Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne dersiniz?

elaidi

Öne çıkan mesajlar

karakter değişmesi derken?

biri sağlamsa değişmez demiş?
bence saçma mesela çok çok iyi bir okula gittik lisemize oranla daha önce ilgilenmediğimiz şeylerle ilgilenmeye başladık felsefe sevmiyorsak eskiden artık seviyoruz diyelim bunun gibi şeyler bizi değiştirir çok da iyi yapar

iyidir değişmek ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

GARBIÇH![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

karakter değişikliğini kotu yorumlamamak gerekir, lise benim karakterimi degiştirdi, bi kenarda tek basına oturan sessiz guvensiz bi ezikten, arkadasliklar kurabilen, kendine guvenen ve yeni yeteneklerinin farkında olan biri oldum, değiştigine memnunum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

yani bu ilköğretim de lise de ve üniversitede de farklıdır değiştirir bence hepsi de çünkü orda yeni hobiler veya fobiler edinirsin ama genelde üni başladıktan sonra insanın kişiliği oturur yani ne demek liseye başladığında bence hiçbir insanın oturmuş bir kişiliği yoktur...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

Üni.ye kadar olan yaşamım ile üni.ye başladıktan sonra ki hayatım arasında oldukça büyük farklar oluştu. Annem üni.ye gittin bozuldun sen demeye başladı :-P Tabii olarak bunda şehir dışında okumamın da etkisi var o ayrı bi konu zaten[signature][hline]Face your fears live your dreams

Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir.
Sosyal ağlarda paylaş

değiştirir.. hele de kızlar öyle bi değişiyor ki aklım almıyor.. öss kastıkları için okula gelince bi beyin şeysi geçiriyorlar.. sonra 2.sene bi açılıyorlar bi saçılıyorlar oha falan oluyorsun yani :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

Değiştirir

Kolej de okuyan kişiler devlete geçince değişir bence
okuluna göre tabi o da var..

Onun etkisi az tabii
en büyüğü üniversite bence

Oxford'da okumak Vs Sütçü imamda okumak

Lisans anlamındaysa, onda da cevabım değiştirir..

[Bu mesaj trapt tarafından 23 Ağustos 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle değiştirir...

Sonuçta hayatını, karakterini değiştiren (O yıllarda) en büyük etken çevrendir, hayatının büyük bir kısmını da okulda geçirdiğine göre kesinlike değiştirir diyorum...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...