Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp, Power Play?


skyly

Öne çıkan mesajlar

Artık frp oynayanların çoğunun power play yaptığını düşünüyorum. Eskisi gibi az kişinin bildiği bir şey değil artık. Genç kime sorsan aa bilirim çok iyi oynarım gibi laflar eder. Fakat dediğim gibi bunun power playden farkı kaldımı? Elbette elit kesimler var hala güzelce rp yapan fakat çoğunluk buna dönüştü. En son izlediğim bir oyunda millet gülegüle espri yapa yapa oynuyor ooyunu. Patilerinde düşüncesini almak isterim bu konuda[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 08 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
En son izlediğim bir oyunda millet gülegüle espri yapa yapa oynuyor ooyunu.

ya ben aslında hiç rp yapmadım mmo ların rp serverı dışında
ama arada espri iyi olmaz mı ki?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rp havası kaybedildimi oyun biter, o açılan sinerjik kapıdan gidilen dünyadan geri dönülür.

bizim oyunlardan hatırlarım herkesin karakterinin güzel,derin ve "matık çerçevesinde" backgroundları olurdu ve herkes gerçekteki kişiliği tamtersi olsa bile o karakterle bütünleşirdi.

karşındaki kişiye artık ercan demez hey hand diye seslenirdin farkında olmadan.

her şey de olduğu gibi zamanla herşeyin suyu çıkar normaldir
ama hala güzel partiler yok mu var.çoğunlukla eski oyuncular ve bu rpnin önemini benimseyen, anlayan yeni oyunculardan çıkar güzel partiler.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben zevk alıyorum power playden
yane super guclu oliyim herkesi doviyim deilde
bole cilelerin cocugu olcama
alıp masayı barmanin kafasına atıp kacma arzusu hissediyorum cogunlukla
ayrıca cok pis kuralları bukerim
ona gore char yaparım acımam
cheesy oynuyorum ama seviyorum bole oynamayı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 23.07.2005

Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

openrp de kontejyanı istesek de dolduramayız zaten:D dahada gelenler olur bence eğlenceli gidiyor:Dama belirtiyim direk OVERpower play oluyor elde olmayan sebepler yüzünden..:)[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 09 Ağustos 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 09 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
bi orta yol var orası güzel.


Doğru sözün üstüne söz söylemnin ne gereği var diyerek +1 koyuyor, uzaklaşıyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart senin dediğin power play değilki bir masayı alıp barmenin kafasına fırlatmak :) güçlü bir insan strsi 14-15 üstü çok rahat yapabilir bunu. Öyle bar kavgaları he polur zatne fakat millet abarttı. Bir item veriyorlar hem invis ediyor hem finger of death yapıyor buda d&d nin filmi gibi thief adam nasıl öyle bir asayı kullanır hey allahım? O kadar ejderhayı yönetebilen bir asayı bir thief kullanıyor varmı böyle bir olay? Power play iste sınır yok herkes herseyi yapaiblir[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pp daha çok dme kalmış bir olay.dm isterse oyunun düzgün akışında gitmesi onun elindedir.ama oyuncular pp yapmak isteyip dm izin vermesse nolur? dm birden oyuncuların kafaya kırmızı ejderha indirir ve hepsini yaktırır:)[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pp aslında normal bişe abartı omadığı takdirde tabii düşünün lvl 1 sin öldürebilceğin tek yaratık fareler NVN'yi hatırlayın lvl birde bize fare kesdiriyodu rpde lvl kasmak için bunlarla uğraşacağıma pp yaparım lvl 7-8 olurum daha iyi olur yane.Bide espiri olur tabii onuda abartmadıcak yeride yapapıp yerdinde bitiği sürece espiride olur oyun boyuncada rp yapılmaz yani arada dalga geçmekte olmalı.Yeni nesil için ise ewet rp ile fazla alakaları yok biraz rp ağırlıkda dalga geçme ite boka espiri haliyle oyun bayıyo eğer bululabirlirseninz 4-5 yıldır frp ile oynayan adam bulunki rp ve oyun zevkli olsun :)[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün power play yaptık aslında rp ye döndüğümüz zamanlarda oyunun atmosferi belli süre sonra kaçıyor. Ha bunun sebebi beni,m tasvirlerimin azlığı olabilir. oyuncuların suslamaları oalbilir yada seneryo alabilir ama her neden oluyorsa olsun sçlemdikleriminden en az 2 si varsa mutlaka 3.cüsüde olucaktır.

Power play olduğunda zevkli olabiliyor genellikle. mesela bonepartın söylediğine yakın bir şey diyeiblirim.

Bi oyunda 3 kişi level 1 adamlarken karşılarına bir troll yada bir tepedevi çıakrdığımda kaçıcak delik arıyorlar yada öldrmek için okdar çok kasıyorlarki bu bile saatelerce bazen onları oylaıyor yeri geldiğinde spiri oluyor yeri geldiğinde rp kendiliğinden ortaya çıkıyor zaten. Bence power play başlayp rp ye dönebilir. dm e ve oyunculara kalmış..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
*****
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama pp yapmadan ve fare kestirmeden de playerlara lvl kazandırmanın yolu olabilir

bir örnek vermek istiyorum bizim bi dm in yaptığı

hepimizi lvl 1 iz işte falan bir köydeyiz ve bu köyün savunulması gerek başlangıçta ama gelecek goblinler in lvllar 4-5 civarı (ten-towns) bu arada:D

dm in yaptığı bir takım yönlendirmelerle bizi bir eğitime sokmak olmuştu.en azından rp bazında o an goblinlere karşı kendimizi savunabilcek kadar ilerlemiştik. tabi savaşta biraz dm yardımı da olması gerekti.

ama bu başlangıçtan sonra oyun çok güzel gelişti.

ille pp gerekmez yani.

veya bir başka oyunda herkes küçük bir backgroundla lvl 4 başlamıştık oyuna bu da bir çözüm yolu mesela.[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pp gerekli değil sadece lvl 1den kasması sıkıcı oluyor sadece birini öldürmek bile baya zaman alıyor sen ıskalıyon o ıskalıyo vs vs haa uzun süreli bir oyun devamı gelicek bir oyun ise tabikide pp olmamas gerek başka türlü zevk almasın bazen farelerle bile uğraşmak zevki oluyor hele bide fare seni öldürürse :D[signature][hline]Konuşmak bir gereksinim olabilir, fakat susmak bir sanattır.

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu deyişlere de uyuz olurum şahsen.
"artık herkes pp yapıyor, e eski havası da kalmadı ki azizim, bizim zamanımızda böyle miydi ne rpler yapardık bıy bıy bıy"
şimdi zamane gençliğini bırakın istediği gibi takılsın. kimse sizin başınıza dikilip "d&d oynayacaksın, lvl 1de getir götür yaptırıp goblin kestireceksin, oyunların hepiciği kapışma olacak, oyuncuların yaptığı konuşmaların içeriği ya geber kıvamında ya da bu verdiğiniz altınlar için çok teşkül ederik hepsiyle artifact alacam, dm ucuzuğu var imiş olacaaak" diye bir şey yok.
özetle oyunun kurallarını siz kafanızda koyup kendinizi sınırlıyorsunuz. kimse size tundrada geçecek bir oyun için frostburn okumanızı söylemiyor. MMdeki öcüleri de kullanmanız gerekmez. hatta sırf 400küsür d&d büyüsüyle uğraşmamak için büyü sistemini değiştirdiğimiz oldu.

alın size pp örneği. benim bir barbar/frenzied berserkerhedehödö orcum var, rage üstünefrenzy falan derken strsi 40a fırlıyor, elinde de life stealing grataxe var. şimdi "ohannes" deniyor ama bu tipin bir karakteri var, oynayabiliyorum, rpsini yapıyorum, veönüme gelen herşeyi aşağıya çekemiyorum, hatta arada bir kaçıp kıçımı kurtarmam gerekiyor. yani bir karakterin cheese olması oynanmaz anlamına gelmez[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...