Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerleşemeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yerleşemeyen arkadaşlarım var. Acaba yetenek sınavı veya ek kontenjan ile bir yerlere girebilmek nasıl oluyor. bu konuda eminim bilgisi olanlar vardır. teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
Ben yerleşemedim. Yerleştirtmediler :)
Puanım zaten iyi değildi.
Ham 2oo puanım var Söz.
Özel Yetenek'le Besyo'ya fln gidicem.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
ya kafam girse kolum dışarda kaldı,kcım girse bacaımı sokamadım,bi türlü rahat edemedim,yerleşmedim bende,napim,rahat olamadı ya.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim eylül ayından sonra yani ilk kayıtlardan sonra boş olan yerlere göre üniversiteler bilgi veriyor ve ona göre girme dumun oluyor ama hem çok zor hemde şans tamamen
birde bu sene özel okulların fln puanları inanılmaz arttı...
Mesaj tarihi:
Ya özel okullara paso zam yapılıyo, millet para yok diye ağlıyo... Kimin çoçuğu gidiyo anlamıyorum ki... İngiliz mi bu girenler yoksa millet piyasada para yok diye bizi mi kekliyo???
Mesaj tarihi:
Konu eğitim olunca insanlar kendilerini bir şekilde sıkıyor ve illaki yoluyor hem ayrıca özellerde normal giripte burs kazanma şansları fln var...
Burası Türkiye sonuçta kimin elin kimin cebinde belli değil :-)
  • Yeni Oluştur...