muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yerleşemeyen arkadaşlarım var. Acaba yetenek sınavı veya ek kontenjan ile bir yerlere girebilmek nasıl oluyor. bu konuda eminim bilgisi olanlar vardır. teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben yerleşemedim. Yerleştirtmediler :) Puanım zaten iyi değildi. Ham 2oo puanım var Söz. Özel Yetenek'le Besyo'ya fln gidicem.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya kafam girse kolum dışarda kaldı,kcım girse bacaımı sokamadım,bi türlü rahat edemedim,yerleşmedim bende,napim,rahat olamadı ya.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende yerleşemedim :D[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tutunamayanlar geldi aklıma :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim bildiğim eylül ayından sonra yani ilk kayıtlardan sonra boş olan yerlere göre üniversiteler bilgi veriyor ve ona göre girme dumun oluyor ama hem çok zor hemde şans tamamen birde bu sene özel okulların fln puanları inanılmaz arttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya özel okullara paso zam yapılıyo, millet para yok diye ağlıyo... Kimin çoçuğu gidiyo anlamıyorum ki... İngiliz mi bu girenler yoksa millet piyasada para yok diye bizi mi kekliyo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konu eğitim olunca insanlar kendilerini bir şekilde sıkıyor ve illaki yoluyor hem ayrıca özellerde normal giripte burs kazanma şansları fln var... Burası Türkiye sonuçta kimin elin kimin cebinde belli değil :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben iki yıllık okuycam.zorla yerleştirdiler..:D[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar