Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Arkadaşıma Aşık Oldum...

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bılıyorsunuz kı bır cafede calısıyorum bundan tam 1 hafta once dun calısmaya baslamak ıcın bır kız gelmıstı cafeye hatun o kadar tatlı gelmıstı kı dunu ıple cekıyordum umarım ıse baslar dıye (gelır dıye) ne tesadufturkı ben ızınlı ıdım bugun tanısma fırsatım oldu gozlerımı hatunun uzerınden hıc cekemedım ne yapacagımı bılmıyorum :( hatuna da ılk gunden asılmak olmaz sımdı...
Kafayı sıyırmak uzereyı soylersem ne kaybım olurkı acaba ?
ya soylemezsem kendımı yer dururum off off ıkı ucu ***lu deynek gıbı oldu bu ya...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştığın yerden birisi ile birlikte olmak sakat derim. Sonunda ya o ayrılır oradan ya sen.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

eğer devamlı bir ilişki olabilecekse güzel olur. ama ayrılık oldu mu aynı ortamda hergün görüşmek.. of feci zor olurdu, fedaykinin dediği gibi biri gider kesinlikle.

arkadaşça muhabbet kur, şöyle 2-3 hafta.. baktın pas verio davet et bi yere. ondan sonrası sana kalmış.

şanslısın aslında, sevdiği kızla aynı ortamda olmak için birçok şey feda eden kişiler var. sen böyle bi avantajla başlıyorsun ama bu dezavantaja dönüşmesin dikkat et.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Sosyal ağlarda paylaş

ben cıddı takılıyorum yanı oyle kısa surelı bır ılıskı ıstemıyorum o yuzden adımlarımı dıkkatlı atıyorum hatunla aramız ıyı sımdılık zaman ıhtıyacımız oldugunu bılıyorum ama kus ucmasın yuvadan ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 01 October 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
cay yap ikram et
[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

You may be a king or a little street sweeper, but sooner or later you dance with the reaper

Azumodei Fenjumiyaro, novice heavy swordsman and crimelord, SWG

bu aklıma gelmemıstı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ne net cafesı orayı bırakalı 4 ay oluyor bu normal cafe unıversıtelerın takıldıgı bır yer ızmırlıler bılır k.parkta cafelerı orda bı cafede calısıyorum garsonluk yapıyoruz :P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikli olarak yuh ilk gunden asik olmak ne demek yahu. Daha gencsin kendini baglama oyle tek kisiye.

Ikinci olarak madem orasi universitelilerin takildigi bir yer eminim gidip gelen hatun coktur, daha once de dedigim gibi kendini baglama.

Uc bu sefer tersten dusun, asik oldum dedigin hatunun arkadaslari cafeye gelir, ya da hatun cafeye gelen erkekler ile samimi durumlara girerse, cok canin sikilir. Dolayisi ile butun gun ayni atmosferi paylastigin birisi ile birlikte olma derim.

Dort illa cok hoslaniyorum dersen de arkadaslarin dedigi gibi direkt olarak acilmak yerine arayi samimilestirici, hatunun sana guvenini arttiracak konusmalarda bulun. Is cikisi mumkunse hatunu evine birak vb.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 01 October 2003 10:52 tarihinde demiş ki:
Önce davranan yeni gelen kızı kapar. Yani senin dışında da beğenenlar olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

aynen öyle. löp diye bişi yapma ama ilgilendiğini anlasın biraz biraz.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 01 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
cafeye bi pc al kız mız herşeyi unutursun[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.

O kadar baglı degılım pclere[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
K.İ.Ş.İ.S.E.L.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 30 Eylül 2003 22:03 tarihinde demiş ki:
Bılıyorsunuz kı bır cafede calısıyorum bundan tam 1 hafta once dun calısmaya baslamak ıcın bır kız gelmıstı cafeye hatun o kadar tatlı gelmıstı kı dunu ıple cekıyordum umarım ıse baslar dıye (gelır dıye) ne tesadufturkı ben ızınlı ıdım bugun tanısma fırsatım oldu gozlerımı hatunun uzerınden hıc cekemedım ne yapacagımı bılmıyorum :( hatuna da ılk gunden asılmak olmaz sımdı...
Kafayı sıyırmak uzereyı soylersem ne kaybım olurkı acaba ?
ya soylemezsem kendımı yer dururum off off ıkı ucu ***lu deynek gıbı oldu bu ya...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=150389142

Ya cok acele etme bence, ama acil. Biraz ara falan yap önce : )

Bi de kisisele hadi bakim : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...