HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 elimde p4 2.0 ,80gb hdd, asus anakartı(onboard ekran kartı var galiba) olan idareten iyi bir makine var. tam olarak upg. olmasada ihtiyacım olan şeyler için yeni para buldum. 1-2 günede almayı düşünüyorum emmevelakin sorun şudur; ekran kartı olarak ne almam gerektigini bilmiyorum. 6600gt nin tavsiye edildigini gördüm birkaç yerde fakat emin olmak istedim. *bu 6600gt ler agp midir? agpyse hangi markanın ki iyidir? bide nvdia mıdır ati midir? (özellikle sormak istiyorum asus en güvendigim markadır, markalar arasında fark olur mu?). bide benim anakart yukarıda yazdıgım gibi onboard ekran kartı içeriyor. yeni bir ekran kartı ekleyince düz mantıkla onboard ekran kartı+yeni alıcagım ekran kartı performansı mı saglıyorum? *1 gb ram almayı düşünüyorum. bunların 333 400(yada her ne is) mhz olayları varmış. 400 mhz her cpuda çalışır mı? ekstra bir fark yaratır mı? * neredeyse 24 saat full performans kullanıyorum pcyi (mmorpgler sagolsun). fakat 1-2 saat sonra kasmaya başlıyor ya ısınıyor yada başka bi dalaveresi var. bunun fanla alakası var mıdır? yoksa ramim 256 diye mi böyle yapıyor. ekstradan alıcagım fan sessiz mi çalışır? bide hangi markayı almalıyım güzel bir seçenek var mı? (makinemin yanmasından korkmaya başladım) not: "5609 microchip işlemcili lazer optisizasyon ışınlarıyla muhteşem performs saglarsın bunun yanında bf346732-3 türünden bi overclock sogutma sistemi bulundurursan iyi olur" kıvamında yorumlar yapmazsanız daha net birşekilde anlayabilirim. çünkü bayaadır uzak kaldım donanım olayına ,hiçbirşey anlamıyorum. bilgisayarla ilgilenenler sabırlıdır diye bol bol soru sordum hadi size kolay gelsin.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hay ben böyle milyon tane marka ve model çıkartan zihniyeti be... son araştırmalarıma göre (pek anlamasamda bişeyler yapmaya çalışıyoruz) nVidia GeForce 6800 nVidia GeForce 6800 Ultra nVidia GeForce 6600 nVidia GeForce 6600 GT ATI Radeon 9600 XT ATI Radeon 9800 Pro ATI Radeon X800 XT böyle enteresan şeyler buldum. bunların fiyat dışında farkları nelerdir? hangisi iidir? hangisi f/p açısından en alınabilir cinsidir? gözünüzü seviim bi cevap verin yemin ediyorum karnım agrıdı milyon tane marka var milyon tanede model var. paramız var alamıyoruz hiçbir ekran kartını.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ati card alıcaksan Powercolor al, en kaliteli ati üreticisidir. Ayrıca bende 9600Xt var 256mb mennunum iyi yani[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 peki nvidianınkilerle karşılaştırınca ati mi daha iyi uzun vadede performansı full kökleyen bir oyun manyagı olarak? bide sogutma fln gerekiyor mu onun için?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim tercihim nvidia. ram alacaksan da kingston al derim[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ram Corsair alinir bence tartismasiz da neyse. Para durumuna gore 6600 GT - 6800 Ultra - yeni 7800'lerden alabilirsin. SLI anakart alip 2 ekran karti da alabilirsin hatta ayiracak fazlaca paran varsa :) Ek sogutma yapip overclock etmezsen sessizlik ve az bisey performans acisindan rahatlik saglar, daha stable calisir falan. Istersen de gayet rahat overclock edersin, sana kalmis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ram alırken anakartının kaç mhz desteklediğine bak: kutusunda bile yazar. 800 mhz demiyorsa boşuna 400mhzlik ram alma[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dedigini dogru anladiysam niye 800 desin ki, DDR400 takilacaksa 400mhz olmasi gerekiyor zaten, ramlerde mhz ram eklendikce artan birsey degil. Bir 512 DDR400 400mhz iken iki tanesi 800mhz olmuyor yani, sadece 1GB oluyor kapasitesi, yine 400mhz hizda calisiyorlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Baggio, 23 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Dedigini dogru anladiysam niye 800 desin ki, DDR400 takilacaksa 400mhz olmasi gerekiyor zaten, ramlerde mhz ram eklendikce artan birsey degil. Bir 512 DDR400 400mhz iken iki tanesi 800mhz olmuyor yani, sadece 1GB oluyor kapasitesi, yine 400mhz hizda calisiyorlar. +1[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar