Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehuehu alkollu cok anım varya 1 hafta okullar kardam dolayı tatil oldugu zaman.pazar gecesi cok fena alkolluyum kar falan yoktu gunduz.gecede fena alkolluyum arkadaşın evinden cıktım fena kar yagıo.kafam cok gusel.eve kadar koştum o kafayla :) (5-6 sokak falan mesafe) sora gene bi gece mekandan cok fena dondum.evde dans ediyorum annemlerin yanında.sora oraya buraya carpıp düşüyorum :) uludağda range roverın lastigine işedim var daha cok ama aklıma gelmedi suan walla :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vikont Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kafayi cektikten sonra, 6 arkadasla birlikte oraya buraya isedigimizi hatirliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 heh adam hala ne diyor ya mesaj sayisina mi oranli topici yalnis yere acip acmamak kisisel kullandigim bir yer degil ole bir yer oldugu aklima bile gelmedi acarken sadece baktim daha once acilan konu disina acilmis bende konu disina actim olay budur. 2001 yilindan beri uyeyim tasinirsa muhtemelen tasinan ilk topicim kapanirsada gene kapanan ilk topicim olacak.(bir tane daha var icerige bakarsaniz benden kaynaklanmadigini anlarsiniz.) ayrica bu bi userla yasadigim ilk sorun ukelaliga tahammulum yok malesef. sinirliyim ama hakliyim demissin bu baska bir olaay deil benim yalnis yere acmis olmama sinirlenmis olman anlamina gelir. baska bir olay vs sanane gibi laflar bundan onceki mesajlarinla cakisiyor. atlama demissin klavye delikanlisi lafini ilk kullanan benim bu lafla ilgili attigin her mesaj dolayli yoldan beni ilgilendirir. ha zaten ilgilendirmesinede gerek yok ben orda senin tavrinin bende neyi cagiristirdigini soyledim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Senin threadine sinirlenmedim o ayrı bir konu.! Niye sinirli olduğum da başka bir konu sinirliyim ve haklıyım derken sinirim sana değil fakat sitemimde haklıyım dedim. istersen milad'tan önce üye ol. yapılan yanlış yanlıştır. edik : bi daa msj atmıcam tekrarlıyorum hatalıysam özür dilerim. [signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. [Bu mesaj insight tarafından 23 Ağustos 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 şimdi sizin yaptıgınız hoşmu ya surda topic gitmiş anıları okuyım dıye girdim saçma sapan bi tartışma okudum yani[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 insight topici bitirmiş ama memleketimde oturuo dadaş adama laf yok :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cafebar da içip gecenin 11 mi 12 sinde mi ne Trafo ya işemiştim =)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Trafoya lastiğe işemeyin arkadaşım . O bişey değil . Ben zil zurna sarhoşken yerde boğuşan 2 tane arkadaşımın kafalarına işemişim . Çok az hatırlıyorum da 1 2 damla falan tutmuş yüzlerini . Cray ve benden çok sarhoş anısı olan varsa döksün okuyalım ben feci üşeniyorum yazmaya . Cray'in kendi cinsel organına bütün gücüyle vurması , denize girip iskelede dirseğini yarıp kanını içmeye çalışması , betondan kuma balıklama atlama çabaları vs vs. uzun uzun hikayeler bunlar . Kapadokya'da komaya girmiştim . Kare kare hatırlıyorum öncesini . 50 kişilik bi japon grubuna halay çektirmişim o kafayla . Masalarına çıkıp göbek atmışım . Bi de dansöze 50 milyon takmışım ki o koydu baya .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bikeresinde zum olmuştum barda rus diye gittim kızın yanına 45 yaşında kadın çıktı ama 45 yaşında filan olduğunu sabah anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: jacabo, 23 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: şimdi sizin yaptıgınız hoşmu ya surda topic gitmiş anıları okuyım dıye girdim saçma sapan bi tartışma okudum yani Aynen Aynen. Millet Ne Kadar Çok hevesli Kavgaya Kardeşim. Hatta Paticiğe " Dur Uleyn iki kişi ile takışayım " ve hatta " Dur Şuna Laf Sokayim " Diye Girenler var ya.% 70 desem yanlıs olmaz. Ya Konuyu Yanlış yere açmışsa Açmıştır Bırak ona Mod karar versin.Nedir Bu atlam.Ama her threadın altında bu var kardeşim.Yada Konu Dışında Sataşmalar Ne Bu yahu vallaha "Höst" dedirticek bi durum.anıları okumaya hatta bi tanede yazmaya girdim adama böğğ getirterek çıkartıyosunuz.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ha aklıma geldi Geçen haftasonu taksimde içiyoruz Az bi içtik işte Bizim antimodes te gelmeden içmiş sanırım baya Otururken adam 1 yudum bira aldı ama zaten adamın gözler kaymış vaziyetteydi Birayı çıkardı ağızdan tam yanımda oturuyordu , havaya doğru bir misilleme fırlattı Ben fırlattığı şeyi bira sandım Ta ki ... Ta ki havada uçan pattezlerin onun karşısında oturan arkadaşımın bacaklarına gittiğini görene kadar Ben : Abi kaç adam ciğerleri döküyor -OLM BACAĞIMDA PATTEZ VAR HAHAHA O sırada sanırım Antimodes'in bilinci yerinde olacak ki etrafı kirletmemek için jumbo big mac menüyü eline çıkartmaya başladı . Kibarım benim jnms jnms . Tabi benim mide burnuma geldi ordan kaçtım direk kapıdan izliyorum . Arkadan bir ses -OLM ADAM ELİNE KUSUYOR YERE SÜZME KOMPOSTO ÇIKARIYOR . SİGARA PAKETİMDE PATTEZ VAR Diyip de paketin üstünden patatesleri ayıklamaya çalışınca benim ipler koptu kusuyordum az daha . Ama adam güzel içmiş , güzel kustu , arabayla 1 saat yol gittik kokuyu anlatamam .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Chiptech, 23 Ağustos 2005 20:32 tarihinde demiş ki: tamam klavye delikanlısı diilsin anladık, delikanlısın. rofl. abi hersey iyi hos konusuyonuz da bu lol lar rofl lar lmao lar hos kacmiyo ya..dili katlettiniz be gozlerimin onunde! :P[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hani kimse imla klavuzuna dikkat etsin noktalama kullansin istenmiyo da ne bileyim boylesi cok acaip..bunlari yazacaina gulen surat fln koy olsun bitsin?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Alevlendirmesek tartışmayı .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Xaenin, 24 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Alevlendirmesek tartışmayı . dil icin savas veriyoruz burda! :) ben size bunun gibi turkce kaliplar bulayim onlari kullanalim.. GHB ( gulmekten heran bayilabilirim) AGV (aniraraktan guluyorm vallahi) gibi iste.. ne bileyim[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Xaenin hahaha çok güldüm ya :lol: :lol: :lol: Hadi Bende Anlatiyim Bi dene ; Foçadayız 4 arkadaşız.Hatta bizimkisi arkadaşlıkt öte.Kardeş gibi bile az kalıyo Dost bile saygısızlık geliyo bize =)) neyse konuya dönelim.Ben Tamamen Rakı Hastasıyımdır.İçimizden diğer 2 si Bira 1 ide Rakı ve bira karışıktır.Biradan nefret ediyorum.tad alamıyorum ve sarhoş edemiyor :D neyse ben 1 70 liğin sonuna yaklaştığımı Hatırlıyorum.Çağatay 5. birada idi Murat ( adaşım ) 35 liğin yarısına gelmişti + 2 birada idi ( ki Izgarayıda ben yapıyodum =) ) Burak ise ( namı değer gitarjı bizi hüzünlendiren defedir kendisi ) 2. birada idi.İçmeyi pek sevmez bize eşlik etmek icin yanımızda idi.Ki Bilen Bilir Foça ufak yerdir.Biz Bize Eğlenmeye Giderdik Bide Kızlarla giderdik.Gitarjı ların yazlıgında idik.Derken Muhabbet Şöyle Geçti ; Ben : La oğlum Şu Gumralım Şarkısını Bi kere daha çalsana ( yaklaşık 6. çalışı olacaktı . Murat : Olum ya yeter komşular bile anlapdı sevgilinin Gumral olduğunu Kuscam Artık :D ( ki Ayrılmıştık Kızla ) ( Muratın Demesine Kalmadan Çağatay Kusar ) Çağatay : Böğr Öğk ( Bu arada Çocuk nezaket olsun diye avuç açmıştı avcuna kusuyodu . Ağzı Musluk gibi Avuç Dolunca Arkaya Atıyor tekrar Dolduruyordu.GÖRÜNTÜ İRENÇ ve KOMİKTİ ) Oğlum Be Deme Öyle Be Çal Kumralımı Be Sende Burak! Ah Evrim Ahhhhhh! ( Derken Bi yudum daha biradan çekti.Üstü Kusmuk Dolu Ama çaktırmıyo Bişi Olmamış Gibi idi :D ) Gitarjı : Söyle Kumralım Benim Adım neydiii ... Öyle Masayı Toparlama Olayı Olmadan Benim üstüm Çıplak Altımda Şort Var.diğerleride şort t-shirt fln Doğru Denize.Aramızda Tek Burak Ayık ve kontrol edemiyo.Muhabbetler Şöyle ; Murat ; Ah x şahıs Ah yaktın Lan beni.Seviyorum dedim inanmadın lan! Ben : Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz Seni Seviyorum Oğlum :D ( Sarhoşluk işte ) Çağatay ; a... k.... pederi lan versen arabayı ölcen dimi dongoloz . 2 kere çarptıh diye. Burak : Kimlikler Yanınızdamı ? Çağatay : Kimliğin a..... k ..... Sağan bişi olmasın oğlum :D Derken Denize girmeye herkez Cort.Ben 70 likten sonra bi delikanlılık moduna giriyorum Ulan seviyosan girersin denize diyorum murata Ve ben atlıyorum arkamdan Murat.Çağatay ise ; Çağatay : Ulan Baba Alıcağın Olsun ( Cumburlop efekti ile denize Dalış ) Sonrası Malum Ayılma Oparasyonları ve Sonunda Burağın bizi Yatırışı DİYE SANMAYIN :D:D Eve girdik Ben ayıldım Bi çağtayla murat zum deliler gibi.Burak kafamı buzlara soktu fln.Bi sigara içim dedim ki salaklığıma.Tam dışarı çıkıcam Çağatayla Murat Geldi peşimden Derken.Bizimkiler Yıgıldılar Cama Cam Devrildi Sabah kdr uraştık.Çağatayın Pattez ve Az sindirilmiş Tavvuhlarını temizledikten sonra Sigara içebilmiştim.Ah ne GÜNLERDİ BEEEE!! Bu threadı acan arkadaşa Teşekkürler eski günleri Özlemişim bee!! Saol Varol vallaha :D *!Sigara Yakar*[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 O gece kebapçıya gitmiştim arkadaşımın doğum günü hesabına işte... Bir şişe rakıyı bitirdik 2 kişi (bir de 3. bir arkadaş 1 bardak aldı sadece), ondan sonra o kafayla taksimde 2 bardak 0.70lik arjantinlerden içtim sonra başka mekana geçtik orda da 1 bardak içince iptal oldum:) Olur böyle şeyler 3 seneden sonra ilk defa içkiden kustum hem de okkalı kustum helal olsun:) Bu arada en güldüğüm şey de ertesi gün konuştuğumda herkes bir önceki gece ne yediğimi biliyordu helal olsun:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Elma dilimli , şekli şemalı bozulmuş pateeteez .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mendireğe gittik böle ====== bişe işte.kış günü.yaşımızda 14-15.özentilik işte.lan bi sarhoş olalım bakalım nası olcak diye. herkes bi şişe likör aldı.neyse içtik içtik.içtikçe güzelleştik.sonra hatırladıım şeyleri anlatıyım; herkes birbirine sarılıp öpüşüyodu.sonra bi arkadaş çükünü çıkardı beni kovalamaya başladı.adama askerliğimizi veriyoduk az kaldı.daha sonrasında allahtan bi kişi içmemişti doru düzgün.o bizi çıkardı orda.çıktık bi kaç kişi ayıldı.ben hala zurnayım.sağa sola laf atmalar küfür etmeler.rezil oldum feci.arkadaşlarda saolsunlar.iyice beni kafaya almışlar.bi bmw nin yanından geçiyoduk.bi arkadaş dedi.lan bmw sana küfretti dedi.bende tekmeyle girdim bmw ye.allahtan bişe olmadı.araba sağlammış.sonrasındada allahtan ayıldım.ama bütün şehre rezil olduk be.ulan ne hatalar yapmışız diyorum şimdi kendi kendime off off:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar