Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpiyat İzlemiyor musunuz?

fede

Öne çıkan mesajlar

Baktım ki TRT ' den olimpiyat izlemek çoğunuzun hoşuna gidiyor.

Dedim bari içini dökmek isteyenleri buraya alalım..

Ben şahsen TRT ' yi bu konuda yeterli ( teknik açıdan ve istek açısından) bulmuyorum.

Ya siz ?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş

hangi sporları sevmiyorum,uyuz oluyorum euro sport onları veriyor tam açtığım anda. doğal olarak trt ye geçiyorum ve mis gibi künde,salto izliyorum. o olmassa koşanları izliyorum. Atlayış'tan nefret ediyorummm.
Aletli jimnastik'ten nefret ediyorummm.
Jimnastik'ten nefret ediyorummm.
Barfiks'ten nefret ediyorummm.
Binicilik'ten nefret ediyorummm.

Bunlardan herhangi biri denk gelirse açtığımda direk televizyonu kapatıyorum ve kaçıyorum. uzaklara çok uzaklara gitmek istiyorum.

Edit: Atlayış derken suya dalmaları kasttetim. atletizm rulz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 26 Ağustos 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla görürsem kanalı değiştirdiğim bi kaç tane spor dalı var
holynin dediği tipten suya atlamalar, binicilik, ritmik jimnastik (öteki paralel bar gibin şeyleri izlerim. ama kulplu beygire karşıyım. bozar delikanlıyı :P ) atıcılık yelken melken.

ama her türlü atletizme güreşe veya öteki şeylere rastladım mı izlerim genel olarak.
spikerler bazı dallarda yetersiz olsa da mesela atletizmdeki spiker ve yorumcular işini bilen adamlar bence.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

yunanıstanı sewmıyorumm
yunanları sewmıyorum erkekler 200 metre yarısında nası adılık yaptılar tam atletler konsantre oldu yarıs baslayacak yunan atlet elendı dıye protesto ettıler gurultu alkıs ıslık fln ayıptır yaw
hemen gosterdıler nasıl bır mıllet olduklarını
pis çirkefler[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 26 Ağustos 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
said:
BiTcH_oFBaT, 26 Ağustos 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
ülkemizde inanılmaz bir şekilde spiker eksikliği var ..

TRT de inanılmaz bir şekilde spiker eksikliği var .. sence olimpiyatları NTV verse ne olurdu

gene yetmez murat kosova ile nereye kadar ?

ya ben televizyonda sporcuyu görüorm (basketbol futbol voleybol vs)
adam ordan önündeki 349873 ekrandan göremior yuh yani ne diim..

trt de basket maçlarını sunan adamın baskete ait bildii tek şey (nası yazılır bilmem) bauns pas (nası rezil oldm ahahaha ) basket oluo dier rakip hucum yapıo o hala eski olayda bide isimleri karıştırıo filan haha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 26 Ağustos 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
bundan sonra richard jefferson'a "richardson" diyecem :P

sen frank de boer un fransadaki düna kupasındaki isimlerini biliyormusun?

frenk de bör
frenk de boor
frank de boer
frank dö bor

adam bi frank de bör diyemedi huh[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Öle bir şey olsa sadece Murat Kosova değil Hınjal dan tut Haşmet e Güntekin den tut Avrupa dan futbolu sunan adama kadar herkes seferber olur yapamadıkları yerde Kaan Kural NBA maçlarında çağırdıkları gibi işinin eri kişileri çağırırlar ayrıca TRT spikerleri gibi de yeteneksiz değiller[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

yeteneksizlik deil o zamanna sadece onlar olduğundan trt şartlarında o hale gelmişliklerinden...

kaan kural ı da beğenmiyorum abi sadece espri yapıolar arada o güzel

ya bi periyot her hucumda sadeec c. antony nin alan savunmasına karşı ii hucum ettğini söledi ve hep aynı cümleyi kurdu pes[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede olimpiyatlar NTVde yayınlanmalıydı...abi adamlar bi basket maçı sunuyolar kusasım geliyo..hiç heyecan yok sunucuda..ya maç heyecanlı gitmeyebilir fakat spikerin görevi seyirciyi soğutmamaktır die düşünüyorum..adamlarda tık yok..e tabi bu murat kosovanın işi.....[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü sabah gazetesinde Hıncal yazmıştı adama sonuna kadar katıldım valla

atletizmde iki usta var adamın yanında (Güven Göktaş mı ne) biri Cüneyt Koryürek diğeri Nejat Kök, bu arkadaş susmak bilmiyor bi, hadi diyelim önünde yazanları okuyo işte atlet bu sene kaç koşmuş, kolundaki bileklik neymiş, kafasındaki kaskı niye takıyomuş bilgilerini veriyo, iyi de söz veriyosun yanındakilere bırak anlatsın adamlar sözlerini kesmek nedir?

sürekli atladığı yetmiyomuş gibi bi de TRT arada bir hiçbir faydası olmayan jeneriğini jingle'ını artık adı her ne haltsa onu giriyor ki akıllara zarar, tam adamların lafının ortasına ya jenerik ya Güven denen adam ya da samsung reklamı giriyor

bir ara maçlarda "kel Cem Yılmaz kafası" çıkardı ya olmadık yerlerde, ondan daha beter nefret ettim yani bu durumdan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...