundayız ben arkadaşların yanına giderim anlamam:/[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Laorx, 01 Ağustos 2005 16:07 tarihinde demiş ki: said: taz, 31 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ben bugun aldım biletimi ama eksta 3000 kişilik alandan nası yapcaz? ekstra alanamı yerleşmek zorundayız ben arkadaşların yanına giderim anlamam:/ abi fark yapmaz aslında istersenz arklaranızın yanındada olabilirsnz ama orda buluşçaz eelencez[signature][hline]Nobody loves noone...
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çadırda sinema bileti gibi şuraya kurucaksınız yapmıyorlardır tabiki. o 3000 kişiyi de siz geç bilet aldınız sizi şu taşlı alana alalım demezler ayıptır. aynı anda gidip kurunuz çadırları takılınız.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bitmiş biletler offf, ben kız arkımla gelecektim çadır falna da hazırdı :/ offffff yalan oldu[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar