BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir Sunucu Önde Konuşurken Arkasına Resim Koyuluyor.Genellikle bunu At yarışı Sunucularının arkasına Yarışın konulması şeklinde Görmüşüzdür.Veyahut Şahanın ( izleyen varsa ) Arkasına İstanbulun veya Mexica nın resimleri Koyuluyor.Sanırım Arkada Düz Bir Renk Olması lazım. Bu olayin Hangi Programla yapildiğini ve amator olarak Bu Tarz Birşey Bilgisayar üzerinden yapılabilirmi Öğrenmek istedim. Ayrıca yeni Thread Acmak yerine Burdan Sormayı yeğlediğim 2 Soru daha var. 1. si videoları siyah beyaz yapan bir program varmı.Ayrıca yavaşlatma gibi özelliği olan. 2. si ise Webcam ve Mikrofon olan bir makinede çekim ve ses ayrı kayıtlarla oluyor.Bunu tek bir programla Yapmak istiyorum.boyle Program Varmı? Bu Konu Hakkinda Yardim Edebilen Olursa Cok Makbule Gecicek Simdiden Tesekkurler.. Not = Konuyu Açabilicek Başka Bir Yer Göremedim.Ve Arama Yaptim.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Up Lamak İstedim Bu Konu Benim İçin Önemli.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: BeLki_de_Bir_gun, 23 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Not = Konuyu Açabilicek Başka Bir Yer Göremedim.Bir basari tabii.. Donanim/Yazilim ve (kismen) Gorsel Sanatlar bolumu varken. Neyse..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 şimdi programı vercez ordaki menülerden de bişey bulamıcan flan olmıcak tabi heh[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 "Final Cut Pro" "Adobe Premiere" işini görür.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kalın ve italik yazmazsan daha şık durur[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1. si Baggio Benimkisi Başarı mı ?Donanım Ve yazılımdaki Konulara Baktimda Benim Sordugum Tarzda Tek Bir thread Göremedim.Görsel Sanatlar Kısmen Demişsin Tamamen Alakasız! Donanım Ve yazılım Bölümüne Bilgisayarım ile ilgili Sorunum oldugunda Başvuracagıma eminimki O Bolumun Benim tarzım Sorunu olanlar icin acilmadigina eminim. 2. si Yazı stilimle alakalı Çok eleştiri oldu iyi yapmıyorum Sade Ve düz Zarif .. 3. sü Programı vericez Button sorucak diyen Arkadaşa lafım bile Yok.Kralsın Plz. Program isimlerini veren Arkadaşa Teşekkür ederim.Aramaya Başladım Bile. 1000 düşün 1 Konuş Diye Bir söz Hatırladım.. Edit ; Başka Program Adı Bilen Arkadas varsa yardım edebilicek yardimlarini Bekliyorum.. [signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 23 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen program sormuyomusun? Program ne zamandan beri yazılım değilde konu dışı bi olgu oldu benim koyu yazan ama yazdığı hiçbişeye yaramayan arkadaşım?[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hmm di mi zaten konudışı bu tarz topiclerle dolup taşıyor?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim sorduğum Programın Donanımla Ne alakası var Saygısız Ve Boş Konuşan Arkadaşım ! Ayrıca Orada Bu Tarz Bi Konu Bulamadığım için Buraya yazdım.Ha girip Bakarsan Anlarsın...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Donanım/Yazılım değil mi o bölümün adı?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gerçek görüş seninle olsun arkadaşım.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 anlamıyor ki[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Anliyor da isine gelmiyor. Nefret ediyorum boyle hem bilmeyen hem ogrenmek istemeyen, burnunun dikine giden insanlardan artik, pff.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yahu Donanın/Yazilim Deniniyorsa Donanımın ile ilgili yazılım anlamına gelmezmi. Donanım ve yazilim Değilki.Ayrıca Orada Bu tarz Program isteyen birisi varmı yahu.Donanım ağırlıklı bi bölümede yazsam Thread kasmaya çalışan boş beleş insanlar kalkıp hödö hödö edecek.Yahu Burnun dikine demişsinizde Gülüyorum.İmam Cemaat ilişkisinin Daniskasıdır Bu.Baggio Arkadaşım amacım Tartışmaya girmek değil.Program Adı bilmiyosan Neden Laf atıyorsunuzki yahu.Diğeride Yağlar Öbürkü hede Der. Yazık Be Vallahi yazıkkı gelip ''PATİCİK'' Bünyesinden yardım istedim..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 En basiti movie maker işini görür xp nin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Üşenmedim ss aldım http://img14.imageshack.us/my.php?image=donanim5ge.jpg said: Yahu Donanın/Yazilim Deniniyorsa Donanımın ile ilgili yazılım anlamına gelmezmi. Donanım ve yazilim Değilki Neyse daha da uğraşmıyorum. Edik:Düzelttim sanırım resmi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 23 Ağustos 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 edik:ilginç. resim img tagında gözükmedi. signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği [Bu mesaj Dynun tarafından 23 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar