Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://gereksizsite/ Bana msn'den söylediler. şu anda oturduğum pc de bir sorun olduğu için sayfayı açamıyorum. Bana söylediklerine göre Atatürk'e hakaretler filan varmış. Bende söyleyenlerin yalancısıyım. Söyleyen kişi bana asla yalan söyleyecek biri olmadığı için ona güvenip sizlerle paylaştım. Ama sitenin içeriğini tam olarak bilmiyorum...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Nefr tarafından 22 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Siteyi şimdi açtım. Açmaz olaydım. cinlerim zaten zıplaktı iyice zıpladı. Böylelerini yakalıcaksın ............................................. Patide "küfür serbest" bölümü yok dimi? :hrr::hrr:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Serefsızler napmıslar Ataturkun resmıne ...Hemen bıldırıyorum...[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bunların bayrağını aposunu kitabını dinini imanını .................[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 siteye saldırı var :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bana gelip kürtleri savunanlara en guzel cevap budur işte. bunun gibi şerefsizler yüzünden nefret ediyoruz. ne biçim sitedir bu yayını durdurmadı mail atabilceğimiz biyer yokmu ne biçim rezillik bu[signature][hline]Andoria Reloaded
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya nye yayınını durdurmuyorlar ya. hemen kaldırmaları lazımdı normalde...[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kronos bunları kürtler mi yapıyor sanıyorsun? yok, bunun ırk ile alakası olcağını hiç sanmıyorum. bunları yapabilen ancak gerizekalı insanlar olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bunların beynini yıkayan kim?[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gerizekalı yada kürt yada neyse ne.. ben bunu yapanı yakalayıp bağırsaklarını çıkartıp ince ince keserek öldürmek istiyorum...Allahını kitabını ........... ben acil logout ediyorum. 15 dakikadır sürekli bişiler yazıp yazıp siliyorum. Bi an gaza gelicem silmeden post edicem diye tırsıyorum... logout edip öyle takılıcam...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 "ÖLDÜRÜLEN 100'LERCE CİNAYET VE İNFAZ" Bu cümleyi bir kürt kurmuş belli zaten 30.000 kişiyi öldüren babam di mi zaten deyyusu ekberler[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ulan hay allahım ne diyim böyle hayvanlara ben allahım yarabbim ne biçim yaratıklar koyuyosun dünyaya gerizekalı demek de bazı özürlü kardeşlerimize ihanet olur beyinsizler defolun gidin yeryüzü hacminden vücudunuza düşen miktar haram işte sizi, sizin gibileri, sizi savunanları en kötü şeylere maruz bırakmak lazım.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Burada tepki gostereceginize boyle bir topic acmadan bildirin gerekli yerlere de reklamlarini yapmamis olun bari..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Baggio inan dediğini yapmaya çalıştım ama nereye bildreceğimi de bilmiyorum açıkçası[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadaslar bana turkiye karsiti sitleri vereyim bende size bunlarin su bilgilerini vereyim bu yukarda gosterdiginiz sitenin sahibi hakinda bilgi. domain: genel-kurmay.com owner: Heval Kurdistan organization: Prevent Genocide in Kurdistan email: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source address: Iraq city: Halabja state: -- postal-code: 23567 country: IQ phone: +1234567890 admin-c: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source#0 tech-c: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source#0 billing-c: Whois Privacy and Spam Prevention by Whois Source#0 nserver: ns1.hebergement-gratuit.com nserver: ns2.hebergement-gratuit.com nserver: ns3.slconseil.com status: lock created: 2005-07-20 21:30:30 UTC modified: 2005-07-21 08:09:55 UTC expires: 2006-07-20 17:30:29 UTC source: joker.com live whois service query-time: 0.089487 db-updated: 2005-08-21 09:23:22[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sanal olarakda bir boklar peşindeler ama..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Baggio, bu linki bana veren arkadaşım bir çok mevkiye mail atmış. Gelen cevaplar hep olumsuz olmuş. Arkadaşımda bana "şu şu linkte böyle böyle bişi var. yetkililer olumsuz cevap verdiler karışamayız dediler, birine hackletebilirmiyiz" dedi O dediğin yapılmış ve olumlu bi cevap alınamamış yani...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 iki saattir whois sitelerinde bakıyordum heriflerin dns leri kitlenmiş topyekün saldırı var heralde[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 MIT e bildirdim, iyi yapmışımdır herhalde[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 mit e nasil oluyorda bildiroin benim haberim yok :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 host eden şirkete mail filan atılsa?[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Alis, 21 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: mit e nasil oluyorda bildiroin benim haberim yok :) Internetten değil, müsteşarı aradım doğrudan, icabına bakılacakmış[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
cenedra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bilgim olsa bu siteyi hacklerim photoshopla öyle bi apo resmi koyarım ki ahh
Öne çıkan mesajlar