Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Selam herkese iki saat sonra bilgisayar sinavim olmsina ragmen yilmayip size resimler yolluyom, kameranin ayarlariylan oynamis olmama ragmen, gene 600 kb lik boyutlarda cekti, bana sorun degil ama sizi yoracak, gene de bakmak istemeyn acmaz zati :) resmleri koyayim once Bu iste bizim yatakhane koridorumuz, dungeon bir diger adi... Bu odanin gecen hali, su an cok daha berbat durumdaym :P benim yarim bu, ayni yarinin bi tanesi de solumcda var, oda arkimin. Bizim tayfanin bi kismi, herifler BUllshit dedikleri bizim blof oyununu oynuyolar, ay cekirdeklerini hazrlamislar(yapay ay cekirdegi yemem ben!) soldan saat yonude en asagi saga Anand-Umpei-Vadim-Tom-Chuck-Matt om yarin isnaviniz var calisin deli etmeyin beni desem de dinlemediler Ve iste katimizin muzik ogrencileri, Carnegie Mellon bilgisayar da 1., muzik ve tiyatro da amerika 2. si oldugu icin muzik ogrencisi de var baya, hatta bizden daha cok. Bunlar ben resmi cekene kadar do si la falan gidiyolardi, siritin lan dedim, sagdaki aptal aptal bakabildi o kafayla... soldaki Garrett sagdaki Ryan daha resm gelecek, barkini da goreceksiniz, bu hafta sonu resim cekerim bol bol...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yine çekik gözlüler hiaaaaaaaaaaaa[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 güzel miş de şu koridor cezaevine benziyo :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 lan bunlar bişi görmüş gibi sırıtıyo sevmedim ben[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 makinenin arkasında birisi var galiba :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bunlara bakarken bile sıkıldım.. nasıl yşaıyonuz siz orda[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bone bu tam gece olayi saat 11 i gecince hafta ici kendi katimizda olmak zorundayiz yasalar nedeniyle. Onun disinda surekli yapacak bisiler oluyo, havuz falan var saat 10 a kadar acik olan. pinpon oynuyoz surekli (pinpon master oldum burda :))[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya su ortadaki mavili hani kıyafetinde kurukafa kemik olan siritan tio steveye benzio be:) bu arada japonun ayağına dikkatinizi çekerim ayağı LANGIRTH diye çıkmış ortaya [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bu resimleri görünce bizim yurt yine iyiymiş diyesim geldi o ne ya hastane koridorları gibi bayar insan orda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sırıtın lan olayı güzel hhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 de get ben yurtta kalmıştım orta okulda ankarada adamlar sabah akşam öğlen patates bıktım be yeter artık felan oldum patates yememiştim bi sene :( burası bin kat daha güzel ne diyon sen volfied keyfine bak be amerika borumu ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bence cennet gibi bi yurt hehe *!Hala Avusturya'da kalinan yurdun etkisindedir*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: kermit_frog, 11 July 2003 17:41 tarihinde demiş ki: makinenin arkasında birisi var galiba :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates yalnız fotoğraf konulan bütün threadlerdeki bu tip yorumlara hasta olduğumu belirtmeden geçemiycem. resmi x600 zoomda inceleyip ayrıntı üzerine yorum yapan gençler var resmin bütününe bakmak yerine. Mesela kedinizin fotosunu koyarsınız "kedi güzelde arkada gözüken speaker aslında gerçek creative değil, taklit" şeklinde :) örnek: Patinaj alanındaki "işte arabam" başlığında arabaya bakmak yerine arabanın içindeki telefon ve Lucky Strike'ı (ki buna da Cartier demiş) görüp yorum yapan kimyasal arkadaşımız. Interpol'ün size ihtiyacı var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bundan iyisi can sağlığı valla güzel bence bir de hangi uniydi ve normal üni mi okuon master mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi ryan cok tatlı öle (gay değilim bişe değilim kızda deilem) Sweet guyz[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesela bi foto vardı masanın üzerindeki kumandanın markasının sony olduğunu ve dijitürk kumandasını tespit etmiştim:) ama tabağın üzerindeki yarım yenmiş keki bulamamışdım[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 euhuehu manyak olay yannız gülmeyen yok :) Volvi odan süper...hasta oldum bilg e :P Ortamda güzel...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 :) universite Carnegie Mellon ben su an Pre-COllege denilen, freshmen (ilk yil) missiniz gibi ilk semester da verilen derslerin 6 hatada sikistirilarak verildigi bir programdayim tabii yaz oldugu icin arkadas ortami ve sosyal aktivie oluyo baya egleniyorum, millet benle anyi kafada daha resim koyucam[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi gene japonu akmış ortamlara[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Gunn, 11 July 2003 22:11 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 11 July 2003 17:41 tarihinde demiş ki: makinenin arkasında birisi var galiba :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates yalnız fotoğraf konulan bütün threadlerdeki bu tip yorumlara hasta olduğumu belirtmeden geçemiycem. resmi x600 zoomda inceleyip ayrıntı üzerine yorum yapan gençler var resmin bütününe bakmak yerine. Mesela kedinizin fotosunu koyarsınız "kedi güzelde arkada gözüken speaker aslında gerçek creative değil, taklit" şeklinde :) örnek: Patinaj alanındaki "işte arabam" başlığında arabaya bakmak yerine arabanın içindeki telefon ve Lucky Strike'ı (ki buna da Cartier demiş) görüp yorum yapan kimyasal arkadaşımız. Interpol'ün size ihtiyacı var ;) Bi örnek , biraz uzun yazılar ama : http://halbadar.kolayweb.com/okulson/resim.html[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Halfmumi, 11 July 2003 23:35 tarihinde demiş ki: euhuehu manyak olay yannız gülmeyen yok :) Volvi odan süper...hasta oldum bilg e :P Ortamda güzel... olm ben seni bizim yurda sokmamışmıydım.benim odayı görseydin sen kaçırdın :P odadaki en teknolojik alet dandirik bi su ısıtıcıydı ehe.sonradan discman falan aldım gerçi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Teknoloji demisken, hani ilk resdimde sag da turuncu kagidin ustunde beyaz bi cubuk var beyaz bi kablo ile tavana bagli olan, ha o iste Wireless adaptorlerinden biri, hemen arkamda bi tane daha var :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 resimler süper :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar