Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Arkasina Resim Koymak ( Önemli - Yardim )

BeLki_de_Bir_gun

Öne çıkan mesajlar

Bir Sunucu Önde Konuşurken Arkasına Resim Koyuluyor.Genellikle bunu At yarışı Sunucularının arkasına Yarışın konulması şeklinde Görmüşüzdür.Veyahut Şahanın ( izleyen varsa ) Arkasına İstanbulun veya Mexica nın resimleri Koyuluyor.Sanırım Arkada Düz Bir Renk Olması lazım.

Bu olayin Hangi Programla yapildiğini ve amator olarak Bu Tarz Birşey Bilgisayar üzerinden yapılabilirmi Öğrenmek istedim.

Ayrıca yeni Thread Acmak yerine Burdan Sormayı yeğlediğim 2 Soru daha var.

1. si videoları siyah beyaz yapan bir program varmı.Ayrıca yavaşlatma gibi özelliği olan.

2. si ise Webcam ve Mikrofon olan bir makinede çekim ve ses ayrı kayıtlarla oluyor.Bunu tek bir programla Yapmak istiyorum.boyle Program Varmı?

Bu Konu Hakkinda Yardim Edebilen Olursa Cok Makbule Gecicek Simdiden Tesekkurler..

Not = Konuyu Açabilicek Başka Bir Yer Göremedim.Ve Arama Yaptim.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

1. si Baggio Benimkisi Başarı mı ?Donanım Ve yazılımdaki Konulara Baktimda Benim Sordugum Tarzda Tek Bir thread Göremedim.Görsel Sanatlar Kısmen Demişsin Tamamen Alakasız!
Donanım Ve yazılım Bölümüne Bilgisayarım ile ilgili Sorunum oldugunda Başvuracagıma eminimki O Bolumun Benim tarzım Sorunu olanlar icin acilmadigina eminim.

2. si Yazı stilimle alakalı Çok eleştiri oldu iyi yapmıyorum Sade Ve düz Zarif ..

3. sü Programı vericez Button sorucak diyen Arkadaşa lafım bile Yok.Kralsın Plz.

Program isimlerini veren Arkadaşa Teşekkür ederim.Aramaya Başladım Bile.

1000 düşün 1 Konuş Diye Bir söz Hatırladım..

Edit ;

Başka Program Adı Bilen Arkadas varsa yardım edebilicek yardimlarini Bekliyorum..

[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing

[Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 23 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Donanın/Yazilim Deniniyorsa Donanımın ile ilgili yazılım anlamına gelmezmi. Donanım ve yazilim Değilki.Ayrıca Orada Bu tarz Program isteyen birisi varmı yahu.Donanım ağırlıklı bi bölümede yazsam Thread kasmaya çalışan boş beleş insanlar kalkıp hödö hödö edecek.Yahu Burnun dikine demişsinizde Gülüyorum.İmam Cemaat ilişkisinin Daniskasıdır Bu.Baggio Arkadaşım amacım Tartışmaya girmek değil.Program Adı bilmiyosan Neden Laf atıyorsunuzki yahu.Diğeride Yağlar Öbürkü hede Der. Yazık Be Vallahi yazıkkı gelip ''PATİCİK'' Bünyesinden yardım istedim..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Sosyal ağlarda paylaş

Üşenmedim ss aldım
http://img14.imageshack.us/my.php?image=donanim5ge.jpg

said:
Yahu Donanın/Yazilim Deniniyorsa Donanımın ile ilgili yazılım anlamına gelmezmi. Donanım ve yazilim Değilki

Neyse daha da uğraşmıyorum.

Edik:Düzelttim sanırım resmi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!

[Bu mesaj zamo tarafından 23 Ağustos 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...