kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 üniyide kazandık elimizdekini gönderize yeğenime verip kurtulucam fenada değil ama zaten ona da almayı düşünüyodum bi tane bendekini ona vericem yani kenimde toplıycam bi adet amd 3000+ 512 ram 9200 ekran kartı 80 gb hdd hede hödö işte yeni bi pc için tavsiyeniz varsa yazın canlarım benim seviyorum sizi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138118 bi bak burda bişiyler var[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ekran karti ortakarar, ram az, hdd az, ekonomik olsun diye kasten az yazmadiysan tavsiyelerde bulunayim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok bu yukardaki yazılanlar şu anki pc yani göndericek olduğum pc :) bana bunlardan çok çok aşmış değilde wow u rahat bi şekilde kaldıracak bi pc lazım çünki yukardaki ile hafiften zorlanıyorum savaş sırasında ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Baggio'ya katiliyorum. Ram minimum 1gb olmali. (ben su anda bilgisayar alacak olsam 2gb ram alirdim.) Sonra ekran karti da daha iyi birsey olabilir. Hdd'ye gelirsek, bilmiyorum cok fazla film,video,vb buyuk boyutlu dosya indiriryormusun ama indirmesen bile gunumuzde artik oyunlar 3cd-5cd. Hdd almisken rpm'i yuksek yine minimum 120gb almaya bak derim. // Kendime topliyacagim bir tane yazmissin sonra altina eski konfiurasyonunu yazmissin anlatim bozuklugu olmus. Neyse, hala yazdiklarimi dikkate alabilirsin. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 24 Ağustos 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bende P4 3.0 Mhz HT İntel mainboard(markasını bilmiyorum kasa evde) 1Gb Twinmos Ram Asus X700Pro ekran kartı 160Gb sata harddisk dierleri hede hödö ,gayet full bi şekilde wow oynayabiliyorum[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben kisa kadar para ayarlayabilirsem soyle birsey dusunuyorum: AMD Athlon 64 X2 3800+ Abit AX8 3rd Eye VIA K8T890 (dual PC3200 DDR) PowerColor Radeon X600XT 256MB TV-O/DVI[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar