elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Girdiğiniz okul karakterinizi deiştirir mi dersişniz? Ben derşm ki deştmrez. SİZ NE DERSŞİZNİ? ehheahaehea[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 VANESSAAAA KLEEEEEEEER[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karakter sağlamsa hayır değilse evet[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim değiştirmez.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İçmiş bu :D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sevgili basın ve mensup arkadaşlarım Bence DEĞİŞTİRMEZ SİZ NE DERSİNİİZ??[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karakter değişmesi derken? biri sağlamsa değişmez demiş? bence saçma mesela çok çok iyi bir okula gittik lisemize oranla daha önce ilgilenmediğimiz şeylerle ilgilenmeye başladık felsefe sevmiyorsak eskiden artık seviyoruz diyelim bunun gibi şeyler bizi değiştirir çok da iyi yapar iyidir değişmek ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 değişir ya değişir..:( keşke değişmeseydi ühüea[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kişiye göre değişir..zaten bozulmaya meyilliyse karakter okul bahanedir sadece..bozulmayacaksada okul o şu bu hede hödö etkilemez kişi neyse odur..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 GARBIÇH![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ortama bağlı bence...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dev, 23 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: GARBIÇH! buyur önden alalım seni..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karakter... hmm bilmem ama kişi değişir tabi.. Gelişir en azından. Gelişme falan göstermiyorsa odundur zati :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ortamda okul oluo zaten?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 karakter değişikliğini kotu yorumlamamak gerekir, lise benim karakterimi degiştirdi, bi kenarda tek basına oturan sessiz guvensiz bi ezikten, arkadasliklar kurabilen, kendine guvenen ve yeni yeteneklerinin farkında olan biri oldum, değiştigine memnunum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla kişilk salamsa deiştrmez ama büyk konusmamk lazm öle ortamlar warki neleri deiştirio!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yani bu ilköğretim de lise de ve üniversitede de farklıdır değiştirir bence hepsi de çünkü orda yeni hobiler veya fobiler edinirsin ama genelde üni başladıktan sonra insanın kişiliği oturur yani ne demek liseye başladığında bence hiçbir insanın oturmuş bir kişiliği yoktur...[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 heleloy bir de demek istediğini anlasak..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 üniversiteye kadar aldıgın eğitimine,hayat gorusune ve aldıgın kulture bağlıdır bence.İnsan kendisini değiştirmek isterse değiştirir yerin ve ortamın önemi yoktur sadece bunlar birer etmendir.[signature][hline]Sıkma canını hayat hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Üni.ye kadar olan yaşamım ile üni.ye başladıktan sonra ki hayatım arasında oldukça büyük farklar oluştu. Annem üni.ye gittin bozuldun sen demeye başladı :-P Tabii olarak bunda şehir dışında okumamın da etkisi var o ayrı bi konu zaten[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Değiştirir bence :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 değiştirir.. hele de kızlar öyle bi değişiyor ki aklım almıyor.. öss kastıkları için okula gelince bi beyin şeysi geçiriyorlar.. sonra 2.sene bi açılıyorlar bi saçılıyorlar oha falan oluyorsun yani :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 değiştirmez bence=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Değiştirir Kolej de okuyan kişiler devlete geçince değişir bence okuluna göre tabi o da var.. Onun etkisi az tabii en büyüğü üniversite bence Oxford'da okumak Vs Sütçü imamda okumak Lisans anlamındaysa, onda da cevabım değiştirir.. [Bu mesaj trapt tarafından 23 Ağustos 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kesinlikle değiştirir... Sonuçta hayatını, karakterini değiştiren (O yıllarda) en büyük etken çevrendir, hayatının büyük bir kısmını da okulda geçirdiğine göre kesinlike değiştirir diyorum...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar