Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çilekes !!

gokayy

Öne çıkan mesajlar

said:
misanthropehus, 22 Ağustos 2005 04:21 tarihinde demiş ki:
1 numaralımı? oohoo oh yavaştan al.grup hakkında çok ahım şahım bilgim yok ama bir numara olabilmek için kendini kanıtlaman,kalıcı olman,bir yerlere gelebilmen gerekir.sanıyorsam çilekeş pek eski bi grup değil?

madem öle kendi kulvarlarnda bana adam gibi müzik yapan bi grup göstersene Y.O.K ki.........[signature][hline]Nobody loves noone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokayy, 22 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
arkadaslar cilekesi dinledinizmi dinlemediysseniz kosun alin cdlerini gercekten turkiyede bir numarali rock (hatta metal dio kendileri)... süper gercekten hem orjnal cd alin hemde emeklerine saygi gosterin gercektende hakediorlar !!!! ya sizce ???

İşte ben merak ediyordum millt nasıl black metal dinliyor seviyor die

Bunu gibi anti-sakin insanlar geliyor olm sormayın ya Cradle of Filth Die bi grup var dünyanın evrenin sanada fabrikası girsinin en iyi Black Metal cileri diyorlar onlarda dinliyor arkadaşım bak ben çilekeş severim ama türkiyenin en iyi rock yapan müzisyenleri felan yanlış ters...

Daha neler dinleyip neler göreceksin..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkdaşlar ağırdan alın biraz..Adam Türkçe rock olarak en iyisi demiş bi bakıma doğru..
Bence çoğu gruptan daha iyi ama en iyisimi onu bilemem
konserlerini izledim,bi kaç şarkısını da dinledim.

Mor ve ötesi-Manga tarzı gruplardan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Yanlış anlamayın ama yabancı grupları aratmayacak kadar iyi..

hazır konu açılmışken sorayım dedim:
Türkiye'de metal çalan grup varmı acaba..ben duymadım da..eğer varsa isimlerini yazarsanız sevinirim ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 22 Ağustos 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de metal çalan grup varmı acaba..ben duymadım da..eğer varsa isimlerini yazarsanız sevinirim ..

şaka yapıyorsun değil mi? 100lerce var..
buradan buyur..[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

[Bu mesaj Jester tarafından 23 Ağustos 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 22 Ağustos 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de metal çalan grup varmı acaba..ben duymadım da..eğer varsa isimlerini yazarsanız sevinirim ..

metal çalan grup?
en bilinen olarak pentagram var. ayrıca almora diye bir grup var, pentagram kadar ünlü olmasa da iyi müzik yapıyorlar.

ayrıca direc-t, mor ve ötesi vs vs gibi istanbulda ünlü olamasalar da, Ankara'da düşünceğinizden fazla Rock ve Metal grubu var. Misal Rock Station konserleri oluyor (daha gitmek kısmet olmadı) ve her sene bu konserlere bir sürü grup katılıyor farklı şehirlerden.

said:
gokayy, 23 Ağustos 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
walla adamlar daa ilk albmden cok kaliteli biseler yaptilar ama bana daa iisini gosterin ve sakin mor ve otesi yada kargo demeyin bu gruplar pop kalior cilekes yaninda

pop kalıyor? valla daha çilekeş dinleme imkanına sahip olamadım ancak
kargo'ya pop dedin ya git diyorum sana. Rock nedir? "Türk Rock'ı nedir?" diye bir sor kendine. Türk Rock'ı = Şebnem Ferah, Demir Demirkan, Kargo, Bulutsuzluk Özlemi gibi gruplardır.

İlla motorhead gibi çıkıp hard rock veya cradle of filth gibi çıkıp black metal mi yaparlarsa siz bu gruplara "rock" diyeceksiniz?

Göksel, Sertap Erener, Tarkan veya Nil Karaibrahimgil gibi pop şarkıcılarından çok daha farklı "sound" kullanmaktadır Kargo, Mor ve Ötesi gibi gruplar. Ama buna rağmen yeterince "sert" veya "black" olamadıkları için tutup pop diyorsunuz, kaliteli değil diyorsunuz. o da güzelmiş valla.

Erkin Koray'a da Arabeskçi dersiniz herhalde :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 23 Ağustos 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana sahne performansı lazım...rock istanbulda elli tane grup vardı herkes bu benim favorim diyo bilmemne...

sahneye bi çıkıyolar.kafa sallayasın gelmiyo...

baştan duman çıktı, tüm festival alanı yerlerdeydi...en iyi sahne performansına duman sahip bence türkiyede..ha en iyisi mi? bilemessin..herkesin fikri farklıdır..[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokayy, 22 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
said:
misanthropehus, 22 Ağustos 2005 04:21 tarihinde demiş ki:
1 numaralımı? oohoo oh yavaştan al.grup hakkında çok ahım şahım bilgim yok ama bir numara olabilmek için kendini kanıtlaman,kalıcı olman,bir yerlere gelebilmen gerekir.sanıyorsam çilekeş pek eski bi grup değil?

madem öle kendi kulvarlarnda bana adam gibi müzik yapan bi grup göstersene Y.O.K ki.........

tabi sen rock olarak trend gruplara bakarsan o ayrı

ama türkiye de çilekeş e gelene kadar kendini ispatlamış o kadar çok grup varki

en iyi rock grubu demek tv lerde klipleri dönen grup demek değildir.

en basitinden aklıma gelen bir kramp, bir bulutsuzluk özlemi, whisky, kesmeşeker, pilli bebek ve nice grup var türk rock olarak.

öyle 1 albüm çıkarıp, 3-5 konserde boy göstermekle 1 numara olunmaz.piyasa rock da en iyi diyebilirsin ona lafım olmaz ki zaten piyasa rock da pek dikkate alıncak,tartışılcak konu değildir benim gözümde.

demek istediğim şu adamlar güzel müzik yapıyor olabilirler falan filan ama önce kalıcı olduğunu kanıtlaması ve başka başka başarılara imza atması lazım(misal, bir çok güzel albüm çıkarmak.)

sizin mantınığınızı linkin park'a en iyi rock grubu diyen mantıkla aynı kefeye koyup, kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...