BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Pcyi bugun açtıgımda ınanılmaz bı gurultuyle karsılastım. Bu gurultunun kaynagını ogrenebılmek ıcın kasanın kapagını acıp calıstırdım yıne aynı ses vardı. Sora biosdan Hardware Monitor ekranına geldim, baktım CPU 2700 devilere düşmüş. (Normalde 3000 küsür civarıydı) Şaşırdım. Sora Pcyi kapatıp fanı temızledım tozlarını aldım, Ses kesildi fandan çıkan o ilk seferki ses yok oldu fakat bu seferde CPU DEVİRİ 2100'lere kadar düştü ve öyle sabit kaldı CPU derecesi de haliyle 44-45 falan oldu 38'lerden. Nedir bu noluyo anlayabılmıs degılım? Fanım kafayı mı yedi degistirilme vaktimi Geldi? ACil cevap ve yardım lütfen.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sorun olabilir. bence değiştir bişeyleri yanmadan[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hmm benim de fan arada ses yapıyo ama nedeni kasaya değip titreşmesi :) Devir düşime sebebii anlayamadım[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hani şu anda 45 derece CPU ısısı normal diyelim fakat RPM'nin 3500'lerden 2000'lere düşmesi benı endişelendiriyor asıl bunu merak edıyorum ben[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 45 ise normal tırsamana gerek yok fanı değiştirmeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Soğutucunun fanın ömrünü tamamlamış olabilir. Mümkünse fan değilse komple soğutucu değişmeli.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Alalı 7-8 ay falan olmuştur bu fanı Ayrıca sogutucudan kasıt nedir? Sogucutu anlamında bısey yok bı ıslemcı fanı var Islemcının yanında gelen okadar Islemcımde AMD 2600 Athlon[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yok onun altındaki metal tabaka yı da değiştirmen gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yeni bir CPU fanı aldıgın zaman zaten o metal bolumde yanında gelmıyormu? Ha arkadaslar bide Windows uzerınden bı program arıyorum bana CPU RPM ve Sıcaklık Derecesini gösterebilecek. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim. P.S: ANakartın cdsindeki programı denedım çalışmadı. Download edebilecegim kaliteli bi program soylerseniz sevinirim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 21 Ağustos 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 SpeedFAN programıyla calıstırıyorumda net sonuc alamıyorum FANların speediyle ılgılı Ha bide o TRRRTT diye lanet ses yıne gelmeye basladı kasadan. Ve baktıgımda bi ara yine CPU RPM 2100'lere kadar Düştü Sonra tekrar 3300 3500'lere çıktı ama hala ufakdan ses devam ediyıo. Sinir bozucu. en fazla 50c oluyo cpu o konuda bı sıkıntı yokta yani bu RPM Düşmesi ve Ses neden oluyor acaba hala anlıyabilmiş degilim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 fanı temizlerken fazla kurcalamış bozmuş olabilirsin yeni fan dene benim kasadada boktanlık var tırırırırıırt diye ses veriyor titriyor süreklü vuruyuorum bitane geçiyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İyide temizlemeden oncede vardı zaten o ses Belkı tozunu alırımda gıder ses dıye temızlemıstım bı ıse yaramamıs. Su anda duzeldı RPM seviyesi ama ara ara düşüp kalkıyo bole[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar