Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istiklal marsının ilk bestesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok ilgimi cektibuyrun[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...
Mesaj tarihi:
Eğer şu milletvekilinin okuyamadığı hedeyse aynı topic kaç kere dah aaçılacak mrk ediyorum.Ama değilse şimdiden özür :) İndiriyorum şuanda...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
o değil horrible,imza 4 satır değilmi sınır?öyle yazıyor
[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR...

[Bu mesaj Tyrande tarafından 23 Ağustos 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla benimki 9 satır 2003 yılından beri bişi dien çıkmadı öle bi sınır olduunu da sanmıyorum[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 21 Temmuz 2003 10:39 tarihinde demiş ki:

gelelim "beğendiğimiz imza" tipinin ne menem bir şey olduğuna... iyi bir imza:
- 4 satırı geçmemeli.
- mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı.

[Bu mesaj Emaleth tarafından 21 July 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
hmm ilk defa okudum ama zaten beğendiğimiz demişler böle olması gerekio dememişler ama böle bişi olduunu bilmiodum deiştiriris madem öle bi eve gidiim de şirketteyim de şu anda...[signature][hline][edit: imzanızı kısalmanız gerekiyor]
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 23 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Eğer şu milletvekilinin okuyamadığı hedeyse

o facia valla:D[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ahaha mandoo gene coşmuş :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Mando cok pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh bea Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Mesaj tarihi:
eve gitsemde bi dinlesem merak ettim şimdi[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Mesaj tarihi:
said:
Tyrande, 23 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki:

iyide bu sana ne anlatıyor ?

" mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı. "[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
aynı şey aslında senin içinde geçerli

edit: bundan sonra 4 ten fazla satırı olan imzaları direk şikayet edicem haberiniz olsun...
[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya

[Bu mesaj Gremlin tarafından 23 Ağustos 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hade len ordan bak gökhan seninkide boşlukla birlikte 5 satır oluyo ona göre... :D

edit: tüh be 4 müş :(
[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Gremlin tarafından 23 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki Universiad acilisinda sertab erenerin yaptigina ne demeli?
Istiklal marsini unuttu.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
said:
Gremlin, 23 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
hade len ordan bak gökhan seninkide boşlukla birlikte 5 satır oluyo ona göre... :D

edit: tüh be 4 müş :(

biz buna halk arasında...tencere yuvarlanmış seninki benden kara diyoruz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 23 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
Peki Universiad acilisinda sertab erenerin yaptigina ne demeli?
Istiklal marsini unuttu.

O F1 olmasın?

maymun olma hakkım saklıdır.
®[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 23 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
said:
Tyrande, 23 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki:

iyide bu sana ne anlatıyor ?

" mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı. "

masteis bundan sonra o nacizade bilgilerini pmden yolla[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bu kadar onemlı bır topıcte bu kadar sacma tartışma olmaz yanı

yollanan beste ıstıklal marşının ılk halıdır ama okunmakta zorluk cekıldıgınden ataturk kendısı emır verıp degiştirtmiştir marşı bunun altındakı anlam ıse ataturk ılkelerındekı devrımcılıtkır kesınlıkle
bir şey eskıdıyse ve artık kullanılamıyorsa tabu olarak tutmak yerıne degiştirip daha işe yarıyanını getırebılmek

nıye analtıyorumkı bakın bakalım benım ımzamın tag ı normalmı tobe tobe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
  • Yeni Oluştur...