PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bahçelievler/izmir izmirde benden başka adslde sorun yaşayan varmı. siteleri yavaş açıyor paticiği bile daha yavaş açıyor yani. bir de ara ara kopuyor çok nadir de adsl sinyali gidiyor modemim datron-RTA230 millet çok memnun çok iyi dediler ama modemde bişi mi var? yoksa virüs mü var bende[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle.
Aytoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 telekomu arayıp hattını kontrol ettir dns kullanıosan onu kontrol et
ooze Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi bende hatay da oturuyorum durmadan netten dusuyoduk.aradim adsl teknik servisini izmirde genel bir tamir gibi bisey varmis ondan etkileniyorsunuzdur dediler bu hafat icinde bitecekmis.[signature][hline]For The Horde!!!
Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet bende f.altay dayım aynısı bendede oluyor arkadaşlar[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! ZIrtaPoz
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bende hataydayım sorun yok süper[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Teknik servisi ne zaman arasam bakımda diolar, ama alt komşu rahatlıkla girio diyorum kitlenio adamlar ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adsl i Olupta Düzgün Olan Varmıki ?[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bölgesel sorun[signature][hline]Tyrande walks on earth
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 su adsl bi tek bendemı sorun cıkarmadı ? su ana kadar hic baglanmama, yavaslama sorunu felan yasamadım. allah allah bendemı sorun var...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende yaşamadım ama :D hekes yaşıyo :)[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla bahçelievler bize çok yakın (üçyol/betonyol) ama bende o saatlerde bi problem yoktu sadece 2 kb up ypınca dağılıyordu bağlantı bu kadar yakın mesafede ki muhtemelen aynı santralde sen sorunluyken benim sorunsuz olmam ilginç =)
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben de bahçelievlere bağlıyım süper diyemem ama sorun yok genelde evelsi gün bi saat kadar yavaşladı geçti sonra[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Cyclone, 23 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Adsl i Olupta Düzgün Olan Varmıki ? +1. ayrıca benim modemin de adsl ışığı sönüp duruyo kopuyo yani sonra geliyo[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. [Bu mesaj Wishmaster tarafından 24 Ağustos 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla aldığım günden beri problem yaşamıyorum önce kendi ayarlarınızı kontrol edin (eskiden çoğu pppoe llc idi şimdi değişti en azından bizimkinde =)) sonrada tel kablosunda problem olabilir daha kalite bişiyle değiştirin bir miktar yardımı olur hala olmuyorsa valla telekomun sevgi şevkat dolu kucağındasınız
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 benim ayar hala ppoe llc midir nedir onda duruyo hangisine getirmek lazım ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Öne çıkan mesajlar