Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

atatürk resminin altında da garbage konuları okur anarız.. tövbeee..

dünya kupasında üçüncülüğe giderken milli takım için kırmızı-beyaz tema yapıldı da millet "kaldırın bunuuuu istemezüüükk" dedi, farklı mı olacak şimdi yapılınca?[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

istemeyen ben değildim ki şimdi istemeyim atatürk teması
ben sevmişim zamanında şimdi de istiom mesela
istemeyenlerin sorunu o. o da tema ayarlarından halledilio, sorun bile diil[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 19 May 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sizi bilemiyorum da liv tyler'ın iç çamaşırı markasını okurken atatürk'ün bize bakması biraz garip olur gibime geliyor..[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

yasak değil anlamadın
mesela atatürk gelirken ceketimizin önünü ilikler kapatırız ya atatürk teması gelirken de garbage ı kapatıp saygıda kusur etmeyiz. yasak değil kendimizin yaptığı bişey.
hatta ben yaşasaydım ceketim kapatmaz yerlere kapanırdım. [hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 19 May 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

atatürk el öptürmezdi sen yerlere kapanırım diyorsun.. :)

benim demek istediğim atatürk'ü anılacak yerde anmak ama victoria's secret'ı düşünürken..

neyse canım isteyen yapsın ben mani olmam.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır birileri çıkıp diycekti atatürkü bile karıştırdın forumlara diye. bende saygım olduunu belirtmek için yazdım onu. bende biliorum atatürkün kişiliğini.
biraz daha geliştiriyim temayı. yapay zeka katarız biraz. ahlaki değerleri düşük topiclerde başka bi temaya geçer. içinde atatürk, vatan vs. gibi sözler bulununca atatürk temasına geçer.[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm ülkemin insanlarının özellikle gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını sanı gönülden kutlarım..
*!Saygı duruşuna geçerek "Ne Mutlu Türküm Diyene" diye haykırır*

Ancak bir noktaya değinmeden geçemiceğim ne kadar şekilciyiz ya Ataya saygı gidip stad ta öle şebek şebek hareketler yaparak gösterilmez kanısındayım aksini idda edicek kişi ilede sonuna kadar tartışırım .. ben şahsen görevliydim öle hareketleri görünce çıktım[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...