vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kafayi cizicem ayni dosya sirketteki pc de catir catir calisiyor, evde ise cannot open:( dosya boyutlari ayni, codecler ayni....yardim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 farklı playerlar dene donanım bölümünde ararsan bi yıın program bulursun...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 17 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 denemedigim program kalmadi cok sacma ya ayni player ile baska pc de aciyorum dosyayi off allam ya off ya zaten sicak[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Açılmayan divx nasıl açılırı bence internete yada donanım yazılıma yaz daha net cevaplar alabilirsin . Açılmayan divx nasıl açılır tutorialı anladım ben mesela .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende anlamadim aslinda ama olabilirde :D gerci dosyayi sildim endise duyulcak bir konu kalmadi :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gspot denilen programı yükle.. programla aç codec i öğren.. o codeci çek.. izle :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 codecle ilgili sorun olsa sirkette izliyemem dimi? ginede tesekkurler sonunda format atiyorum kurtulursunuz belki benden:) nvidia nin eski driverini yuklicem ondan sapitti belkide[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 codec lerden dolayı öyle bi sorunla karşılaşmışsın maxcodec miydi neydi öle bi dosya vardı bi yerde görmütüm bulursam sana mpm atarım onu çek hallolcaktır. yada xp yükle xp de böle bi sorunla karşılaşmazsın[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar