Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugünlerde adslde bişi mi var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bahçelievler/izmir izmirde benden başka adslde sorun yaşayan varmı. siteleri yavaş açıyor paticiği bile daha yavaş açıyor yani. bir de ara ara kopuyor çok nadir de adsl sinyali gidiyor modemim datron-RTA230 millet çok memnun çok iyi dediler ama modemde bişi mi var? yoksa virüs mü var bende[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız?
Hepsi birden böyle.
Mesaj tarihi:
abi bende hatay da oturuyorum durmadan netten dusuyoduk.aradim adsl teknik servisini izmirde genel bir tamir gibi bisey varmis ondan etkileniyorsunuzdur dediler bu hafat icinde bitecekmis.[signature][hline]For The Horde!!!
Mesaj tarihi:
valla bahçelievler bize çok yakın (üçyol/betonyol) ama bende o saatlerde bi problem yoktu sadece 2 kb up ypınca dağılıyordu bağlantı bu kadar yakın mesafede ki muhtemelen aynı santralde sen sorunluyken benim sorunsuz olmam ilginç =)
Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 23 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Adsl i Olupta Düzgün Olan Varmıki ?

+1. ayrıca benim modemin de adsl ışığı sönüp duruyo kopuyo yani sonra geliyo[signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..

[Bu mesaj Wishmaster tarafından 24 Ağustos 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla aldığım günden beri problem yaşamıyorum önce kendi ayarlarınızı kontrol edin (eskiden çoğu pppoe llc idi şimdi değişti en azından bizimkinde =)) sonrada tel kablosunda problem olabilir daha kalite bişiyle değiştirin bir miktar yardımı olur hala olmuyorsa valla telekomun sevgi şevkat dolu kucağındasınız
Mesaj tarihi:
benim ayar hala ppoe llc midir nedir onda duruyo hangisine getirmek lazım ?[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
  • Yeni Oluştur...