Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 TYarin sabah yarisi (cok osuma gidiyo bu kelime) 05:5 ucagi ile Amsterdama, ordan Detroit e ordan Pittsburgh a gidicem heralde size gore pazar gunu forumlari acip okuyabilirim, daha doorusu pazar gecesi :) Baksa o gun os aate havaalaninda olcak pati var mi, bi karsilasalim ah Pati t-shirtlerimiz de basilmadi gerci :([hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Güle güle git , güle güle gel (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bai.[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eywallah volfi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben gitsem valla amsterdam da direk atlarım gitmem baska biyere cennet orası :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eee bana bi Jack Daniels alırsan iyi olur FreeShoptan eheheheh:D:D:D iyi yolculuklar[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 evdeki 4 baileys e yenilerini eklemek amacli Baileys alicam 6 hafta sonra geldigimde :P[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sanada; Cya[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hadi ii tatiller[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Şimdi ben kiminlen msn de oyunlar oynıcam! :)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gece yarisi gir oynariz :P[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 volfi abi senle tanışmak isterdim de ben 6 da gelcem havaalanına sen 5.30 da içeri girersin olmaz yani[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 6 da kalkan ucaga bakarsin :P el sallarim camdan filmlerde nasil yapiyosa ultra sonik gorebilen kahramanlarimiz filmin sonunda vdalastiklari cocuklarini 7 kat camdan gorebiiyolar[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cam çocukları büyütüyo tabe :) mikroskop hesaaabı[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Freeshoptan Two Finger's Gold reca edicim =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 selametle... boylece geceleri oyun oynayacak biri cikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 paticik'in pitsburgh'da şube açtığını sanmıyorum henüz.. :) iyi yolculuklar ve keyifli bir tatil diliyorum.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ii yolculuklar.. ne bu kamp falan mı..?[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bilenler anlayacaklardir elimden geldigince anlaticam Carnegie Mellon universitenin (Amerikanin en iyi bilgisayar universitelerinden biri, Wireless network u falan var kampusde) , ki gitmek istedigim yerdir benim de amacim bilgsiayar olsa da oyun endustrisinden yana. BU universitenin iste Pre-College denen, universiteyi orda okumak isteyen ogrencilerin genelini olusturdugu bir yaz kampi/yaz okulu Ben Intermediate / Advanced Programming alicam, y C++ (ki um oyun sirketlerinin istedikleri dil) ya da Java ogrenicem, zaten C++ ve Visual Basic bilgim var Java da az cok, insallah gelistiricem hemen BI de Introduction to Engineering alicam, ki universitede almiyim akillanip :) Eger cok basarili olusam, lise son u atlamama izin bile veriyolar, ama olmaz, zaten kabule dilsem bi sene kaydimi dondurcam o universitede, ki yasim esitlensin, ve ortamlara akip staj falan yapiyim bi sene, gene de unviersitede destek olsun diye kredi almaya kasicam (ilk sene dersleri acaip hafifletebilirim kredi ile)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Oh ben tatile gidiyorum valla.5 hafta kasmadan, sıkılmadan(inşallah) tatil yapacam. Yeni arkadaşlıklar ve sevgililer de cabası. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olm adam gelecegine yatirim yapiyo sen cüküne :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 volficim: güle güle git, güle güle gel. arada bi onlayn ol, haberlerini ver e mi? estel: şimdi sürücem ağzına biberi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 YOk Ema apla korkma, daha cok giricem heralde nete, ama zaman farki olucak, DOggy gibi vampir hayati yasarsaniz karsilasiriz MSN 6.0 yukleyenler beni kameradan izleyebilicekler :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben de sevişirken ingilizce öğrenirim, ne olcak? :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ablacim yanlis anlama *! biber mi terlik mi diye düşünür* orda seksüel içerikli bir mesaj olmasini istememiştim. Espri içinde orda olan bir kaza oldu o. *! kafasini ve sirtini koruyarak arada sirada arkasina bakarak kaçmaya çalişir*[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar