DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 GBrowser(GoogleSuite) ve GeeeM (Google Messenger/GMessenger)'e ait bilgiler ve ekran görüntüleri! spaces.msn.com/members/ygt/Blog/cns!1p1maFy_9IByOCgS5-BHXAbA!859.entry[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 resimlerin firefox masaüstü görüntüsü olan bir bilgisayardan alınmış olması güzel bir çelişki yaratmış :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gbrowser in Mozilla üzerine kurulu olacağı söyleniyordu... Ama görüntüler fake gibi.. Yani ben Hello gibi bişi bekliyorum Geem olarak...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bana da fake gibi geldi.. google messenger ve browser'ın bu kadar kullanışsız ve kötü birer arayüze sahip olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 doh. google bizi diskoya götür... valla firefoxtan pek ayrılcağımı sanmıyorum, adamlar tabbed browsing koymamış :-P[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 odigo ya yakın bişey[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bunlar sıkış şeyler zati... Browser'ın Mozilla üzerine kodlu olacağını biliyoruz sadece... Fazla bir bilgi yok :( Çok iyi bir şey çıkarsa geçerim herhal. Ama aynı dönemde Opera Torrentleri entegrelerse browsera GoogleSuite zor yer bulur gibi geliyor, Program Files ımda. Google Messenger ise Google'ın açık destek verdiği Messenger olan Hello gibi bi şi olacaktır. MSN'e göre cidden farklı bi messenger! Hatta tam olarak bir messenger bile diyemiyorum. Messenger+P2P+Picasa (resimlerinizi düzenleyen bişi) =Hello gibi bir formülasyon olmuş.. ve buna rağmen çok az mem yiyor bende.. Minimize edilmişken 1.402 yiyor ve bu durumda (minimize durumu) mesaj geldiğinde maximize etmeden mesajları okuyabiliyorsunuz... Kısaca Google Messenger garip, önceden görmediğimiz bir şey olarak karşımıza çıkacak sanırım... Eğer Hello'dan daha gelişmiş bir program çıkartırlarsa rakipsiz devam ederler. Çünkü yaptıkları messenger formatının ötesinde...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi bi g-string çıkarmadıkları kaldı :)[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ııh gugıl böle şekilsiz şeyler yapmaz...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 google ın messengerının yarın açıklannması bekleniyo bakalım nolcak[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar