Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Gençliğinin Gidişatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dela kardeş ben sana bu filmi çekmeden önce barış manço dan adem oğlu kızgın fırın havva kızı mercimek şarkısını armaan ediyorum[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
Başka şeyler çekmekten iyidir Dela boşver :lol: Bakın keyfinize.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...
Mesaj tarihi:
AHHAHAH SON YORUM ÖLÜMCÜL

ayak çıkana kadar bu ne lan diyodum, sonra koptum ahhaha

şarkıyı istiyorum bu arada[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
MANYAKLAR !!!

Kusuyordum az bi kalmıştı kapadım . İğrenç rezalet . Tipler zaten ayrı .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Mesaj tarihi:
tipler süper yaa...hele arkadaki şişko kız sonlarda süper..muhahah..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 24 Ağustos 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
Hayret bisi rapidshare donwload sinirini doldurdun bugun git yarin gel diyo biri anlatsin bari ne oldugunu :/

bugün gideceksin yarın geleceksin. doğru demiş.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:

haha benje hoş yani.Kendi Kendilerine Eğleniyorlar ki Bizde Toparlandigimizda Webcamla Manyak Şeyler Yapıyoruz :lol: Misal Bu ;

[spo1=LoL yani][/spo]

Soldaki Kız Güzelmiş :D

Sağdaki Cocuk Komikti . Eğlenmişler işte Hoş tatlı ama süfer fln deil :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing

[Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 24 Ağustos 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...